21 Οκτ 2009

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ 60% ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ

ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Είμαι και γω ένας από τους μαλάκες που κατέθεταν κάθε βδομάδα (λίγα) λεφτά στο ΤΖΟΚΕΡ... μπας και μου χαμογελάσει η πουτάνα!

Η "τύχη", ωστόσο, χαμογελούσε μόνο σ΄αυτόν τον δικηγορίσκο τον Χατζηεμμανουήλ ο οποίος είχε... προτείνει στον εαυτό του και είχε υπογράψει για τον... εαυτό του μια γερή αύξηση στην αμοιβή του. Ήτοι, 500.000 ευρώ το χρόνο γι αυτό το τίμιο ανθρωπάκι... για τα γεράματά του που θα έλεγε και ο πρώην Αττικής Παντελεήμων.

Προσωπικά, τον έκοψα τον μικρό οβολό μου όταν ο άθλιος αυτός τύπος αύξησε σε μια μέρα την στήλη του ΤΖΟΚΕΡ από 30 σε 50 λεπτά!!!

Αυτό μεταφράζεται, για να μην σας μπερδεύω, σε αύξηση 60% της τιμής.

Μπορείτε να φανταστείτε για τί ποσά μιλάμε; Για εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ΑΣΦΑΛΩΣ και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη του ελληνικού Αθλητισμού και όλες τις μαλακίες που λέει η κάθε κυβέρνηση, αλλά θα πάνε στις τσέπες του κάθε επιτήδειου είτε με την μορφή μίζας, είτε με την μορφή υπέρογκων αμοιβών!

Όπως, καλή ώρα, του "φίλου μας" που προανέφερα, ο οποίος και ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (όλους εμάς δηλαδή) με νομότυπο τρόπο!

Εδώ σε θέλω τώρα, Γιωργάκη, εσένα και τις ανόητες τυμπανόκρουστες εκφράσεις σου, του τύπου "πού πήγαν τα λεφτά"!

Στις μίζες πήγαν, φίλτατε Παπανδρέου, και συ οφείλεις να τους τσιμπήσεις όλους αυτούς τους κλέφτες ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ!

Κανένας να μην γλυτώσει φίλε μου και να είσαι σίγουρος ότι μόνο με αυτό, θα εξασφαλίσεις τουλάχιστον δυο τετραετίες ακόμα.

Θα είσαι χαζός άμα δεν τον κάνεις, αφού έχεις, πλέον, και το μαχαίρι και το καρπούζι και δεν χρωστάς -ακόμα- σε κανέναν πούστη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου