17 Σεπ 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ; ΑΪΝΤΕ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΑΘΛΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ!

Μοσχομυρίζουν, πλέον, οι εκλογές μετά την ξαφνική ματαίωση του ταξιδιού του Γιωργάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η κατάσταση στην χώρα είναι τόσο ρευστή και τα οικονομικά της τόσο άθλια, ώστε είναι μετρημένες πια οι μέρες που η άθλια και ανίκανη αυτή κυβέρνηση θα κηρύξει και επίσημα την χρεωκοπία της χώρας και θα προβεί σε άμεση στάση πληρωμών!

Διότι, πολύ απλά, ΔΕΝ έχει άλλα λεφτά στα ταμεία της και οι βρωμιάρηδες οι ευρωπαίοι δεν προτίθενται να δώσουν άλλα.

Άλλωστε, το γεγονός ότι μια κυβέρνηση λαϊκίστικη σαν αυτή του ΠΑΣΟΚ, η οποία λόγω κομματικού κόστους φοβόταν πάντα να τα βάζει με τις ευρύτερες κοινωνικές μάζες (αγρότες, δημόσιοι υπάλληλοι, συνδικαλιστές κλπ), αποπειράθηκε το... απονενοημένο διάβημα, να χαρατσώσει άγρια και παράνομα την πλατύτερη κοινωνική μάζα της χώρας, τους ιδιοκτήτες, δείχνει ανάγλυφα ότι σε λίγο θα ψοφήσει!

Το άθλιο αυτό μέτρο είσπραξης έκτακτου κεφαλικού φόρου μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ δεν έχει καμιά πιθανότητα να προχωρήσει και θα περάσει στα βιβλία ως ένα από τα παραδείγματα στην ιστορία "του πνιγμένου που πιάνεται από τα μαλλιά του για να σωθεί!".

Εκλογές σε λίγο, λοιπόν, και επιτέλους θα μπούμε στην εποχή των πολυκομματικών κυβερνητικών σχημάτων, ώστε να μην μπορεί τουλάχιστον ο κάθε χοντρο-Μπένι να κάνει όποια αρκουδιά του κατέβει στο κεφάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου