3 Νοε 2011

ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!

Προσοχή μάγκες μου, ο κίνδυνος δεν πέρασε ακόμη και το βρωμερό ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ έχει περάσει ακόμη στην Ιστορία!

Το λέω αυτό διότι -ακόμα- ΔΕΝ ΠΡΟΚΗΡΥΧΤΗΚΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Το επικίνδυνο αυτό κόμμα για την Υγεία μας, την Παιδεία μας, την Οικονομία μας και, κυρίως, την Εθνική μας αξιοπρέπεια ΔΕΝ έχει τεθεί ακόμα στο περιθώριο.

Αυτήν την ώρα γίνονται διεργασίες στο παρασκήνιο του άθλιου αυτού κόμματος ώστε να αντικατασταθεί άμεσα ο Γιωργάκης και να αναλάβει ο Βενιζέλος, ο οποίος -πιστέψτε με- θα είναι ο χειρότερος και ο πιο επικίνδυνος όλων μαζί των προηγουμένων άθλιων πολιτικών αρχηγών που κυβέρνησαν τον τόπο από την μεταπολίτευση και μετά!

Το ζητούμενο είναι και παραμένει ένα: Άμεσες εκλογές για να μην προλάβουν να ανακάμψουν οι αλήτες και να ξανακλέψουν αργότερα (σε απόλυτη συμπαιγνία με τον επίσης άθλιο Σαμαρά) την ψήφο του μαλάκα Έλληνα.

Θυμηθείτε την περίφημη θεωρία Καραμανλή του πρεσβύτερου όταν την δεκαετία του 60, διαδεχθείς τον θανόντα στρατάρχη Παπάγο, σε στρατηγικές συνομιλίες του με τον Σοφοκλή Βενιζέλο ανέπτυξε το μεγάλο σχέδιό του για την περιθωριοποίηση της Αριστεράς.

Έλεγε τότε ο -δήθεν- εθνάρχης: Η Ελλάδα χρειάζεται δυο (και όχι ένα, όπως υποστήριζε ο Σοφοκλής) μεγάλα αστικά κόμματα που θα εναλλάσσονται στην εξουσία και θα στρέφουν εναλλάξ την προσοχή του κόσμου επάνω τους, αποστρέφοντας τον κόσμο από την επιλογή να βγάλει την Αριστερά στην εξουσία.

Προσοχή, λοιπόν, Έλληνες, να μην σας ξεγελάσουν και πάλι αυτοί οι απατεώνες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου