20 Νοε 2009

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ!

Τούτη η μαντάμ είναι η επηρμένη κόρη του Κίτσου, η Μάνια Τεγοπούλου, η οποία συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένη και αφού είχε προλάβει να παραβιάσει τρία - τέσσερα κόκκινα φανάρια εκεί στην Πανόρμου κοντά το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Η τύπισσα, όμως, είναι πιο... ίση από τους ίσους και αφού κατακλώτσησε τους αστυνομικούς που την συνέλαβαν, κίνησε γη και ουρανό και πήρε όποιον μαλάκα πολιτικό γνώριζε για να μεσολαβήσει να την σώσει.

Όπερ και εγένετο! Τα πασόκια οι κυβερνώντες, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές, κατάφεραν και την πήγαν στο αυτόφωρο με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Ο εισαγγελέας βασιζόμενος στην μαρτυρία των "μιλημένων" οργάνων της Τάξης (Χρυσοχοΐδηηη!) της άσκησε ποινική δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, άρνηση να υποβληθεί σε δακτυλοσκόπηση και άρνηση να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού.

Τα κόκκινα φανάρια που πέρασε και οι κλωτσιές στους αστυνομικούς πήγαν... υγιεινό περίπατο άσχετα αν ήταν πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.

'Οπως είπε και κάποιος σοφός άνθρωπος: "Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Πιάνει μόνο τα μικρά έντομα ενώ τα μεγαλύτερα τον διαπερνούν με ευκολία!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου