7 Δεκ 2009

ΑΛΗΘΕΥΕΙ κ. ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ;

Το ότι υπήρξε (στα χαρτιά) ένα... αγροτικό τηλεοπτικό κανάλι το οποίο ΟΥΔΕΠΟΤΕ λειτούργησε και μερικά εκατομμύρια ευρώ (από το υστέρημά μας ρε γαμώτο) πήγαν σε τσέπες δημοσιογραφίσκων, το ξέραμε και έχουν γραφτεί πολλά για τον κ. Κοντό τον βατοπεδινό και τις... ανάγκες που είχε για δημόσια προβολή με ξένα κόλλυβα.

Αλλά ότι θα μάθαινα ότι ανάμεσα στους αργυρώνητους δημοσιογραφίσκους ήταν και ο Τέρενς Κουίκ, ειλικρινά με... συνήρπασε!

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας της Θράκης, ο κ. Κουίκ είχε τον τίτλο του διευθυντή σύνταξης σε ένα αόρατο κανάλι, το οποίο ουδέποτε εξέπεμψε σήμα και, ασφαλώς, ούτε λόγος να γίνεται για πραγματική εργασία σ΄αυτό.

Κι όμως, ο Τέρενς Κουίκ φέρεται να εισέπραξε 57.000 ευρώ για όλο το 2008, ήτοι λίγο λιγότερα από 5.000 ευρώ το μήνα!!!

Μιας λοιπόν, και ο φίλος Τέρενς παρακολουθεί τα μπλογκς θα ήθελα την απάντησή του στην ανυπόκριτη ερώτησή μου:

Αληθεύει ή όχι ότι ο Κοντός της Ξάνθης τον είχε βάλει σε ένα ιδιότυπο pay roll στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης;

UPDATE 14:30 8/12/09: Αποσύρω τους χαρακτηρισμούς "αργυρώνητος δημοσιογραφίσκος" για τον Τέρενς. Κρίνω ότι λάθεψα και ότι δεν του αξίζουν. Από την απάντησή του στο Καφενείο διαπίστωσα ότι δούλεψε (λίγο ή πολύ δεν με νοιάζει) στο "κανάλι" αυτό. Του ανθρώπου του έκαναν -ή προκάλεσε- μια πρόταση συνεργασίας κι αυτό ήταν όλο. Αν ο Κοντός και ο κάθε Κοντός σκορπούσε αλόγιστα τα λεφτά ΜΑΣ, δεν φταίει φυσικά ο Τέρενς, αν και όπως λέει "πήρε το μάθημα του..." Οι σπάταλοι... κοντοί πολιτικοί είναι στο στόχαστρό μου και έτσι θα παραμείνει!

2 σχόλια:

  1. Φιλαράκι γιατί τον καλύπτεις τον κ. Κουίκ; Μήπως νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι αυτά τα 70 χιλιάρικα τα πήρε χαριστικά από τον κ. Κοντό εργαζόμενος υποτυπωδώς σε ένα ανύπαρκτο κανάλι που έδινε λέει θέματα στην ΕΡΤ. Αλίμονό μας φιλαράκι με τους κουμπάρους και τους φίλους του κάθε πολιτικού τυχοδιώκτη σαν τον Κοντό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε δεν χάθηκε η χώρα από τα 70 χιλιάρικα (λιγότερα είναι, αν αφαιρέσεις τις κρατήσεις) του Κουίκ.
    Και στο κάτω κάτω ο Κουίκ είναι και οι υπηρεσίες του πληρώνονται αναλόγως.
    Όταν, επαναλαμβάνω, ο κάθε πολιτικός νάνος τύπου Κοντού σπαταλάει έτσι απροκάλυπτα το δημόσιο χρήμα ξέροντας ότι θα μείνει ατιμώρητος, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή