19 Φεβ 2010

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ... ΠΕΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΟΥΣ!



Αναρωτιέμαι συχνά -και βέβαια δεν είμαι ο μόνος- αν σ΄αυτή την χώρα μπουρδέλο που ζούμε θα πάει ποτέ κάποιος "μεγαλόσχημος" φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γύρω μας, ΟΛΟΙ γνωρίζουμε ότι, έγιναν και γίνονται καραμπινάτες παρανομίες από μεγάλους καρχαρίες και ουδείς άθλιος κρατικός τολμά να τους αγγίξει. Αντιθέτως, τα ψόφια κανάλια προσπαθούν, μεταξύ άλλων, να μας... τρομάξουν (όντας καλοπληρωμένα από την Αττικό Μετρό) ώστε να μην δίνουμε στο εισιτηριάκι μας σε κάποιον άλλον φτωχό συμπολίτη μας όταν δεν έχει περάσει ο χρόνος χρήσης του.

Είμαστε στην χώρα του οξύμωρου, του παράλογου και της υπερβολής.

Είμαστε στην χώρα όπου έχει... πολιτικοποιηθεί το ποδόσφαιρο (και όχι το αντίθετο!) και έχουμε προέδρους τύπου Ψωμιάδη, Μπέου και, ΑΣΦΑΛΩΣ, Κόκκαλη (για να μην ξεχνάω το αρχιλουλούδι της χώρας), που κάνουν του ΚΟΣΜΟΥ τις παρανομίες και χαμογελούν ειρωνικά όταν στέκονται απέναντι στην... αδέκαστη ελληνική Δικαιοσύνη.

Έλεος, μαλάκα Έλληνα, αμόρφωτε, απαίδευτε, κακομοίρη!

Ξεκίνα επιτέλους από το αυτονόητο παίρνοντάς τους την εξουσία στις ερχόμενες εκλογές και δίνοντάς την σε αυτούς που χρόνια τώρα κοροϊδεύεις και λοιδωρείς αλλά ουδέποτε τους έδωσες την ευκαιρία να αποδείξουν αν πιστεύουν στην πράξη αυτά που πρεσβεύουν.

Στα μικρά κόμματα της Αριστεράς, στην Αλέκα, στον Αλέξη και στο υπόλοιπο αριστερό μπλοκ της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου