6 Ιουλ 2011

Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ... ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!

Δηλαδή, αν έχετε το θεό σας, περιμένει κάποιος από σας ότι αυτός ο μπούλης ο Πιλάφιος θα εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Είναι βέβαιον ότι αυτός ο εξυπνάκιας δικηγορίσκος θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να στρώσει το θέμα υπέρ των ισχυρών (Μαρινάκηδες κλπ) που θίγονται από τις τηλεφωνικές συνομιλίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα και να τους προκαλέσει το ελάχιστο κακό.

Όμως... ένα πράγμα δεν μπορούν να μας στερήσουν όλοι αυτοί οι διεφθαρμένοι. Την ελεύθερη σκέψη!

Στην συνείδηση του απλού και νοήμονα Έλληνα, έχει εγκατασταθεί ανάγλυφα η αντίληψη ότι όλα αυτά τα λαμόγια είχαν δημιουργήσει φάμπρικα στημένων αγώνων και ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΣΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ Ή ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ.

Ο άμεσος υποβιβασμός των ομάδων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο (ΚΑΙ του Ολυμπιακού, ΚΑΙ του Παναθηναϊκού ΚΑΙ της ΑΕΚ κλπ κλπ) και η αναδρομική αφαίρεση των βρόμικων τίτλων που απέκτησαν στο παρελθόν, είναι η μόνη και καθαρή λύση εξυγίανσης με μακροπρόθεσμα οφέλη για την φίλαθλο Ελλάδα και μόνο γι αυτήν!

Μια Ελλάδα που -δυστυχώς- είναι πάντα τελευταία στην ιεραρχία των προτεραιοτήτων όλων αυτών των λαμόγιων που διοικούν (πολιτικά ή αθλητικά) την χώρα!

ΟΑΣΗ ΣΤΕΛΛΑ - ΠΑΓΚΟΥ

Ακούω συχνά τα μεσημέρια στον Real Θεσσαλονίκης την εκπομπή του Περικλή Στέλλα και του Γιάννη Πάγκου. Είναι οι δυο τους (περισσότερο ο Στέλλας, πιο διπλωμάτης ο Πάγκος) οι μοναδικές καθαρές φωνές της Θεσσαλονίκης και η αγανακτισμένη και οργισμένη φωνή τους καλύπτει στα ερτζιανά της πόλης όλους τους άλλους, δήθεν συναδέλφους τους, που λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα το payroll των παραγόντων των μεγάλων ομάδων. Αξίζει ένα μπράβο στα δυο αυτά παιδιά και σας προτρέπω να τους ακούτε κάθε μεσημέρι στις 2, στους 107,1