7 Φεβ 2012

Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!

Πνιγμένος στην μαλακία του και από την πρεμούρα του να γίνει... πρωθυπουργός, ο Αντωνάκης την αποκάλυψε προχθές την αλήθεια γι αυτό το ανδρείκελο που βάλανε ως υπηρεσιακό πρωθυπουργό!

Καπάκι, βέβαια, ήρθε η απάντηση του χοντρομπένι που κατάλαβε το "σφάλμα" του Αντωνάκη και έσπευσε να αποπροσανατολίσει -γι άλλη μια φορά- τον κόσμο.

«Μας ζητούν περισσότερη ύφεση, η χώρα δεν αντέχει. Παλεύω με κάθε τρόπο για να το αποτρέψω» ήταν η δήλωση Σαμαρά, προσέξτε, μετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον Παπαδήμο.

"Με ποιόν πάλεψε, αφού μόνο με τον πρωθυπουργό και τους άλλους δυο αρχηγούς συναντήθηκε;" ήταν η... διαρροή Βενιζέλου.

Λοιπόν, μάγκες μου, αμφότερα τα λαμόγια αυτά είπαν την μέγιστη αλήθεια. Ο Αντωνάκης "πάλεψε" με τον Παπαδήμο, διότι ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ.

Ο ιπποπόταμος από την άλλη με έναν σμπάρο θέλησε να ρίξει δυο τρυγόνια. Από την μια κοροιδεύει τον απαίδευτο Έλληνα αφού αποκαλύπτοντας με θράσος την αλήθεια την κάνει να φαίνεται μη πιστευτή ενώ από την άλλη, μπορεί σε κάθε ευκαιρία (πχ αν θελήσει να σφαλιαρίσει τον Παπαδήμο αργότερα) να αντιστρέψει τα λόγια του και να βγει κι από πάνω λέγοντας περίπου αυτά "να, εγώ σας τα είπα από τότε γι αυτήν την μαριονέτα των ξένων συμφερόντων"!

Αυτό το ανδρείκελο, λοιπόν, επέλεξαν πράγματι οι Γερμανοί, ώστε να παίξει τον ρόλο του κατοχικού Τσολάκογλου και να "συνεφέρει" όποιον πολιτικό παρεκλίνει της γερμανικής γραμμής.

Αυτός ο γεωσκώληξ, όχι μόνο δεν κάνει ΟΥΔΕΜΙΑ διαπραγμάτευση προς το συμφέρον της χώρας αλλά, αντιθέτως, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Γερμανίας και των ξένων τραπεζιτών.

Υπάρχουν, όμως, αρκετοί πια που το έχουν καταλάβει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου