29 Ιουν 2011

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ... ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ!

Πού να είναι άραγε ρε παιδιά εκείνος ο τύπος που πριν ενάμιση χρόνο είχε χτυπήσει στην πλάτη τον βλακογιώργο και του πρόσφερε... απλόχερα τον μισθό του για την σωτηρία της πατρίδας;

Το ξεχάσατε μήπως; Εγώ όχι!

Ήταν μια ακόμη μαλακισμένη συμβουλή των ηλιθίων συμβούλων του βλακογιώργου που κατάφεραν να τον εμφανίσουν πιο ψεύτη και από ψεύτη!

Είπαμε και να μου το θυμηθείτε. Στην ιστορία θα περάσει ως ένας από τους πιο ψευταράδες πρωθυπουργούς που πέρασαν από την χώρα!

26 Ιουν 2011

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΜΙ ΤΣΙΠΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!

Μάγκες μου, δεν πάμε καλά, κάτι τρέχει με την... νοημοσύνη μας!

Δεν είναι δυνατόν να την υποτιμούν έτσι οι απατεώνες και διεφθαρμένοι πολιτικοί αυτής της χώρας και μεις να καθόμαστε να τους κοιτάμε!

Αυτό το ζήτημα με την επιστροφή των χρημάτων όσων πήραν πάνω από 300 ευρώ επιστροφή μέσω των αποδείξεων, δεν το χωράει ο νους μου.

Πριν ενάμιση χρόνο δεν ήταν που βγήκε στις οθόνες μας με... βαθιά επίγνωση της ζοφερής πραγματικότητας (τρομάρα του) εκείνος ο ζάνβλαξ ο Παπακών και μίλησε για μια κόλλα χαρτί όπου θα καταχωρούμε τις αποδείξεις που θα μαζεύουμε όλο τον χρόνο; Δεν έδωσε κίνητρα γι αυτό ο αποτυχημένος αυτός πολιτικάντης;

Ε, λοιπόν, όλη η χώρα των νεοελλήνων μάζευε επί μήνες αποδείξεις και ελάχιστοι επαγγελματίες τολμούσαν να τις αποφύγουν. Οι Έλληνες, παρά το βλακώδες του μέτρου, ανταποκρίθηκαν και επωφελήθηκαν με τις επιστροφές που έλαβαν στο τέλος όταν έκαναν την δήλωσή τους στην εφορία.

Έρχεται τώρα λοιπόν ο χοντροβενιζέλος και αναιρεί το μέτρο ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, φτύνοντας στα μούτρα τον προκάτοχό του. Μόνο μέχρι 300 ευρώ θα πάρετε και, όσοι προλάβατε να πάρετε την επιστροφή και ήταν πάνω από αυτό το όριο, να τα φέρετε πίσω!!! Μετά βέβαια από τις αντιδράσεις που ακολούθησαν και τον σίγουρο σάλο που θα ξεσπάσει στα δελτία της Δευτέρας (οι ελληναράδες τα σαββατοκύριακα δεν χρήζουν ολοκληρωμένης ενημέρωσης δυστυχώς), μάλλον θα το πάρουν πίσω αλλά η μικροκομπιναδόρικη λογική παραμένει.

15 Ιουν 2011

ΦΥΓΕ ΡΕ ΨΕΥΤΗ, ΕΛΕΟΣ!

Δεν καταλαβαίνει Χριστό!

Νομίζει ότι μπορεί να μας κοροϊδέψει και να συνεχίσει να παραμένει γαντζωμένος στην εξουσία και υποταγμένος στα αφεντικά του τους Γερμανούς και Αμερικανούς, κάνοντας τον σκεφτικό και τον στενοχωρημένο μπροστά στις κάμερες.

Ο άθλιος αυτός ψεύτης εκλέχτηκε για εντελώς -μα εντελώς- διαφορετικό λόγο από αυτόν που συνεχώς επικαλείται στα ψεύδη που μοιράζει καθημερινά.

Εκλέχτηκε διότι, υποστήριζε ότι, ήταν περίπου εύκολο να μας βγάλει από την κρίση επειδή... υπήρχαν λεφτά! Ασφαλώς ήξερε ΑΠΟ ΤΟΤΕ ότι το κράτος δεν είχε μία και ζούσε με δανεικά εδώ και πολλά χρόνια.

Η εξουσία, όμως, είναι τόσο γλυκιά που είναι αδύνατον να την διώξεις από κοντά σου.

Έτσι και αυτός, ο διεφθαρμένος ψεύτης, θα μας βγάλει την ψυχή μέχρι να πάρει τον οματιών του και να ξεκουμπιστεί από την ηγεσία της χώρας.

3 Ιουν 2011

ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ...

Δειλά - δειλά, αργά αλλά σταθερά, το αγνό και αμόλυντο... αυγουλάκι, το "όπλο" του τίμιου φτωχού, εμφανίζεται στο -υγιές- πολιτικό μας προσκήνιο.

Ο καρπός της κοτούλας μπορεί να κουβαληθεί από τον καθένα και να ριχτεί σε οποιοδήποτε κεφάλι (ακόμα και μικρού παιδιού) χωρίς να κινδυνεύσει στο ελάχιστο η σωματική ακεραιότητα του "θύματος".

Κάποιοι αμετανόητοι πετούν και πέτρες μαζί με τα αυγά. Αυτοί πρέπει να συλλαμβάνονται από τους ίδιους τους διαδηλωτές, διότι τις πιο πολλές φορές είναι κοινοί προβοκάτορες, σκουλήκια του παρακράτους, που έχουν σκοπό να αμαυρώσουν την φήμη του "αγανακτισμένου" πολίτη.

Το αγνό αυγουλάκι, ωστόσο, δεν αποτελεί -κατά την γνώμη μου- πράξη βίας αλλά πρόκειται για ενέργεια που έχει ως αποκλειστικό στόχο να προσβάλει και να... θυμίσει κάποια πράγματα στο "θύμα" (το οποίο στις πλείστες περιπτώσεις είναι καθαρός θύτης).

Ζήτω τα αυγουλάκια, λοιπόν!