24 Μαρ 2012

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ - ΑΝΑΓΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ!

Για παροχές ετοιμάζονται κατά την σύντομη προεκλογική περίοδο, τα δυο άθλια κόμματα που μας κυβερνούν και μας κλέβουν κοντά στα 40 χρόνια τώρα!

Μην τσιμπάτε!

Αυτοί οι αλήτες θα δώσουν ένα μικρό... παξιμαδάκι για να σας γλυκάνουν λίγο (εννοείται ότι θα είναι ένα μικρό μέρος από αυτά που βάναυσα σας πήραν από την τσέπη τα τελευταία 2 χρόνια!) και κατά τον Ιούνιο όταν (ελπίζουν ότι) θα ξαναπάρουν την εξουσία στα χέρια τους και θα συγκυβερνούν, ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΪ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!!!

Ελπίζουν, λοιπόν, ότι κι αυτήν την φορά θα ξεγελάσουν τα ζώα και θα τα οδηγήσουν στο να ψηφίσουν ξανά την ομάδα των μασόνων που κυβερνά την χώρα, πάντα με διεθνή καθοδήγηση από την περίφημη λέσχη Μπίλντεμπεργκ.

Γι αυτό Έλληνα πρέπει να μην τους ψηφίσεις και να τους αφαιρέσεις κάθε όπλο από τα χέρια. Μόνο τότε θα αναγκαστούν αυτά τα αδίστακτα υποκείμενα να φανερώσουν το αληθινό τους πρόσωπο, αυτό που κρύβουν επιμελλώς πίσω από την μάσκα του γλυκού και ανθρώπινου προσωπείου.

Μόνο τότε θα αναγκαστούν να καταφύγουν σε σκληρές και απάνθρωπες μεθόδους (όπως σε μια στρατιωτική δικτατορία ή σε μια βίαιη νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος) για να κρατήσουν την εξουσία στα χέρια τους και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ξένων προστατών τους.

Αν όλα αυτά που λέω σας φαίνονται αστεία ή απλά ξένα, τότε πραγματικά δεν έχετε καταλάβει τίποτα σχετικά με το κατεστημένο των αδίστακτων και διεφθαρμένων που μας "κυβερνά"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου