10 Μαρ 2010

ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙΣΑ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ


Δείτε εδώ ένα σοβαρότατο θέμα που έπαιξε ακόμα και από το αγγλικό BBC αλλά αποσιωπήθηκε εντέχνως από τα ελληνικά αλητοκάναλα που ασχολούνται όλη την μέρα με την πορνοστάρ και τα άλλα συναφή είδη.


Η δικαστίνα Μαρία Μαργαρίτη αποτάχθηκε από το δικαστικό Σώμα επειδή αποκάλυψε ότι παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς. Ακόμη, αποκάλυψε τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η γυναίκα θέλησε να κάνει απεργία πείνας έξω από το Μαξίμου μπας και συγκινηθεί κανένα λουλούδι, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να την διώξουν κακήν κακώς και από κει.

Είναι τρελή αυτή η γυναίκα ή απόλυτα διεφθαρμένο το κωλοκράτος που ζούμε;

2 σχόλια:

  1. Φίλε, όπως με ενημέρωσαν από ΤΑ ΧΑΛΙΑ, η είδηση αυτή είναι πολύ παλιά και η κυρία αυτή χρειάστηκε ψυχολογική στήριξη επειδή υποστήριξε ότι υπάρχει κύκλωμα παιδεραστίας στα Γρεβενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, το έμαθα αφού ανάρτησα το σχόλιο, αλλά να σου πω τούτο: Αν βγάλουμε την υπερβολή (πχ εκατοντάδες ανήλικοι κλπ) τότε πού πάσχει το σχόλιό μου ακόμα και αν το επικαιροποιήσουμε; Όσο για "τα χάλια", αυτοί τα ξέρουν όλα και δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή