21 Φεβ 2012

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΝΕΑ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ! ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Ρητή εντολή από τα αφεντικά του, την Μέρκελ και τον Ρομπάι, έλαβε χθες ο κατοχικός δήθεν πρωθυπουργός της χώρας (ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΣ ΜΑΓΙΣΤΡΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ), ώστε να τρενάρει όσο γίνεται τις εκλογές στην Ελλάδα μας.

Δεν έμαθα τους ακριβείς διαλόγους - εντολές, αλλά τα παραπάνω καθίκια του υπογράμμισαν με ένταση ότι το πρωτεύων γι αυτούς είναι να συνεχίσει να κυβερνά το σημερινό σύστημα στην Ελλάδα.

Δευτερεύων είναι για τους ξένους αλήτες το θέμα της νέας δανειακής σύμβασης των εκατό τόσων δις.

Κι τούτο συμβαίνει διότι το πρώτο εξυπηρετεί αυτόματα το δεύτερο ενώ δεν ισχύει το αντίθετο!

Με απλά λόγια, ξέρουν οι μασόνοι της Ευρώπης (διότι τέτοιοι ακριβώς είναι τόσο οι δυο προαναφερόμενοι όσο και οι Σόιμπλε - Ρέσλερ), ότι αν έλθει η Αριστερά στην εξουσία της Ελλάδας τότε η ΟΛΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Κι αυτοί θα πάρουν τ΄αρχίδια μας και θα πάνε στον αγύριστο, καθώς η διεθνής κοινωνία θα εξεγερθεί μαθαίνοντας το παρασκήνιο και τις ανομίες τους!!!

Ήδη, πριν από λίγο στην εκπομπή του Χατζηνικολάου στο ραδιόφωνο, αυτό το βλήμα ο Καψής απέφυγε να αναφέρει ημερομηνία εκλογών.

Οι ψευταράδες αυτοί όταν κάνανε συγκυβέρνηση με τον Σαμαρά είχαν ορίσει αρχικά τα μέσα Φεβρουαρίου ως πιθανή ημέρα εκλογών. Φυσικά η προσθεσμία αυτή παρήλθε!

Στην συνέχεια κάποιοι κυβερνητικοί άρχισαν να μιλάνε για Μάρτιο και κάποιοι άλλοι για Απρίλη. Ανεπίσημα πάντα, ποτέ επίσημα!

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες τα παραπάνω σενάρια "απορρίφθηκαν" καθώς οι... ανάγκες της χώρας για άμεση επιβολή μέτρων επιτάσουν την παράταση του βίου της παρούσας κυβέρνησης, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΗ!

Σας το ξανάπα, δεν θέλουν εκλογές οι μασόνοι ευρωπαίοι και θα κάνουν το παν για να περάσουν τις διαταγές τους στα εδώ υποχείρια τους. Θα τις πλησιάσουν όσο μπορούν στην υποχρεωτική ημερομηνία διεξαγωγής τους, τον Οκτώβρη του 2013. Εκτός και αν το θράσος τους τούς οδηγήσει να το... αλλάξουν ακόμα κι αυτό!

Ξέρουν καλά ότι δεν τους συμφέρει σε καμιά περίπτωση να ετυμηγορήσει άμεσα ο ελληνικός λαός, τώρα που έχει την πούτσα τους στον κώλο του και πονάει.

Θέλουν να περάσει λίγο ο χρόνος, ώστε:
1) Να την συνηθίσει λιγάκι
2) Να του πετάξουν και κανα τυράκι στο μεταξύ, ώστε να τον ξεγελάσουν
3) Να προλάβουν να τον φοβίσουν ακόμα περισσότερο με την... απαράδεκτη άνοδο της κακής Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου