8 Νοε 2011

ΤΥΠΩΣΕ ΜΑΡΚΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ;

Επειδή και η Ιταλία είναι πλέον στο σκαλοπάτι προ του μνημονίου, θα σας κάνω μια μικρή αποκάλυψη γι αυτούς τους πουσταράδες τους Γερμανούς.

Το ευρώ είναι λίγα βήματα πλέον πριν την εξαφάνισή του από το προσκήνιο και την επιστροφή όλων των κρατών της Ευρωπαϊκής -δήθεν- Ένωσης στο εθνικό τους νόμισμα.

Η μετάβαση αυτή είναι πιθανό να γίνει κατά "ομαλό" τρόπο και απλώς να διαλυθεί η νομισματική ένωση των κρατών μελών χωρίς να πειραχτεί τίποτα άλλο.

Γιατί το λέω αυτό; Διότι ένας άνθρωπός μου, Γερμανός μεν ελληνικής καταγωγής δε, μου αποκάλυψε το εξής συνταρακτικό: Οι Γερμανοί έχουν τυπώσει με άκρα μυστικότητα ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΑΡΚΑ (!!!) και τα έχουν έτοιμα για άμεσο ρίξιμο στην Αγορά για να γλυτώσουν αποσταθεροποιητικές τάσεις της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!

Αν αληθεύει η πληροφορία ( ο άνθρωπός μου είναι πάνω απ΄όλα Γερμανός και ανάμεσα στα άλλα μας αποκάλεσε πλήρως διεφθαρμένους τους Έλληνες!), τότε είναι απολύτως κατανοητό πόσο περισσότερο διεφθαρμένοι και αλήτες είναι οι δικοί του συμπατριώτες που έχουν καλύψει μυστικά τα δικά τους νώτα και περιμένουν υπομονετικά την χρεωκοπία της υπόλοιπης Ευρώπης για να προχωρήσουν!

Ο Γερμανός δεν αλλάζει μάγκες μου και θα παραμείνει ίδιος σφάχτης όσα χρόνια και αν περάσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου