26 Ιουν 2011

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΜΙ ΤΣΙΠΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!

Μάγκες μου, δεν πάμε καλά, κάτι τρέχει με την... νοημοσύνη μας!

Δεν είναι δυνατόν να την υποτιμούν έτσι οι απατεώνες και διεφθαρμένοι πολιτικοί αυτής της χώρας και μεις να καθόμαστε να τους κοιτάμε!

Αυτό το ζήτημα με την επιστροφή των χρημάτων όσων πήραν πάνω από 300 ευρώ επιστροφή μέσω των αποδείξεων, δεν το χωράει ο νους μου.

Πριν ενάμιση χρόνο δεν ήταν που βγήκε στις οθόνες μας με... βαθιά επίγνωση της ζοφερής πραγματικότητας (τρομάρα του) εκείνος ο ζάνβλαξ ο Παπακών και μίλησε για μια κόλλα χαρτί όπου θα καταχωρούμε τις αποδείξεις που θα μαζεύουμε όλο τον χρόνο; Δεν έδωσε κίνητρα γι αυτό ο αποτυχημένος αυτός πολιτικάντης;

Ε, λοιπόν, όλη η χώρα των νεοελλήνων μάζευε επί μήνες αποδείξεις και ελάχιστοι επαγγελματίες τολμούσαν να τις αποφύγουν. Οι Έλληνες, παρά το βλακώδες του μέτρου, ανταποκρίθηκαν και επωφελήθηκαν με τις επιστροφές που έλαβαν στο τέλος όταν έκαναν την δήλωσή τους στην εφορία.

Έρχεται τώρα λοιπόν ο χοντροβενιζέλος και αναιρεί το μέτρο ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, φτύνοντας στα μούτρα τον προκάτοχό του. Μόνο μέχρι 300 ευρώ θα πάρετε και, όσοι προλάβατε να πάρετε την επιστροφή και ήταν πάνω από αυτό το όριο, να τα φέρετε πίσω!!! Μετά βέβαια από τις αντιδράσεις που ακολούθησαν και τον σίγουρο σάλο που θα ξεσπάσει στα δελτία της Δευτέρας (οι ελληναράδες τα σαββατοκύριακα δεν χρήζουν ολοκληρωμένης ενημέρωσης δυστυχώς), μάλλον θα το πάρουν πίσω αλλά η μικροκομπιναδόρικη λογική παραμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου