25 Οκτ 2009

ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ...

...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Πίκρα και οργή είναι τα καθημερινά μου συναισθήματα, καθώς βλέπω ότι η Ελλάδα του σήμερα δεν διαφέρει σε τίποτα από την Ελλάδα του χθες και, πιθανότατα, την Ελλάδα του αύριο!

Δεν πέρασαν παρά λίγοι μήνες και ο "περήφανος" ελληνικός λαός έχει ξεχάσει τον απατεώνα (και με δικαστική βούλα, πλέον!) Εφρέμ, τον Χριστοφοράκο και τις άρρηκτες σχέσεις που είχε δημιουργήσει μεταξύ της Ζίμενς και της οικογένειας του πιο άθλιου και βρόμικου πολιτικού από την ύπαρξη του νέου ελληνικού κράτους!!!

Σήμερα η κόρη του αποστάτη πρώην πρωθυπουργού θέλει να γίνει αρχηγός και κανείς δεν την ρωτάει πόσα λεφτά έχει πάρει (και) από την Ζίμενς για να πληρώσει όλον αυτόν τον στρατό από δημοσιογράφους που έχει στο προσωπικό της pay roll.

Κανείς δεν ασχολείται, επίσης, με τον αρχινονό της χώρας, τον Σωκράτη, ουσιαστικά το μεγάλο αφεντικό του Χριστοφοράκου και ο άνθρωπος που κινεί τα μαφιόζικα νήματα της χώρας εδώ και 30 χρόνια περίπου! Όχι μόνο δεν ασχολείται κανείς με αυτόν τον αρχιαπατεώνα, αλλά υπάρχουν, επιπλέον, και δεκάδες-χιλιάδες άμυαλοι "ερυθρόλευκοι" κάφροι που δικαιολογούν τις έκνομες πράξεις του και πίνουν νερό στ΄όνομά του.

Θυμάται κανείς, άραγε, τον Καραβέλλα, εκείνο το "πιόνι" που έφυγε νύχτα από την χώρα με την αμέριστη συμπαράσταση της πιο διεφθαρμένης οικογένειας της χώρας, διότι τους απείλησε ότι θα τα ξεράσει όλα;

Ντρέπομαι... (καθημερινά όλο και περισσότερο) για την όμορφη χώρα μου με τους εγκεφαλικά λεπρούς κατοίκους της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου