29 Δεκ 2011

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΛΑΦΟΥΖΕΪΚΟ!

Αναμφίβολα, είναι αξιέπαινη η προσπάθεια που καταβάλει ο ΣΚΑΙ (δηλαδή οι Αλαφούζοι) να μας πείσουν για την αθωότητα αυτής της λευκής περιστεράς, του Εφραίμ.

Για να μην ξεχνιόμαστε, το σκάνδαλο Βατοπαιδίου είναι μια καραμπινάτη παρανομία που έχει εκτιμηθεί ρεαλιστικά ότι αγγίζει το ένα δις ευρώ (!!!) ζημιά για το ελληνικό Δημόσιο (αφού ανταλλάχθηκε... νερό με οικόπεδα και οικοδομές φιλέτα του ελληνικού δημοσίου), αλλά κανείς αλήτης πολιτικός δεν πήγε φυλακή με την αρωγή των... εντιμότατων βουλευτών της χώρας.

Τα άθλια αυτά υποκείμενα του ΣΚΑΙ λοιπόν, οι αρπάχτρες "εφοπλιστές" της δεκάρας, δεν έχουν καμιά σχέση με την δημοσιογραφική δεοντολογία και τα δήθεν "δημοσιογραφικά" έργα τους υποτιμούν βάναυσα την νοημοσύνη του δύστυχου Έλληνα τηλεθεατή.

Να χέσω την οικολογική συνείδηση που (δεν) έχετε, να χέσω τις έρευνες που τις κάνετε εκεί που σας συμφέρει, άθλιοι Αλαφούζηδες, από πάππου προς... εγγονό!

Στην κατηφόρα που έχει επιλέξει να πάρει αυτό το άθλιο σόι, συμπαρασύρει μαζί του και μια σειρά από δειλούς και απρόσωπους δημοσιογραφίσκους, ο οποίοι φοβούμενοι μην χάσουν το μισθουλάκο τους υπακούν ή απλά δεν αντιδρούν στις απαιτήσεις του άθλιου εργοδότη τους.

Ο Εφραίμ, και ό,τι αυτός έχει πράξει, πρέπει να αθωωθεί πάση θυσία!

Πρέπει να γίνει πλύση εγκεφάλου στον νεοέλληνα μαλάκα και με συνεχείς επαναλήψεις του γνωστού μοτίβου "δεν ζημιώθηκε το δημόσιο με τις ανταλλαγές" να νουθετηθούν οι Έλληνες και να αγιοποιηθεί αυτό το κάθαρμα ο Κύπριος ηγούμενος της μονής.

Και το χειρότερο όλων των παραπάνω είναι ένα: Είναι τέτοιο το θράσος τους και η επίγνωση της ατιμωρησίας τους ώστε δεν ντρέπονται ούτε στο ελάχιστο για τις πράξεις τους!

ΤΟ ΑΝΟΗΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η -ΝΕΑ- ΧΑΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Απερίφραστα: Αλέκα είσαι ηλίθια και πρέπει να κάνεις στην άκρη και συ και όλος ο δήθεν κομουνιστικός αναχρονιστικός συρφετός που βρίσκεται κοντά σου.

Το ΚΚΕ χρειάζεται νέα σύγχρονα μυαλά για να προχωρήσει μπροστά και να μην αφήσει άλλη μια ευκαιρία να πάρει την εξουσία να (ξανα)φύγει χαμένη!

Έλεος δηλαδή, ρε κοπέλα μου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΓΚΛΑΒΑ ΜΟΥ, για ποιό λόγο αρνείσαι κατηγορηματικά την συνεργασία με τις άλλες Αριστερές δυνάμεις, ειδικά τώρα που οι δημοσκοπήσεις βγάζουν αθροιστικά την Αριστερά ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ στην χώρα!!!

Είναι φανερό ότι τόσο εσύ, όσο και τα άθλια κομουνιστικά υδροκέφαλα υποκείμενα που σε περιστοιχίζουν, είστε απλά δειλοί και ανίκανοι να κατανοήσετε έστω την πιθανότητα να πάρετε κρατική εξουσία στα χέρια σας!

Για άλλη μια φορά το ΚΚΕ τίθεται ΟΥΡΑΓΟΣ των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα και αφήνει αυτήν την σημαντική δυνατότητα σε άθλια υποκείμενα της άλλης πλευράς τύπου Σαμαρά, Καρατζαφέρη, Βενιζέλου, Διαμαντοπούλου κλπ.

26 Δεκ 2011

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΟΥΤ@ΝΙΕΣ!

Τί σου φταίγαν τα δάση μας, μωρή πουτ@ν@;

19 Δεκ 2011

ΤΣΟΥΤΣΟΥ

Αυτήν την πολιτική τσουτσού ποιός της δίνει σημασία;

Υπάρχει έστω και ένας σώφρων Έλληνας που προσέχει τί λέει και τί κάνει αυτός ο πολιτικός κοπρίτης;