7 Οκτ 2011

ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, Ο ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΒΙΕΤΚΟΝΓΚ

Αλήθεια, ρε μάγκες, περίμενε κανείς σοβαρός άνθρωπος, ότι αυτό το "γερμανικό" σκατό, ο αντικαγκελάριος Ρέσλερ, θα ερχόταν στην χώρα μας για να... επενδύσει;

Ρε είστε καλά;

Αλλάζει ποτέ νοοτροπία και χαρακτήρα ο Γερμανός;

Η άθλια αυτή "Άρια" φυλή από το 1940 και μετά ΓΑΜΑΕΙ νυχθημερόν τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Το 40-44 με την στρατιωτική κατοχή της χώρας μας, εξολόθρευσε χιλιάδες Έλληνες, καταπάτησε και υπεξαίρεσε και οδήγησε την χώρα μας σε οικονομικό και, κυρίως, κοινωνικό τέλμα.

Ουδέποτε ξεπλήρωσε έστω ένα μέρος των τεράστιων πολεμικών αποζημιώσεων που οφείλει (και θα συνεχίσει να ΟΦΕΙΛΕΙ ο πουστογερμανός) και είμαστε, μάλλον, η μοναδική χώρα δειλών που πήραμε τ΄αρχίδια τους. Δείτε κάνοντας κλικ εδώ με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τί κάνανε στην χώρα μας αυτοί οι αλήτες κατά την ναζιστική κατοχή!

Απασχόλησε την κρίσιμη περίοδο της Ανάπτυξης (δεκαετίες 50-60) το μεγαλύτερο μέρος του εργατικού δυναμικού της χώρας που μετανάστευσε σωρηδόν σ΄αυτήν την... υπέροχη χώρα και την βοήθησε άθελά του να ξανασταθεί στα πόδια της (μετά την ήττα στον β΄παγκόσμιο) και να ξαναγαμήσει τον κόσμο με την πρώτη ευκαιρία.

Όταν οι άθλιοι Γερμανοί ορθοπόδησαν γρήγορα, διαπίστωσαν ότι η δύναμη των όπλων έδινε την θέση της στην δύναμη του χρήματος και έσπευσαν πρώτοι να το εκμεταλλευτούν σε βάρος των υπανάπτυκτων χωρών, ανάμεσα στις οποίες κατέχουμε περίοπτη θέση ως μέγιστοι μαλάκες που είμαστε!

Θα μπορούσα να συνεχίσω και να γράψω ολόκληρα σεντόνια γι αυτούς τους πούστηδες που νομίζουν ότι όλος ο κόσμος θα γίνει μια μέρα υπηρέτης τους, αλλά δεν θα σας ζαλίσω άλλο.

Αυτά που είπα είναι αρκετά, προς το παρόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου