20 Νοε 2009

ΜΕΓΑΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ. ΧΟΥΒΑΡΝΤΑ!

Χθες το πρωί στο Ιατρικό Αθηνών ένας εργατάκος είχε ένα ατύχημα στα υπόγεια της ιδιωτικής κλινικής (και ουχί νοσοκομείου) όπου έκοψε άγρια το χέρι του.

Οι καλοί άνθρωποι του Ιατρικού και του εθνοσωτήρα της Υγείας μας Αποστολόπουλου, του... απαγόρευσαν (θιγμένοι;) να πάει σε εφημερεύον νοσοκομείο. "Τί, ολόκληρο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και θα πας σε νοσοκομείο; Εμείς θα σε γειάνουμε παλικάρι μου!" του είπαν.

Ο άνθρωπος εκτίμησε (!) την μεγάααλη αυτή ευσυνειδησία των ιθυνόντων και δέχτηκε να τον εισάγουν σε δωμάτιο της κλινικής όπου ένας ειδικός γιατρός του γιάτρεψε το χεράκι του. Το απόγευμα της ίδιας μέρας ήταν σπίτι του.

Ως εδώ καλά! Μπράβο στο προσωπικό της κλινικής που αντέδρασε υπεύθυνα και προσέφερε υπηρεσία στον άτυχο εργάτη.

Μετά, όμως, ήρθε η ώρα των λογιστών. Οι οποίοι, ούτε λίγο ούτε πολύ, του έκοψαν... τιμολόγιο για να πληρώσει τα νοσήλεια: 3.500 ευρώ κοστολόγησαν οι άθλιοι το γιάτρεμα για ένα περιστατικό που θα έπρεπε, τουλάχιστον, να μην τον πληρώσουν αφού το ατύχημα έγινε στα υπόγεια του κτιρίου τους.

Του έκαναν μάλιστα και... έκπτωση καθώς, όπως του είπαν, η τιμή ήταν 7.000 ευρώ (!!!) και ο ίδιος ο Αποστολόπουλος (ουάου!) του έκανε αυτήν την καλή τιμή.

Σα δε ντρέπεστε λίγο, παχύδερμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου