3 Δεκ 2009

ΓΙΩΡΓΑΚΗΗΗ... Τ΄ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ;

Γιωργάκηηη...

Η διαφθορά, στην χώρα των ηλιθίων που ζούμε, θα λυθεί μόνο αν αρχίσεις να βάζεις στην φυλακή όλους αυτούς που έκλεψαν και διέσυραν την χώρα και την Οικονομία της.

Όλες οι άλλες ανοησίες που λες για δήθεν "σημαντικά βήματα" και... "καίρια πλήγματα" είναι για τους φραουλιέρηδες της Μπανανίας που ζούμε.

Να τους χώσεις βαθιά στην φυλακή, μάγκα μου, αρχίζοντας από τους δικούς σου Γιάννο και Άκη και φτάνοντας ως τον Ρουσό, τον Αλογοτέτοιο, τον Παπαυποκλισίου, τον πολύ κοντό, τον Βούλγαρο και όλο το σμάρι του Κωστάκη που δεν χόρτασε να τρώει πέντε χρόνια τα λεφτά των Ελλήνων.

Ακούς Γιωργάκη; ΠΑΜΕΕΕ!!!

2 σχόλια:

  1. Ψεύτη μπομπερ, θα σε ξεσκεπάσω σήμερα .Ποιος έκλεψε στη χώρα μας;
    ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ και μπορώ να σου το αποδείξω . Εγώ και μερικοί φίλοι (ονόματα δεν λέμε offshore δεν δηλώνουμε) είχαμε πριν από 8 χρόνια στην Banque Central de Salauds en Suisse από 120.000.000 ευρω ο καθένας. Μην ρωτάς πως τα αποκτήσαμε, θυμάμαι τον συχωρεμένο τον παππού να λέει ότι οι Γερμανοί ήταν φίλοι μας και αυτά που λέγανε οι κομουνιστές είναι ψέματα, θυμάμαι τον θειο Κώστα να μου διηγείται ιστορίες για την λατρεμένη του την Φρειδερίκη και κάποιον Ανδρεάδη, και μετά τον γλυκό μου τον ξάδερφο για κάποιο δώρο (υπερβολικό είναι η αλήθεια )που είχε κάνει στον εαυτό του όταν δούλευε στη ΔΕΗ επί Παπανδρέου και τέλος για τον θειο Θοδωρή που μ έτρεχε στα μοναστήρια κυρίως στο Βατοπέδι με τις βαλίτσες γεμάτες ούτε κι εγώ ξέρω με τι (αυτό δεν μ άρεζε γιατί με χαλβαδιαζαν κάτι τύποι εκεί) αλλά ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ όπως και να χει τα είχαμε τα λεφτά μας. Τότε ΕΝΤΕΛΩΣ ξαφνικά μας βρήκε ένας κύριος που είχε κι αυτός offshore για την διασφάλιση των παιδιών του και μας πρότεινε μια νόμιμη δουλειά με κάτι ομόλογα (κάτι για ταμεία σύνταξης έλεγε ούτε κατάλαβα , μάλλον για κάποιους γέρους φτωχούς μιλούσε) και επενδύσαμε σε μια δουλίτσα ΝΟΜΙΜΗ πάντα και τα κάναμε 180.000.000
    Μετααααά μας βρήκε ένας άλλος κύριος και μας πρότεινε μια άλλη ΝΟΜΙΜΗ δουλειά με κάτι φίλους Κινέζους και κάτι άλλους καλούς Γερμανούς , στο λιμάνι ήταν , στα ναυπηγεία ήταν θα σε γελάσω, μπορεί και στις τηλεπικοινωνίες να ήταν, αλλά την κάναμε κι αυτήν και διώξαμε κάτι άπλυτους εργάτες που φωνάζανε ότι τάχα θα χάνανε το ψωμί τους. Και σιγά δηλαδή το ψωμί εμείς τρώμε μόνο Στρούντελ (από τότε που οι Γερμανοί ήταν φίλοι μας). Και μ αυτά και με εκείνα αυξήσαμε τα λεφτά μας στα 310.000.0000 με τον τίμιο ιδρώτα μας και τις αξιοπρεπείς γνωριμίες μας. Εσύ να τα βλέπεις αυτά και οι όμοιοι σου που κατηγορείται την χώρα μας ότι έχει κλέφτες και μας κάνετε ρεζίλι στους φίλους μας στο εξωτερικό, και αμαυρώνετε την τιμή της πατρίδας μας που εμείς αγαπάμε κι εσείς μισείτε εαμοαναρχοκομουνιστοσυμοριτολαικοσοσιαλιστοδεξιοι. Άντε με σύγχυσες αλλά……..σε τάπωσα . Α! χάπια δεν θυμάμαι που έβαλα, έχω κι αυτό το έμενταλ, 10 φέτες Αλτσχάιμερ θα μου κόψετε; λεπτές για στιφάδο τις θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Τίμιος ιδρώτας"! Πόσο σημαντική έκφραση, αλήθεια. Και πόσο υποτιμημένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή