8 Απρ 2010

ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ


Θέμα ημερών έως λίγων εβδομάδων είναι να πέσει ένας ακόμη άχρηστος πρωθυπουργός της χώρας - Μπανανίας που ζούμε.

Αφού ξεγέλασε και παγίδευσε όλους αυτούς τους κόπανους που τον ψήφισαν για να μας... σώσει (!) και εφάρμοσε ακόμα πιο σκληρή πολιτική από τον ανίκανο προκάτοχό του, έφτασε πλέον στο όριό του και οι συνεργάτες και σύμβουλοί του τον έχουν ενημερώσει ότι είναι καλύτερο για τον ίδιο και για την Ελλάδα να ξεκουμπιστεί (ο χαρακτηρισμός δικός μου, αλλιώς του το έθεσαν οι "μυστικοί του") από την ηγεσία και και να παραδώσει την χώρα σε πιο οικουμενικά χέρια που δεν θα υπολογίζουν το κομματικό κόστος.

Αφού δεν έβαλε κανέναν φυλακή (και φυσικά δεν πρόκειται να βάλει ποτέ!), αφού όλοι οι απατεώνες (από τον Κόκκαλη έως τον Ψωμιάδη) κυκλοφορούν ελεύθεροι και το Κεφάλαιο συνεχίζει να κυβερνά την χώρα σε βάρος μας, την λύση σε μια χώρα απολύτως χρεωκοπημένη, αναμένεται να δώσουν ενωμένοι οι κομματικοί αρχηγοί, μπας και δούμε άσπρη μέρα.

Το πρόβλημα είναι πώς θα συννενοηθούν. Κυρίως η Αλέκα με τον Τσίπρα και ο Καρατζαφέρης με την Αριστερά. Ωστόσο εκείνο που διακρίνει την Ελλάδα είναι ότι στις δύσκολες στιγμές παραμερίζονται οι μονομανίες και επικρατεί ομοψυχία.

Μετά θα έρθει ο... εμφύλιος, αλλά μέχρι τότε έχουμε χρόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου