15 Μαρ 2012

ΘΑ ΤΑ ΝΟΘΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΑΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, Ο ΑΛΗΤΗΣ!

Δείτε τώρα τί έχουν σκαρφιστεί οι αλήτες τα πασόκια (όσα από αυτά έχουν μείνει σ΄αυτό το κόμμα των κλεφτών και των διεφθαρμένων) σχετικά με τις εσωτερικές εκλογές τους την Κυριακή.

Όπως μου αποκάλυψε άνθρωπός μου,
βαθιά χωμένος κι αυτός στην σήψη αυτής της παράταξης, επειδή δεν θα υπάρχει εξωτερικός έλεγχος από ουδέτερους, ο στόχος του αδίστακτου χοντρομπενίτο ΔΕΝ είναι να εκλεγεί με μεγάλο ποσοστό ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ!

Πιο συγκεκριμμένα, τα λόγια του φίλου μου ήταν: "Δεν θέλει να σημειώσει ολοκληρωτικού τύπου ποσοστό νίκης, ας πούμε 95%, αλλά οι ψηφίσαντες να ξεπεράσουν το μισό εκατομμύριο και πάνω σ΄αυτόν τον αριθμό να στηριχτεί στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές".

Καταλάβατε τί θα γίνει τώρα; Πολύ απλά θα νοθεύσουν τις "εκλογές" τους και θα παρουσιάσουν μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων. Αμφιβάλλω καν αν θα αναρτήσουν τα αποτελέσματα κάθε εκλογικού κέντρου στο διαδίκτυο αυτοί οι άθλιοι.

Και θα βγαίνει μετά στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις το χοντρό καθήκι και θα μιλάει ψευδώς για λαοθάλασσες και ισχυρό εκλογικό σώμα βασιζόμενος στα στημένα αποτελέσματα της εσωτερικής "εκλογής" του.

Αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν μασσάει πλέον, καθώς το γαλαζοπράσινο αγγούρι είναι γερά σφηνωμένο πια στον κώλο του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου