17 Οκτ 2011

Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΒΑΡΟ ΗΓΕΤΗ, ΜΑΛΑΚΕΣ!

Δεν θα κάτσω εδώ να αναλύσω του κόσμου τις μαλακίες που έχει κάνει η Αριστερά στην χώρα μας από την περίοδο της γερμανικής κατοχής και μετά!

Οι ευκαιρίες που είχε στην διάθεσή της για να διοικήσει την χώρα ήταν μεγάλες -και απρόσμενες- αλλά οι κατά καιρούς ηγέτες της δεν είχαν τις ικανότητες ή δεν ήταν έτοιμοι να τις διαχειριστούν.

Από τον ηλίθιο Ζαχαριάδη που αιματοκύλισε την χώρα και συνέβαλλε στην εκδίωξη των Αριστερών εκτός Ελλάδας, μέχρι την ανέτοιμη Αλέκα και από την διάλυση του ογκόλιθου ΕΑΜ μέχρι τις μαλακίες Αλαβάνου - Τσίπρα - Κουβέλη, η Αριστερά ΜΟΝΙΜΩΣ κλωτσούσε την καρδάρα με το γάλα που είχε κοπιάσει να την γεμίσει στάλα - στάλα!

Θα έρθω άμεσα στο σήμερα όπου η δύναμη της Αριστεράς αγγίζει δημοσκοπικά το 25% και είμαι βέβαιος ότι μπορεί να ξεπεράσει το 30% (!!!) αν εμφανιστεί ενωμένη και αδιαίρετη στις επερχόμενες εκλογές.

Ο κόσμος διψάει για δικαιοσύνη και κάτι τέτοιο μόνο ένα καθαρό αριστερό κόμμα χωρίς κομπλεξισμούς και πάθη μπορεί να φέρει!

Τί πρέπει να γίνει;

Πολύ απλά η ενωμένη Αριστερά χρειάζεται έναν ηγέτη να εμπνεύσει τον λαό (και όχι τους Παπαρήγες - Αλαβάνους - Τσίπρες και Κουβέληδες) και να ενωθεί ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" και τίποτα περισσότερο.

Χρειάζεται ένας ηγέτης με δύναμη λόγου και με πάθος για να ενώσει και όχι να χωρίσει! Και επειδή δεν μ΄αρέσει να γράφω ανούσιες μαλακίες, πιστεύω ότι ένας τέτοιος ηγέτης είναι η Λιάνα, αρκεί να την αποδεχτούν οι γύρω της (όλοι οι παραπάνω συν τον Παφίλη) και να πάψουν να ανακατεύονται και να τα σκατώνουν!

Αλλά ακόμα και κάποιος άλλος να βρεθεί αντί για την Λιάνα, δεν με πειράζει, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!

Δεν θα τα χαλάσουμε εκεί, είναι βέβαιο.

Ο λαός το θέλει. Μόνο εσείς είστε οι κολλημένοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου