31 Ιαν 2012

ΠΕΣΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ...

Χωρίς άλλο σχόλιο σας παραθέτω την επιστολή που έστειλε ο Γιάννης Δημαράς σ΄αυτόν τον κοπρίτη τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης της Γερμανίας (CDU), Ζίγκφριντ Κάουντερ.

"Κύριε Κάουντερ,

Άκουσα έκπληκτος και γεμάτος οργή τη δήλωσή σας περί ανάγκης τοποθέτησης Επιτρόπου στη χώρα μου.

Το χρέος μου, ως Έλληνα Βουλευτή και Πολίτη, Εκπροσώπου του Λαού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με οδηγεί και με υποχρεώνει να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου για την αποικιοκρατικού χαρακτήρα απαράδεκτη δήλωσή σας, η οποία απάδει από κάθε έννοια Δημοκρατικής Νοοτροπίας, Σεβασμού της Εθνικής Ανεξαρτησίας, Ευρωπαϊκού κεκτημένου και Ευρωπαϊκής Αλληλεγγύης.

Αν είχατε διαβάσει λίγο Ιστορία, θα γνωρίζατε ότι ο Τόπος, που για δεύτερη φορά στη σύγχρονη ιστορία της Ανθρωπότητας επιδιώκετε να κατακτήσετε -τούτη τη φορά δια της φτωχοποίησης της Κοινωνίας και της οικονομικής ασφυξίας- είναι ο Τόπος, στον οποίο εσείς οι Γερμανοί, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι οφείλετε τη συνέχειά σας, στη διάρκεια των αιώνων.

Αν είχατε μελετήσει Γκαίτε, για παράδειγμα, θα το ξέρατε. Στη Χώρα μου, οφείλετε το γεγονός ότι από άγριοι και απολίτιστοι Γότθοι μετατραπήκατε σε συντεταγμένο έθνος, μόνο που όπως φαίνεται η πρώτη σας ιδιότητα είναι γονιδιακή και δεν σας εγκαταλείπει.

Αυτή η Χώρα, δεν Πωλείται, δεν Αγοράζεται, δεν Κατακτιέται. Και αυτό, επίσης, θα το γνωρίζατε, αν είχατε διαβάσει ιστορία. Εμείς, προτάσσουμε τον Πλάτωνα απέναντι στο δικό σας Χιτλερισμό και τον Οικουμενικό Χαρακτήρα του Πολιτισμού μας και την Προκοπή απέναντι στη διαχρονικά αποικιοκρατική νοοτροπία και διάθεσή σας.

Η οικονομική κρίση που βιώνουμε έχει προκληθεί, κατά βάση, από την νοσηρή κατάσταση πάνω στην οποία χτίζετε τον δικό σας εθνικοσοσιαλιστικό καπιταλισμό.

Μην πλανάστε: Όπως ιστορικά συμβαίνει, πάντοτε, η προσπάθεια εξαθλίωσης της Ελλάδας και της Ελληνικής Κοινωνίας θα γίνει για εσάς και τους ομοϊδεάτες σας μπούμερανγκ, όπως και έγινε και στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο τον οποίο, εσείς προκαλέσατε και αιματοκυλήσατε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τότε, ψάχνατε Gastarbeitern να χτίσουν επάνω στα ερείπια που άφησε η Χιτλερική θηριωδία, τώρα ψάχνετε καταναλωτές να αγοράζουν τα αποθηκευμένα προϊόντα βαριάς βιομηχανίας.

Αφού, φτωχοποιήσατε την Ελλάδα (σας θυμίζουν κάτι, οι υποθέσεις SIEMENS και THYSSEN;) και με κατακτητική διάθεση απέναντι σε ολόκληρη την Ευρώπη, αρνείστε να αντιληφθείτε ότι η φτωχή Ελλάδα, σημαίνει και φτωχή Γερμανία. Αρνείστε την πραγματικότητα και οδηγείτε το Λαό σας στην Ιστορική ανυποληψία, από όλα τα άλλα Ευρωπαϊκά Έθνη.

Επειδή, η Ιστορία δεν ξαναγράφεται, δεν παραγράφεται και δεν διαγράφεται, οφείλετε σεβασμό στη Χώρα που σας έμαθε ποια είναι τα Ανθρώπινα Ιδεώδη και πόσο Πολύτιμος είναι ο Οικουμενικός Χαρακτήρας τους. Εδώ, ηττήθηκε με πάταγο ο Αδόλφος Χίτλερ. Εδώ, θα ηττηθούν και οι Πολιτικοί και οι γονιδιακοί του Επίγονοι.

Επειδή, η τακτική σας είναι δυνατό να οδηγήσει στα άκρα, σε κατάσταση την οποία δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε, προσεγγίστε έστω και την ύστατη στιγμή το Ευρωπαϊκό κεκτημένο, το Διεθνές Δίκαιο και την Ιστορική Πραγματικότητα.

Η Ελλάδα, το Ιστορικό Έθνος της Ευρώπης, είναι η Γη της Ανεξάρτητης Σκέψης, της Ελεύθερης Βούλησης και της Γέννησης της Δημοκρατίας: Δεν Υποτάσσεται, δεν Κατακτιέται, δεν Κυβερνάται".

30 Ιαν 2012

ΟΙ... ΑΘΩΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΟΣΧΑΡΙ

Αντιγράφω αυτούσιο ένα απόσπασμα από το συγκλονιστικό βιβλίο του Ιάκωβου Καμπανέλλη "Μάουτχάουζεν" (το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε σε pdf αρχείο πατώντας ΕΔΩ), στο οποίο περιγράφει τα δυο χρόνια που έζησε κρατούμενος στο γερμανικό στρατόπεδο συγκεντρώσεως και εξοντώσεως.

Ήταν οι πρώτες μέρες μετά την απελευθέρωσή του τον Μάιο του ΄45 όταν το στρατόπεδο πήρε ανθρώπινη μορφή, οι Ες Ες κυνηγήθηκαν και εκτελέστηκαν ή φυλακίστηκαν και αρκετοί από τούς πρώην φυλακισμένους έκαμναν πεζοπορίες στα αγροκτήματα της περιοχής, η οποία είναι, θυμίζω, έδαφος της βόρειας Αυστρίας (αλλά την εποχή εκείνη κατοικούνταν ως επί το πλείστον από Γερμανούς αγρότες). Κατά την βόλτα τους, δε, όλο και κάποιο ζώο ή λαχανικό θα έπαιρναν από τους αγρότες της περιοχής. Το γιατί θα το καταλάβετε παρακατω:

Οι Αμερικάνοι στεναχωριούνταν μ΄αυτήν τη κατάσταση. Δεν θέλανε να γίνεται πλιάτσικο στα αγροκτήματα. Αυτοί οι αγρότες είναι αθώοι, λέγανε. Και ένα βράδυ σταματήσανε στην πύλη τον κ. Βαγγέλη και με συνοδεία έναν στρατιώτη του είπανε να πάει αμέσως πίσω το άσπρο μοσχάρι που είχε φέρει.

Ο κ. Βαγγέλης ήταν από την Πάτρα. Ψηλός, στεγνός, με καμπουρωτή μύτη, ηλιοψημένος, λιγομίλητος και αυστηρός (...) ζήτησε διερμηνέα για να τους απαντήσει. Ήρθε ο διερμηνέας και ο Βαγγέλης άρχισε να λέει:

"Να μεταφράζεις καλά ότι σου λέω. θα τους εξηγήσω αμέσως γιατί πήρα το μοσχάρι και γιατί δεν πρόκειται να το πάω πίσω! Σήμερα το πρωί πήγα μια βόλτα στην εξοχή, όπως κάνω κάθε μέρα από τότε που χάρη στην γενναιότητά τους είμαι ελεύθερος άνθρωπος. Κατά τις δέκα η ώρα χτύπησα την πόρτα σ΄ένα πλούσιο αγροτόσπιτο και τους παρακάλεσα ευγενέστατα να μου δώσουν μια κούπα ζεστό γάλα και και μια φέτα ψωμί. Μου είπαν πως δεν έχουν τίποτα και να φύγω! Μετάφρασέ το!

Φυσικά εγώ δεν έφυγα. Τους είπα ότι αν δεν μου δώσουν αμέσως ό,τι είπα, θα τους βάλω φωτιά. Φέρανε αστραπιαία μια φέτα ψωμί και λίγο γάλα σ ένα τενεκέδι και τ΄αφήσανε χάμω λες και ήμουνα κανένας σκύλος. Μετάφρασέ το!

Τους είπα ότι θα πάρω το γάλα μου στην τραπεζαρία τους, αλλιώς θα ΄χουν κακά ξεμπερδέματα. Μου ανοίξανε την πόρτα και με πήγανε στην τραπεζαρία. Μου φέρανε μια κούπα γάλα και μια φέτα ψωμί. Ούτε ένα ψίχουλο ψωμί παραπάνω, ούτε μια σταγόνα γάλα. Μόλις τέλειωσα, το αφεντικό μου είπε να φύγω. Μετάφρασέ το!

Τον ρώτησα γιατί είναι έτσι σκληρός με έναν άνθρωπο που ήταν δυο χρόνια στο κάτεργο. Απάντηση: Δεν φταίω εγώ που ήσουν στο Μάουτχάουζεν, ούτε ξέρω τί γινόταν εκεί! Το στρατόπεδο, του λέω, είναι μόνο μισή ώρα από δω και τα συνεργεία δουλεύανε και στα χωράφια! Μπορεί και στα δικά σου χωράφια! Πώς δεν ξέρεις τί γινόταν εκεί! Απάντηση: Δεν ξέρω απολύτως τίποτα. Μετάφρασέ το!

Επειδή, του λέω, είσαι τέτοιο κοπρόσκυλο, πες να μου ετοιμάσουν για το μεσημέρι ένα κοτόπουλο βραστό, άνοιξέ μου το ραδιόφωνο και καθάρισέ μου και μερικά μήλα. Μου φέρανε ό,τι ζήτησα, γιατί είδανε ότι δεν αστειεύομαι. Όμως όλη την ημέρα κανείς τους δεν με ρώτησε τί είμαι, ποιός είμαι, τί ήταν το στρατόπεδο, τί γινόταν εκεί μέσα. Λέξη. Μετάφρασέ το!

Το απογεματάκι ακούω φωνές στην πόρτα. Δυο Ρώσοι από το Μάουτχάουζεν ζητούσανε λάχανα. Οι αθώοι Γερμανοί αγρότες τους βρίζανε και τους διώχνανε. Πήγα, άνοιξα την πόρτα, τους έβαλα μέσα και τους είπα να πάρουνε όσα λάχανα θέλουνε. Με την ευκαιρία έκανα και μια βόλτα στο χτήμα και στις αποθήκες. Από ζωντανά και πετούμενα άλλο τίποτα. Και στις αποθήκες τους φίσκα τα καπνιστά χοιρινά, τα λουκάνικα, τα σαλάμια, τα βούτυρα και τ΄αλεύρια. Είπα στους Ρώσους να πάρουνε κι ό,τι άλλο θένε. Ύστερα ειδοποίησα τους αθώους Γερμανούς αγρότες ότι ώσπου να γίνουνε άνθρωποι, θα τους κάνω παρέα κάθε μέρα απ΄το πρωί ως το βράδυ. Ως πρώτη δόση πήρα το άσπρο μοσχάρι. Αύριο θα πάρω άλλο χρώμα. Μετάφρασέ το και τελειώσαμε"

Ο κ. Βαγγέλης πέρασε την πύλη παρέα με το άσπρο μοσχάρι και το παρέδωσε στην κουζίνα.

Μάγκες μου, αυτοί ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ, οι Γερμανοί. Μισάνθρωποι!

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!

Ήθελα να την δω καιρό τώρα και μόλις προχθές μου δόθηκε η ευκαιρία.

Η εξαιρετική ταινία - ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου "Η εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου" απλά τα λέει όλα.

Εξιστορεί με απλό τρόπο, πώς κυβερνούν τον κόσμο αυτά τα σκουλήκια οι Αμερικάνοι των ΗΠΑ και ποιών μεθόδων μετέρχονται ώστε να πετύχουν τον εγκληματικό σκοπό τους.

Υπάρχει πάντα ένα δεύτερο σχέδιο, αλλά και ένα τρίτο και τέταρτο αν οι αρχικές ενέργειές τους δεν καρποφορήσουν. Κυρίως δωροδοκίες με τεράστια χρηματικά ποσά που καταλήγουν σε καθαρές δολοφονίες αν το θύμα δεν γονατίσει.

Η πέρα για πέρα αληθινή ιστορία που αναπτύσει ο Κούλογλου, βασίζεται στο βιβλίο - απομνημονεύματα του Αμερικανού Τζον Πέρκινς που ήταν ο ίδιος ένας τέτοιος οικονομικός δολοφόνος μέχρι που μετάνιωσε και αποφάσισε να τα βγάλει όλα στην φόρα.

Μην την χάσετε!

ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...

Λοιπόν, μάγκες μου, ακούστε μια αλήθεια όπως μου την μετέφερε φίλος μου διπλωμάτης, από κείνους που ξέρουν ότι επειδή έχουν διαφορετική αντίληψη του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι, δεν θα κάνουν ποτέ καριέρα.

Οι δήθεν σκληρές διαπραγματεύσεις για το... μέλλον της Ελλάδας έχουν, ήδη, τελεσφορήσει εδώ και πολλούς μήνες στο παρασκήνιο και οι κοπρίτες πολιτικοί μας έχουν, ήδη, ξεπουλήσει την χώρα.

Απλώς, το πέος μπαίνει σιγά - σιγά για να πονέσει λιγότερο!

Τα διάφορα ζητήματα που "γεννώνται" ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι απλή στάχτη στα μάτια του κόσμου και διαστρέβλωση της πραγματικότητας ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο τους στο παρασκήνιο.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα: Ποτέ δεν τέθηκε και ούτε θα τεθεί θέμα Επιτρόπου για την χώρα μας. Για τον απλό λόγο ότι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΜΑΡΙ που θα ξεσηκώσει τον θυμό της Κοινωνίας.

Η "είδηση" για την δήθεν πρόταση επιβολής Επιτρόπου, από αυτό το σκατό τον αντικαγκελάριο Ρέσλερ, δημοσιοποιήθηκε τεχνηέντως από τα δημοσιογραφικά φερέφωνα έξω και μέσα στην χώρα και αυτό έγινε για να καλύψει με τον ντόρο της κάποια άλλα πολύ σοβαρά αντιλαϊκά μέτρα που έτσι θα περάσουν στο ντούκου.

Κοινώς, δεν πρόκειται να πάρετε (και να πάρουμε) ανάσα, μάγκες μου. Θα μας γαμήσουν με μπόλικο... σάλιο αν δεν αντιδράσουμε ως Κοινωνία!

29 Ιαν 2012

ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΣΕΕ...

Αναρωτιέμαι ώρες - ώρες, με πραγματική αίσθηση νοσταλγίας, αν στην θέση που είναι σήμερα οι κοπρίτες "ηγέτες" της ΓΣΕΕ (Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος), ήταν άνθρωποι σοβαροί και έτοιμοι να θυσιαστούν για τους εργάτες της χώρας.



Οι αλήτες της κάθε κυβέρνησης δεν θα προλάβαιναν να κάνουν ούτε το 1/3 αυτών που έχουν κάνει στον κακομοίρο Έλληνα εργαζόμενο.

Αν κατέβαζαν τους διακόπτες επ΄αόριστον, καμιά δοσίλογη κυβέρνηση (ούτε αυτή του Τσολάκογλου στην Κατοχή) δεν θ΄άντεχε και θα γκρεμιζόταν.

Αλλά όταν στην ηγεσία της ΓΣΕΕ είναι ένας πασοκάνθρωπος σαν αυτόν τον άθλιο που λαμβάνει συνεχώς αντιμισθίες (βλέπε 2η φωτό), τί περιμένετε!

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΟΥ

Ξέρετε πώς "ονόμασαν" τα βρωμερά πασόκια, τo γεγονός ότι (μια στο τόσο) τα πρόβατα οι βουλευτές τους αποφάσισαν μια φορά να ψηφίσουν διαφορετικά της κομματικής γραμμής (να καταψηφίσουν την γνωστή τσόντα Λοβέρδου δηλαδή για την απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων);

Έλλειψη... συντονισμού!!!

Τί κι αν το κουρελόχαρτο το Σύνταγμά μας, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ να ψηφίζουν κατά συνείδηση, αυτοί το γράφουν στα παπάρια τους.

Τούτοι επιμένουν να βαφτίζουν τις εξελίξεις όπως ακριβώς τους βολεύει, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ να εξυπηρετήσουν το μικρό κομματικό συμφεροντάκι τους ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Αλήτες και λαμόγια μια ζωή!

26 Ιαν 2012

ΚΑΗΜΕΝΗ ΠΟΠΗ, ΣΕ ΛΥΠΗΘΗΚΑ...

...και δεν φταις εσύ για το χάλι της ελληνικής δημοσιογραφίας, έστω κι αν εργάζεσαι στο κανάλι-κατακάθι των Αλαφούζων.

Δυστυχώς, όμως, σου έλαχε ο κλήρος να αντιμετωπίσεις τον Χριστιανόπουλο.

(Δείτε τα πρώτα 20 λεπτά του βίντεο και σίγουρα θα την λυπηθείτε την καημένη την Πόπη Τσαπανίδου)



25 Ιαν 2012

ΌΞΩ ΚΛΕΦΤΗ!

Με ένα απλό παράδειγμα θα σας δείξω το πώς αντιλαμβάνομαι την διαφορά θράσους - θάρρους:

Έστω ότι ένα βράδυ συλλαμβάνεις επ' αυτοφώρω μέσα στο σπίτι σου να σε κλέβει έναν διαρρήκτη.

Είσαι τυχερός, τον τσιμπάς και του ανακοινώνεις την πρόθεσή σου να τον πας στην αστυνομία.

Ο θαρραλέος διαρρήκτης θα παραδεχτεί το λάθος του, θα σου ζητήσει συγνώμη ελπίζοντας, ενδόμυχα, να συγκινηθείς και να τον συγχωρήσεις αφήνοντάς τον ελεύθερο.

Ο θρασύς διαρρήκτης θα προσποιηθεί ότι παραδέχεται το λάθος του, θα σου ζητήσει συγνώμη και θα σου προτείνει, μιας και ξέρει την "δουλειά", να σου βρει λύσεις που θα ασφαλίσουν το σπίτι σου από μελλοντικούς διαρρήκτες σαν κι αυτόν!

Τούτος ο βλαξ, επαναλαμβάνει από χθες το πρωί (όταν έκανε την μέγιστη μαλακία να παραδεχτεί στην εκπομπή των Οικονόμου - Λυριτζή ότι δεν έχει μελετήσει το μνημόνιο αλλά εν τούτοις το έχει ψηφίσει!), σε όποιο μέσο τον βγάζουν, ότι έχει το δικαίωμα να παραμείνει ενεργός πολιτικός και, μάλιστα, έχει το δικαίωμα να ηγηθεί μιας... νέας (πάλι αυτή η καταραμένη λέξη;) προσπάθειας να αλλάξει η Ελλάδα!

Τα συμπεράσματα είναι εύκολο να εξαχθούν και οι σκέψεις παράγονται αβίαστα!

Υπάρχει κανένας λόγος να ακούσουμε τις προτάσεις ενός κλέφτη σχετικά με την ασφάλεια του σπιτιού μας;

24 Ιαν 2012

Ο ΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!

Πολύ γέλιο!

ΤΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΤΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ 3 ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΙΑ...

Βρε σεις, τα μάθατε;

Αδικήθηκε ο μέγας Ολυμπιακός, ρε γαμώτη μου, στην Ξάνθη και... θύμωσε ο χοντροΜαρινάκης!!!

Βρε άι στο διάολο αλήτες, και σεις και το ποδόσφαιρό σας!

ΟΥΤΕ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΓΝΩΡΙΖΕ, ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ!

Αλλά και το άλλο λαμόγιο, δεν πάει παρακάτω.

Κουμπάρο του τον είχε κάνει τον Μάρκο, ο Βασιλάκης ο σπρίντερ. Μάλλον ούτε αυτός ήξερε τίποτα για τις... δουλειές του κουμπάρου του!

Η τσίπα και η ντροπή είναι άγνωστες και σ΄αυτό το πολιτικό κατακάθι!

ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΡΕ ΨΟΥΜΙΑΔ';

Χωμένος παντού ως τον λαιμό ο Παναγιωτάκης μας!

Κολλητηλήκια με την Λέρα τον Μάρκο αλλά και εταιριούλα με τον αρχιμπαταχτσή της χώρας τον Κασιμάτη που χρωστάει σήμερα κοντά στο ένα δις €!!!

Διαβάστε εδώ να φρίξετε γι αυτόν τον άθλιο πολιτικάντη και την σχέση του με τον υπόκοσμο και την παραοικονομία.

Και από ντροπή και συστολή, ΜΗΔΕΝ ο τύπος!

22 Ιαν 2012

ΦΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ;

Εκείνο που με εκπλήσει, πάντως, στο θέμα των μαφιόζων της Θεσσαλονίκης, είναι το γιατί δεν έχουν βγει ακόμα στην φόρα οι φόνοι, που είμαι βέβαιος ότι έχουν κάνει.

Δεν ξέρω και δεν έχω στοιχεία γι αυτό που λέω (αν είχα θα τα πήγαινα αμέσως στην Ασφάλεια), απλά θα αναπτύξω την σκέψη μου:

Σε μια τέτοια "δουλειά", αν θες να είσαι... επιτυχημένος σε βάθος χρόνου, θα πρέπει να "καθαρίσεις" σε λίγες περιπτώσεις όπου το θύμα δεν πείθεται με τον παραδοσιακό τρόπο, του εκφοβισμού και του ξυλοδαρμού.

Αυτά λέει η ιταλική θεωρία περί του... "σωστού μαφιόζου". Δεν μπορεί, λοιπόν, κάποιοι ανεξιχνίαστοι φόνοι πρέπει να βρούν τον... πατέρα τους!!!

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΑΘΩΟΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Βρε τον Παναγιωτάκη, το... περιστεράκιιι!

Ώστε έστελνες και πελάτες στους τοκογλύφους, άθλιο λαμόγιο;

Τώρα τί θα λες στους μαλάκες που σε ψήφιζαν τόσα χρόνια; "Ελάτε και σεις να σας στείλω κάπου να σας... προσέξουν";

Διαβάστε εδώ τους σπαρταριστούς διαλόγους. Προσέξτε το συγχρονισμό: Στην αρχή παίρνει ο υποψήφιος πελάτης στον μαφιόζο και του λέει ότι καλεί εκ μέρους του Παναγιώτη αλλά αυτός δεν πείθεται και απαιτεί να τον πάρει ο ίδιος ο Παναγιωτάκης, κάτι που γίνεται την αμέσως επόμενη μέρα!

20 Ιαν 2012

ΦΥΡΕΡ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ;

Καρατζαφέρηηη!

Εσύ επέβαλλες, μαθαίνω, τον Καραμπέρη στον Βελόπουλο για να τον βάλει υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του στην Ημαθία.

Δεν ήξερες και δεν είχες ακούσει ΤΙΠΟΤΑ, άθλιε, γι αυτήν την Λέρα της Θεσσαλονίκης;

Τόσα κεφάλια είχε απειλήσει με πιστόλι στον κρόταφο αυτό το χοντρόπιασμα και συ δεν είχες πάρει χαμπάρι τίποτα;

Μήπως πρέπει να δούμε και την περίπτωση να πας και συ μέσα, κοπρίτη;

ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΞΩ!

Δηλαδή για να καταλάβω κάτι, εγώ ο... χαζός! Η Θεσσαλονίκη έχει τα πρωτεία στους εκβιαστές και στο πλυντήριο μαύρου χρήματος;

Η Αθήνα είναι αθώα; Είναι κατώτερη της Θεσσαλονίκης;

Τί λέτε καλέ; Σαν δεν ντρέπεστε λιγάκι, κοπρίτες πολιτικοί, κουκουλωσάκηδες!

Στην Αθήνα υπάρχουν "αναρίθμητες" οργανώσεις σαν του Καραμπέρη (που έγινε διάσημος σε όλη την χώρα μέσα σε μια νύχτα) και, μάλιστα, πολύ σκληρότερες και πολύ πιο κερδοφόρες!

Στην Αθήνα, τέλος, κατοικοεδρεύει ο μέγιστος μαφιόζος ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (εξαιρείται μόνο ο Πούτιν), ο οποίος ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις εδώ και 25 χρόνια, έχει κατακλέψει το κράτος με πολλά δις μέσω των γνωστών εταιριών του "λογισμικών συστημάτων" και με αρχικό άξονα την Siemens.

Αυτόν την μεγάλο αλήτη, τον αρχιμαφιόζο της Ελλάδας, πότε θα τον κλείσετε μέσα, αλήτες πολιτικοί και δειλοί εξαρτημένοι δικαστές;

Διότι, μπροστά του ο Καραμπέρης είναι ένα απλό αδέσποτο που γαυγίζει!

19 Ιαν 2012

ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ;

Ρε μάγκες, σήμερα συνέλαβαν μια 35χρονη στην Χαλκιδική ονόματι Σωτήρχου, η οποία διατηρούσε την εταιρία ενδυμάτων Theo Textile.

H κυρία αυτή από το 2006 έως σήμερα δεν απέδωσε ούτε ένα ευρώ ΦΠΑ και πόσα λέτε ότι φέσωσε το Δημόσιο;

48 εκ. ευρώ!!! Αν είναι δυνατόν...

Καλά ρε μαλάκες εφοριακοί, λέω εγώ, του Πολυγύρου, τόσα χρόνια ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΑΤΕ και δεν την μπουζουριάζατε;

Μήπως πρέπει να βρεθεί και το λαμόγιο ο υπάλληλος του κράτους και να βρείτε πόσα της έφαγε για να την καλύψει;

Λέω μήπως;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ Η ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ!

Αυτόν τον Μάρκο Καραμπέρη, που θεωρείται ο αρχηγός της σπείρας των Θεσσαλονικιών εκβιαστών (ανάμεσά τους και αυτό το τσουτσέκι ο Φερέτης της ΕΤ3), ξέρετε πώς τον χαρακτηρίζουν εδώ και χρόνια οι κατ΄ελάχιστον γνώστες της πιάτσας, στην νο 2 πόλη της Ελλάδας;

Μεγάλη Λέρα! Με κεφαλαίο, αν δεν το προσέξατε!!!

Ε, αυτήν την Λέρα που λυμαίνεται την βόρειο Ελλάδα και, κατά πάσα πιθανότητα, έχει οδηγήσει κάποιους συμπολίτες μας στην αυτοκτονία (!), τόσα χρόνια δεν μπορούσαν να την πιάσουν οι γίγαντες της ελληνικής αστυνομίας;

Η απάντηση είναι για τα... παιδιά: Βεβαίως και μπορούσαν, αν τους άφηναν οι αλήτες πολιτικοί.

Τώρα που τους επέτρεψαν, μπόρεσαν εύκολα να τους περικυκλώσουν και να τους μπουντρουμιάσουν.

Όπως καταλάβατε, πάλι πολιτικό είναι το ζήτημα και έχει άμεση σχέση με αυτό που φωνάζω χρόνια τώρα: Η υποχρεωτική συγκυβέρνηση πολλών κομμάτων θα εξαλείψει την διαφθορά και θα εξυγιάνει την χώρα.

Κι αυτό διότι με την ύπαρξη πολλών κομμάτων στην εξουσία, πρώτον δεν τίθεται θέμα κομματικού κόστους και, δεύτερον, δεν περνάει η κομματική ισχύς του κάθε απατεώνα, που έχει δόντι (συνήθως) ΚΑΙ στα δυο κόμματα εξουσίας για να κινείται με ασφάλεια.

Στην περίπτωση Καραμπέρη εμπλέκεται και ο Βελόπουλος του ΛΑΟΣ, που τον είχε βάλει συνυποψήφιό του αντιπεριφεριάρχη στην Ημαθία αλλά δεν γνωρίζω αν έχει σχέση με τους εκβιασμούς και τις απατεωνιές του συλληφθέντα.

Ωστόσο, είμαι βέβαιος ότι ΓΝΩΡΙΖΕ! Κι αυτό, όσοι γνωρίζετε νομικά, ξέρετε ότι είναι κι αυτό μια παρανομία, έτσι δεν είναι Κυριακούλη;

ΥΓ: Για να καταλάβετε για τί ποσά μιλάμε, σας πληροφορώ ότι πριν μερικά χρόνια, όταν ο Καραμπέρης είχε παντρευτεί την δεύτερη γυναίκα του, της είχε κάνει δώρο ένα οικόπεδο (με βίλα ή όχι, δεν το ξέρω, θα σας... γελάσω) στο Πανόραμα, αξίας τότε 300 εκατομμυρίων δρχ!

Κανείς δεν ασχολήθηκε τότε με αυτόν τον τύπο και πού βρήκε τα λεφτά για τέτοια... δωράκια.

15 Ιαν 2012

ΠΡΟΣ ΑΛΕΚΑ, ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ!

Είστε μεγάλοι μαλάκες και ως τέτοιους θα σας περάσουν στην Ιστορία.

Σε τελευταία δημοσκόπηση το άθροισμά και των τριών σας, σάς βγάζει ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ αν δεν το καταλάβατε!

Ε, είστε πολύ μεγάλοι μαλάκες, λοιπόν, που αρνείστε να δημιουργήσετε την ενιαία Αριστερά και αφήνετε αυτό τον... αρχίδαρχο τον Καρατζαφέρη να αλωνίζει.

Σας το ξανάπα και το επαναλαμβάνω: Με την Λιάνα μπροστά και ενωμένοι θα τους πάρετε και τα σώβρακα!!!

Γιατί με την Λιάνα; Διότι, απλά, με τα άψογα ελληνικά της θα εκσυγχρονίσει την απαρχαιωμένη γλώσσα του ΚΚΕ, θα ακονίσει την μετριοπάθεια του Κουβέλη και θα βελτιώσει τα -σε κάθε περίπτωση καλά- ελληνικά του Τσίπρα.

Όλοι θα συμπλεύσουν μαζί σας. Από τον Μίκη και τον Δημαρά μέχρι την Σακοράφα.

Ξυπνήστε μαλάκες! Δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε!

ΒΛΗΜΑ ΕΔΑΦΟΥΣ - ΕΔΑΦΟΥΣ!

Καμιά φορά, ανεξάρτητα από τις πολιτικές προτιμήσεις μου, νοσταλγώ τον Αντρέα!

Πέραν όλων όσων μπορεί να του καταμαρτυρήσει κανείς, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν πραγματικός ηγέτης.

Κάτι που δεν είναι αυτό το σκ...ό, ο γιος του!

Εκείνος τουλάχιστον έπαιρνε αποφάσεις. Τούτος δω σε βγάζει από τα ρούχα σου και σου κάνει σούπα τα αρχίδια μέχρι να αποφασίσει και, πολύ περισσότερο, μέχρι να το πει δημόσια.

Άι στο διάολο, πια, μπούφο!

4 Ιαν 2012

ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΟ!

Πείτε μου την αλήθεια!

Δεν σας ενοχλεί που αυτό το "κουρασμένο" κάθαρμα κάνει διακοπές στις ιταλικές Άλπεις ενώ θα έπρεπε να είναι φυλακή για το αδίκημα της απιστίας προς την πατρίδα (αυτουργός σε κουκούλωμα σκανδάλων και καταστροφή της οικονομίας της χώρας);

Εμένα, πάντως, με ενοχλεί σφοδρότατα και θα χαρώ μόνο όταν τον δω σε μπουντρούμι!

ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ;

Μαντεψιά θα κάνω, καθώς δεν έχω ούτε πληροφόρηση, μηδέ στοιχεία.

Μου έχει καρφωθεί, ωστόσο, στην κεφάλα μου ότι αυτοί οι κακομοίρηδες οι εισαγγελείς (της μισοκαθαρεύουσας) που παραιτήθηκαν και μετά... ξεπαραιτήθηκαν, εννοούσαν συγκεκριμένα πρόσωπα όταν υπαινίχθηκαν ότι δέχονται παρεμβάσεις στο έργο τους.

Ποιά είναι αυτά τα πρόσωπα;

Εγώ θα κάνω την μαντεψιά και θα πω τον χοντροβαγγέλη και τα αδέλφια του Γιωργάκη, αυτά τα δυο μαλακισμένα που νομίζουν ότι κάνουν κουμάντο εσαεί, σ΄αυτό το μπουρδέλο την Ελλάδα.

Για να δούμε αν θα πουν ονόματα στο τέλος οι... αδέκαστοι!

3 Ιαν 2012

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ!

Μάλιστα! Δεκατρία ολόκληρα χρόνια διατηρεί σε κατάσταση... αναστολής την έδρα του στο πανεπιστήμιο Αθηνών (για να μην χάσει ΚΑΙ αυτή την σύνταξη), αυτό το τραπεζικό λαμόγιο που τον φέραμε να σώσει την χώρα, τρομάρα μας!

Σιγά μην αφήσει καναν νεώτερο να καταλάβει το πόστο του στο πανεπιστήμιο. Η θέση είναι δια βίου κλειδωμένη, όπως και τόσες άλλες από τους ιδίους σαν αυτόν.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΛΑΚΕΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ...

Πάνω από 60 χιλιάδες μαλάκες (για την ακρίβεια 61.500) ψήφισαν στις εκλογές του 2009, αυτό το άθλιο γουρούνι που -νομίζοντας ότι- τα ξέρει όλα, αλλάζει κατά το δοκούν τις αρχές του κουρελιασμένου πια Συντάγματός μας, ξεφτιλίζοντας κάθε έννοια δημοκρατίας, λαϊκής κυριαρχίας και κοινού περί δικαίου αισθήματος.

Αυτό το χοντρό υποκείμενο έχει καταληστεύσει τον κόσμο -και ανάμεσά τους και αυτούς που τον ψήφισαν- με ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΔΙΚΕΣ και ληστρικές "έκτακτες φορολογίες".

Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα του κόσμου, το κάθαρμα αυτό δεν επρόκειτο να ξαναπάρει ψήφο στις ερχόμενες εκλογές και θα ήταν βέβαιο ότι θα πήγαινε -τουλάχιστον- στο σπίτι του, ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

Εδώ όμως είναι Ελλάδα και κατοικείται από ηλίθιους, ως επί το πλείστον.

Να είστε βέβαιοι, όσοι νοήμονες με διαβάζετε, ότι αυτό το ον, που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια κάθε έννοια νομιμότητας και ενεργεί πάντα κατά το συμφέρον του, θα επανεκλεγεί αφού υπάρχει πάντα ο απαραίτητος αριθμός από πανίβλακες Έλληνες -δες που θα τον ξαναστείλουν στην βουλή.

Διότι εδώ είναι Ελλάδα!