30 Ιαν 2012

ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...

Λοιπόν, μάγκες μου, ακούστε μια αλήθεια όπως μου την μετέφερε φίλος μου διπλωμάτης, από κείνους που ξέρουν ότι επειδή έχουν διαφορετική αντίληψη του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι, δεν θα κάνουν ποτέ καριέρα.

Οι δήθεν σκληρές διαπραγματεύσεις για το... μέλλον της Ελλάδας έχουν, ήδη, τελεσφορήσει εδώ και πολλούς μήνες στο παρασκήνιο και οι κοπρίτες πολιτικοί μας έχουν, ήδη, ξεπουλήσει την χώρα.

Απλώς, το πέος μπαίνει σιγά - σιγά για να πονέσει λιγότερο!

Τα διάφορα ζητήματα που "γεννώνται" ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι απλή στάχτη στα μάτια του κόσμου και διαστρέβλωση της πραγματικότητας ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο τους στο παρασκήνιο.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα: Ποτέ δεν τέθηκε και ούτε θα τεθεί θέμα Επιτρόπου για την χώρα μας. Για τον απλό λόγο ότι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΜΑΡΙ που θα ξεσηκώσει τον θυμό της Κοινωνίας.

Η "είδηση" για την δήθεν πρόταση επιβολής Επιτρόπου, από αυτό το σκατό τον αντικαγκελάριο Ρέσλερ, δημοσιοποιήθηκε τεχνηέντως από τα δημοσιογραφικά φερέφωνα έξω και μέσα στην χώρα και αυτό έγινε για να καλύψει με τον ντόρο της κάποια άλλα πολύ σοβαρά αντιλαϊκά μέτρα που έτσι θα περάσουν στο ντούκου.

Κοινώς, δεν πρόκειται να πάρετε (και να πάρουμε) ανάσα, μάγκες μου. Θα μας γαμήσουν με μπόλικο... σάλιο αν δεν αντιδράσουμε ως Κοινωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου