31 Μαρ 2012

ΚΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝΕ... ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΝΑ ΓΥΡΕΥΟΥΝΕ!

Τρελά γέλια με πιάνουν κάθε φορά που βλέπω κάποιον άθλιο υποκριτή σαν αυτόν τον Πρωτόπαππα, για παράδειγμα, να δηλώνει με άψογα επικριτικό στυλ ότι "κάτι πρέπει να αλλάξει", αναφερόμενος στον νόμο περί ευθύνης υπουργών και στην ατιμωρησία των πολιτικών που έχει επιβληθεί από ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ (ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ)!


Και, φυσικά, αυτός που ΘΑ κάνει την αλλαγή αυτή, επιβάλλεται, κατά τον ψεύτη αυτόν, να είναι ο ίδιος άνθρωπος ή η παράταξη που τα έχει σκατώσει κατ΄επανάληψη στο πρόσφατο παρελθόν.

Όχι γιαούρτια, όχι νεράντζια, όχι αυγά, αλλά ακόμα και όλο το αλεύρι της Ελλάδας να τους πετάξεις αυτούς τους κοπρίτες δεν θα φτάσει!

Όμως, βρίσκουν και τα κάνουν. Όταν η ανεκδιήγητη Δικαιοσύνη απαρτίζεται από ανθρωπάκια που αδυνατούν να ορθώσουν το ανάστημά τους, χεσμένοι από τον φόβο τους (για την ζωή τους και την καριέρα τους!), τότε οι διάφοροι άθλιοι Πρωτόπαππες θα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και θα κάνουν ό,τι κάνουν!

Ζούμε στην εποχή και στο έδαφος της απόλυτης Μπανανίας και πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε αυτό, αν θέλουμε κάτι να αλλάξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου