14 Οκτ 2011

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ!

Προσέξτε αυτές τις δυο φάτσες:

Πρόκειται για τις δυο όψεις του... ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. Τα δυο "λυκόπουλα" της δήθεν δημοσιογραφίας, η μια να είναι το κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ και ο άλλος το κουτσαβάκι της ΝΔ.

Να παριστάνουν τους δημοσιογράφους και να "μονομαχούν" στο ποιός θα πει την καλύτερη ατάκα υποστήριξης του κόμματός του. Κι από ουσία, φυσικά, μηδέν!

Η διαφορά τους είναι σε σχέση με το ποιό κόμμα κυβερνά.

Σήμερα που κυβερνά το βρωμερό ΠΑΣΟΚ, η Μακρή είναι πιο μαζεμένη και στέκεται δήθεν κριτικά απέναντι στα αφεντικά της. Ο Κωττάκης, τώρα που η άθλια ΝΔ είναι αντιπολίτευση, ασκεί λαύρος την κριτική του λες και το κόμμα του έρχεται από παρθενογέννεση και δεν φέρει ίσο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της Ελλάδας μας. Θυμίζω ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2009 οι παραπάνω ρόλοι ήταν αντεστραμμένοι!

Όμως, τα άθλια αυτά φερέφωνα της εξουσίας δεν έχουν καταλάβει ένα πράγμα. Ότι, οι υπηρεσίες που προσφέρουν στο κόμμα είναι αρεστές μόνο στο φαύλο πολιτικό κατεστημένο της κομματικής δυαρχίας στην Ελλάδα και ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ νοήμονα και σκεπτόμενο Έλληνα πολίτη.

Κοινώς, σας έχουμε καταλάβει ρεεε!!!

Και ασφαλώς αποτελεί όνειδος για την δημοσιογραφία του Χατζηνικολάου, να γίνεται αρωγός στην αρχαία πολιτική φιλοσοφία του γέρου Καραμανλή, "τα δυο αστικά κόμματα να εναλλάσσονται στην εξουσία ώστε να αποτραπεί η έλευση της Αριστεράς στην εξουσία".

Διότι, αυτό είναι όλο το ζουμί, μάγκες μου!

Πώς θα κοιμίσουμε τον μαλάκα τον Έλληνα, τραβώντας τον μια προς εμάς και μια προς την άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος, ώστε να μην τον πάρει η Αριστερά!

Μια Αριστερά, για την οποία θα τα πω στο επόμενο κείμενο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου