19 Μαρ 2011

ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΕΙΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ!

Είναι χαζό το παιδί, δεν εξηγείται διαφορετικά!

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή του πρασινοφρουρού Χασαπόπουλου και του Αναγνωστάκη, είπε το αμίμητο: "Θα επανεξεταστούν οι φοροαπαλλαγές με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια. Δεν μπορεί, δηλαδή, να έχει φοροαπαλλαγές κάποιος που έχει εισόδημα 150.000 €"

Δεν ξέρω πώς αντέδρασε ο Αναγνωστάκης (διότι από τον Χασαπόπουλο δεν περιμένω και τίποτα!) αφού το είδα σε απόσπασμα στις ειδήσεις, ωστόσο είναι βέβαιο ότι κανείς δεν του πέταξε γιαούρτια, ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ!

Πόσοι είναι αυτοί που έχουν εισόδημα 150.000 ευρώ στην Ελλάδα ρε άθλιε; Πόσοι αλήτες έχουν τέτοιο εισόδημα και δεν έχουν φροντίσει με νομότυπους τρόπους να φορολογείται ελάχιστα;

Γιατί δεν λες ανοιχτά, άθλιε, ότι ο στόχος σου ΔΕΝ είναι αυτοί αλλά τα εισοδήματα μεταξύ 10 και 25 χιλιάδων ευρώ που αποτελούν και την πλειοψηφία των Ελλήνων που έχουν -ακόμα- εισόδημα;

17 Μαρ 2011

ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ!

"Οι Πρόεδροι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ διαχρονικά και με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι αυτοί που μαζί με άλλους Προέδρους προσπάθησαν επί δεκαετίες και προσπαθούν ακόμα να βοηθήσουν τον αθλητισμό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ώστε να μπορεί ο κ. Σισέ και άλλοι σημαντικότεροι παίκτες από τον ίδιο, να έρχονται στην Ελλάδα και να αμείβονται αδρά."

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κόκκαλης σε γραπτό του κείμενο σχετικά με την διένεξη Σισέ - Μαρινάκη.

Ατελείωτο γέλιο...

ΥΓ: Ο σημαντικότερος ξένος παίκτης που έχει έρθει στην Ελλάδα δεν είναι ο Ριβάλντο; Μήπως θυμάσαι, άθλιε Κόκκαλη, τί έχει πει για σένα ο βραζιλιάνος; Ή, μήπως, ξέχασες τί είπε για τον Ολυμπιακό της μαύρης περιόδου σου, ο "αγαπημένος σου" Καστίγιο; Ή, μήπως, ο Καρεμπέ; Ή, μήπως, ο Σαμπανάζοβιτς;

Όλοι αυτοί ήταν σημαντικοί παίκτες, άθλιε!

10 Μαρ 2011

Η ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΕΩΝ

ναρωτιέμαι σε τί κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου" αναρωτήθηκε υποκριτικά, κατά την σημερινή του συνέντευξη Τύπου (τρομάρα του, που τρέχουν τα κανάλια ξοπίσω του), αυτό το αγράμματο καθίκι της σημερινής ελληνικής κοινωνίας.

Τα δυστυχισμένα παιδιά σου, άθλιε, τα μεγαλώνεις στην Ελλάδα των Πέων, των κουμπάρων, των λαμόγιων, των διεστραμμένων, των διεφθαρμένων, των απατεώνων, κλπ...

Είσαι και συ ένα μικρό σκατό μεταξύ αυτών που, δυστυχώς, ενωμένο με τα υπόλοιπα έχεις συντελέσει στο ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ!

9 Μαρ 2011

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Για δούμε, τώρα που το θέμα δεν κάνει απλά "μπαμ" αλλά είναι... αναντάμ μπαμπαντάμ υπόθεση δωροδοκίας (θυμίζω ότι δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα της δωροδοκίας. Και η απόπειρα το ίδιο τιμωρείται!), θα τολμήσετε εσείς, "κόπρανα" εκπρόσωποι της δήθεν Αθλητικής Δικαιοσύνης, να υποβιβάσετε τον Ολυμπιακό;

Ναι, τον... μέγα Ολυμπιακό που έστησε τα μισά πρωταθλήματα επί αρχιμαφιόζου και ο χοντροδιάδοχός του εξελίσσεται σε άξιο συνεχιστή του!!!

Θα τολμήσετε εσείς, άθλιοι δοσίλογοι δήθεν δικαστές, να βάλετε στην φυλακή αυτό το αρχιλαμόγιο τον Μπέο και όλα τα λοιπά αποβράσματα που έχουν εγκατασταθεί στην πλάτη του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου;

Είναι άλλη μια χρυσή ευκαιρία που σας δίνεται, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα πάει κι αυτή χαμένη...

ΥΓ: Δεν είναι κατάντια και παρακμή για την Ελλάδα μας, να αποκαλύπτεται ένα τέτοιο καραμπινάτο σκάνδαλο από έναν τύπο σαν τον Κούγια; Όλοι οι άλλοι, οι... καλύτεροί του, τί έκαναν όλα αυτά τα χρόνια; Βρε δεν πάτε να... γαργαληθείτε όλοι σας, δειλοί και λαμόγια, ανάξιοι της Ιστορίας μας!

ΑΟΖ: Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...

Ήρθε, λοιπόν, αυτός ο κοπρίτης ο Νταβούτογλου και μέσα στην ίδια την χώρα μας δήλωσε, χωρίς να κοκκινίσει, ότι το Καστελόριζο ανήκει στην Μεσόγειο (και όχι στο "Αιγαίο" όπως εκ παραδρομής έγραψα στο αρχικό κείμενο που, ωστόσο, δεν αλλάζει το σκεπτικό και τα στοιχεία που ακολουθούν).

Και οι θρασύδειλοι πολιτικοί μας έβγαλαν το σκασμό, πέρα από κάποια -προσυμφωνημένα- "γαυγίσματα" της πλάκας, των παρατρεχάμενων του άθλιου πιονιού Δρούτσα.

Η αλήθεια είναι, μάγκες μου, ότι οι τουρκαλάδες χέστηκαν για το Καστελόριζο, όσο ακριβώς χεστήκαμε και μεις για το νησί ΜΑΣ.

Δεν τους ενδιαφέρει το νησί αυτό καθαυτό αλλά η υφαλοκρηπίδα του, καθώς με την πιστοποιημένη από διεθνείς συνθήκες ύπαρξή της (τις οποίες έχουν υπογράψει αυτοί οι διεθνώς ξεπερασμένοι νταβατζήδες και κει έχουν ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΡΗΤΑ ότι το ζήτημα δεν τους αφορά), η ΑΟΖ της Ελλάδας "συναντιέται" με αυτήν της Κύπρου και "κόβει" την επαφή της τουρκικής ΑΟΖ με την ΑΟΖ της Αιγύπτου (ΑΟΖ: Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη).

Αυτά τα τετραγωνικά μίλια θάλασσας που κερδίζουν οι Ελλάδα και Κύπρος σε βάρος των τουρκαλάδων είναι πολύ σημαντικά καθώς εκεί υπάρχουν σημαντικά κοιτάσματα στο υπέδαφος της περιοχής ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (αν ξυπνήσουμε) αφήνοντας στο περιθώριο την Τουρκία.

Και εξηγούμαι με στοιχεία αλλά και σχόλια για να καταλάβετε το δούλεμα των Ελλήνων δειλών πολιτικάντηδων (και όχι των τουρκαλάδων που βρίσκουν πεδίον δόξης λαμπρόν και ενεργούν αναλόγως).

Το Καστελόριζο ανήκει ΡΗΤΑ στα Δωδεκάνησα. Τα Δωδεκάνησα, με την συνθήκη της Λωζάνης το 1923, δόθηκαν στην Ιταλία. Όλα τα άλλα νησιά του Αιγαίου εκτός από την Ίμβρο, την Τένεδο και τις Λαγούσες (ένα μικρό σύμπλεγμα νησιών στα βόρεια της Τενέδου κοντά στα Δαρδανέλια), παραχωρήθηκαν ρητά στην Ελλαδάρα μας από τους Αγγλογάλλους (διότι εμείς όπως πάντα, ήμασταν ανίκανοι να μοιράσουμε σανό σε δυο γαϊδάρους).

Επίσης, οι τουρκαλάδες θα είχαν στην κατοχή τους και όλα τα μικρά νησάκια βραχονησίδες που βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των 3 ναυτικών μιλίων από τις ακτές της Μικράς Ασίας.

Σ΄αυτήν την συνθήκη της Λωζάνης, οι τουρκαλάδες του Κεμάλ, συνομολογούν ΡΗΤΑ ότι "παραιτούνται από κάθε τίτλο και οποιοδήποτε δικαίωμά τους επί νησιού του Αιγαίου, εκτός εκείνων που η κυριαρχία τους τούς έχει αναγνωριστεί στην συνθήκη αυτή".

Ωραία ως εδώ; Πάμε παρακάτω τώρα...

Μέχρι το τέλος του 2ου παγκοσμίου πολέμου τα Δωδεκάνησα (και μαζί τους φυσικά και το Καστελόριζο) ανήκουν στην Ιταλία. Όμως, το 1947 υπογράφεται στη Γαλλία η συνθήκη των Παρισίων όπου οι νικητές σύμμαχοι καθορίζουν -σε βάρος της ηττημένης Ιταλίας- κάποια πράγματα που αφορούν και την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, με το άρθρο 24, μας παραχωρούν τα Δωδεκάνησα και δεν τα δίνουν στην Τουρκία, ως ένα αντίδωρο στην χώρα μας η οποία "υπέστη τα μέγιστα στον αγώνα κατά του φασισμού, ενώ η Τουρκία δεν συμμετείχε καν στον πόλεμο".

Η παραχώρηση αυτή γίνεται μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας και είναι ένα ζήτημα που δεν αφορά ΚΑΘΟΛΟΥ τους άθλιους τούρκους που έχουν ήδη συνομολογήσει την παραίτησή τους υπέρ της Ιταλίας από το 1923.

Αυτή είναι η πραγματικότητα που μας κρύβουν οι άθλιοι και δειλοί Έλληνες πολιτικοί που τρέμουν τον κάθε Ερντογάν και την παρέα του. Όσο και να κουνάνε τα αρχίδια τους οι απέναντι νταβάδες, σε όσα διεθνή δικαστήρια και αν πάνε, ουδέποτε θα τους αναγνωρισθεί κανενός είδους κυριαρχία στο Καστελόριζο, το οποίο είναι ρητά ελληνική γη και υπόκειται στους ίδιους κανόνες που υπόκειται, για παράδειγμα, και η Κρήτη!

Πάμε τώρα στην ΑΟΖ για την οποία έχει μαλλιάσει το στόμα του έρμου του Χαρδαβέλα αλλά οι δειλοί πολιτικοί μας κάνουν πως δεν ακούν.

Αν εφαρμόσουμε το Διεθνές Δίκαιο της θάλασσας, όπως ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ με την σύμβαση του Mondegobay το 1982, η ΑΟΖ επεκτείνεται στα 200 ναυτικά μίλια πέρα από το τελευταίο κομμάτι γης κάθε χώρας. Όταν η ζώνη αυτή "τρακάρει"με άλλη χώρα τότε μοιράζεται στην μέση, με βάση τον κανόνα "της μέσης γραμμής". Τόσο απλά και κατανοητά.

Η ΑΟΖ δηλαδή μεταξύ Καστελόριζου και Τουρκίας είναι (στην θάλασσα που υπάρχει ανάμεσά τους) στο μισό της απόστασης. ΔΕΝ ισχύει όμως το ίδιο για την θάλασσα ανατολικά και, κυρίως, νότια του Καστελόριζου, καθώς εκεί η ΑΟΖ ανήκει ΕΞ΄ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ στην πουτάνα την χώρα μας (το βλέπετε καθαρά στον χάρτη).

Όσο και να χτυπιέται, λοιπόν, ο κωλότουρκος, η δική μας ΑΟΖ είναι ένα ζήτημα που ΔΕΝ τον αφορά και μόνο ως νταβατζής μπορεί να την διεκδικήσει.

Δυστυχώς, μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει, καθώς τόσο ο δειλός Σημίτης, όσο και οι επίσης δειλοί και ανίκανοι Κωστάκης και Γιωργάκης, δεν αποτολμούν να κηρύξουν επίσημα την ύπαρξή της, ώστε να μπορέσουμε αν εκμεταλλευτούμε το πλούσιο υπέδαφος της περιοχής αυτής της Μεσογείου.

Αιδώς Αργείοι! Δεν είναι μια ταιριαστή έκφραση γι αυτούς που κατακλέβουν την ψήφο σου κάθε τρία χρόνια, μαλάκα νεοέλληνα;

2 Μαρ 2011

ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!

Εκείνο που μου τη δίνει και τεντώνει τα νεύρα μου είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι αυτό το πουστρΑΚΗ, έχει αγοράσει την μισή Ελλάδα σε ακίνητα με ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά (κλεμμένα, όμως) και ουδείς από το κυβερνών κόμμα των δειλών και ανίκανων πασόκων ασχολείται.

Ούτε φυσικά κανείς δειλός δικαστής θα τολμήσει να τα βάλει με αυτόν τον άθλιο που εκβιάζει ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ τον Γιωργάκη με την φράση "αν πάω μέσα θα πέσεις μαζί μου".

Ξέρει πολλά το λαμόγιο και τους έχει όλους δεμένους χειροπόδαρα στο κόμμα που έλυνε και έδενε 25 ολόκληρα χρόνια.

Γνωρίζοντας όλα αυτά, λοιπόν, βλέπω και κείνον τον άθλιο Παπακωνσταντίνου να τα παίρνει από τους φτωχούς και τρελαίνομαι...

ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

Αυτοί οι νεοαλήτες που κυβερνούν την Ελλάδα μας, αυτοί οι ακριβοί στα πίτουρα (μειώσεις μισθών επιδομάτων και στέγνωμα της Αγοράς) αλλά φθηνοί στα αλεύρια (τα πετρέλαια του Αιγαίου μένουν ανεκμετάλλευτα επειδή οι δειλοί τρέμουν τον νταβατζή κωλόΤουρκο, καμιά διεκδίκηση επιστροφής χρημάτων στα μεγάλα σκάνδαλα, ο Άκης έχει ασφαλίσει την περιουσία ΜΑΣ στο εξωτερικό και απειλεί να τους βγάλει όλους στην φόρα αν τον χώσουν μέσα για μαύρες μίζες κλπ κλπ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.

Έλεος!!!

Ο ελληνικός λαός, αυτός ο μαλάκας νεοέλληνας που δεν ξέρει τί του γίνεται, δεν αντέχει άλλο!

Βαρεθήκαμε πια τις δήθεν αποφασιστικές αυτοδύναμες κυβερνήσεις του Γιωργάκη, του Κωστάκη, του Σημίτη (χα χα), του Αντρέα, του Μητσοτάκη (εδώ γελάνε πολύ οι ξένοι) κλπ κλπ.

Όλοι αυτοί οι δοσίλογοι των ξένων συμφερόντων και οσφυοκάμπτες της ντόπιας ολιγαρχίας (βιομηχάνων, τραπεζιτών και εφοπλιστών) πρέπει να πάνε φυλακή (οι επίορκοι) ή σπίτι τους (οι ανίκανοι).

Από τους πρώτους, δε, να αφαιρεθεί κάθε προσωπικό τους περιουσιακό στοιχείο, που θα λειτουργήσει ως αποτρεπτικό παράδειγμα για τους απατεώνες πολιτικούς του μέλλοντος.

Ουστ... αλήτες!