30 Νοε 2009

Ο ΑΝΔΡΕΙΟΣ ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πρόσφατα, η Ουέφα ανακάλυψε στοιχηματικό σκάνδαλο σε διεθνή ευρωπαϊκά παιχνίδια με πρώτο και καλύτερο εκείνο το... κρυστάλλινο παιχνιδάκι του Πανιωνίου (επί του γίγαντα της αμέμπτου ηθικής Μπέου) με την Ντιναμό Τιφλίδας, όπου οι Γεωργιανοί κέρδιζαν στο ημίχρονο και έχασαν στο τέλος (ημίχρονο διπλό, άσσος τελικό για τους στοιχηματάκηδες δηλαδή!).

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ, εδώ & εδώ για το θέμα.

Το σοβαρό ζήτημα κατά την γνώμη μου είναι η δειλία του νέου προέδρου της ΕΠΟ, του Σοφοκλή Πιλάβιου, να τα βάλει με τους μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου. Απολύτως... φυσικό για την Μπανανία που ζούμε καθώς οι ίδιοι αυτοί τύποι είναι που τον έκαναν πρόεδρο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ!

Ο Μισέλ Πλατινί, πρόεδρος της Ουέφα, δεν θέλει τέτοια στησίματα στις πλάτες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, όχι γιατί είναι... άγγελος της κάθαρσης αλλά διότι το "προϊόν του", το θέαμα, χάνει σημαντικά σε υπεραξία και δεν είναι μαλάκας να του τα παίρνουν τα μαφιοζάκια του πρώην ανατολικου μπλοκ.

Έβαλε λοιπόν έναν ερευνητή, τον ειδικο ανακριτή Πίτερ Λίμαχερ, ο οποίος, σχετικά με την χώρα μας, ζήτησε από τον Πιλάβιο περισσότερα στοιχεία και έρευνα επί ελληνικού εδάφους, καθώς η ΕΠΟ υπάγεται στην Ουέφα.

Ο... Πιλάφιος μόλις πήρε στα χέρια του τον φάκελλο, χέστηκε απάνω του και φρόντισε να τον καταχωνιάσει στα συρτάρια του, μην τυχόν και τον δει κανείς! Μιλάμε για καμιά 20αριά στημένους αγώνες (προς το παρόν) στην Β' εθνική του ποδοσφαίρου μας, από τους... αγγελικά πλασμένους παράγοντες των ομάδων μας.

Όμορφος κόσμος... ελληνικός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου