2 Μαρ 2011

ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

Αυτοί οι νεοαλήτες που κυβερνούν την Ελλάδα μας, αυτοί οι ακριβοί στα πίτουρα (μειώσεις μισθών επιδομάτων και στέγνωμα της Αγοράς) αλλά φθηνοί στα αλεύρια (τα πετρέλαια του Αιγαίου μένουν ανεκμετάλλευτα επειδή οι δειλοί τρέμουν τον νταβατζή κωλόΤουρκο, καμιά διεκδίκηση επιστροφής χρημάτων στα μεγάλα σκάνδαλα, ο Άκης έχει ασφαλίσει την περιουσία ΜΑΣ στο εξωτερικό και απειλεί να τους βγάλει όλους στην φόρα αν τον χώσουν μέσα για μαύρες μίζες κλπ κλπ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.

Έλεος!!!

Ο ελληνικός λαός, αυτός ο μαλάκας νεοέλληνας που δεν ξέρει τί του γίνεται, δεν αντέχει άλλο!

Βαρεθήκαμε πια τις δήθεν αποφασιστικές αυτοδύναμες κυβερνήσεις του Γιωργάκη, του Κωστάκη, του Σημίτη (χα χα), του Αντρέα, του Μητσοτάκη (εδώ γελάνε πολύ οι ξένοι) κλπ κλπ.

Όλοι αυτοί οι δοσίλογοι των ξένων συμφερόντων και οσφυοκάμπτες της ντόπιας ολιγαρχίας (βιομηχάνων, τραπεζιτών και εφοπλιστών) πρέπει να πάνε φυλακή (οι επίορκοι) ή σπίτι τους (οι ανίκανοι).

Από τους πρώτους, δε, να αφαιρεθεί κάθε προσωπικό τους περιουσιακό στοιχείο, που θα λειτουργήσει ως αποτρεπτικό παράδειγμα για τους απατεώνες πολιτικούς του μέλλοντος.

Ουστ... αλήτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου