31 Μαρ 2010

Ο ΣΠΑΤΑΛΟΣ ΣΙΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ


Το διαβάζεις με ηρεμία και... την χάνεις! Δεν το πιστεύεις, δεν το χωράει ο νους σου...

Ο πρώην πρόεδρος της βουλής, Δημήτρης Σιούφας, είχε κάνει συμφωνία με εταιρία για το ξύσιμο των μαρμάρων πέριξ του κοινοβουλίου έναντι, κρατηθείτε, 2 εκατομμυρίων ευρώ!!!

Πριν ξεκινήσει η δουλειά, πρόλαβε και ήρθε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Ο νέος πρόεδρος Πετσάλνικος αφού έφριξε με τον σπάταλο βλάχο που δεν τον ένοιαζε που σκόρπιζε το δημόσιο χρήμα, το μείωσε στις 400.000 ευρώ.

Κι αυτά όμως δεν ήταν λίγα και έτσι, αποφάσισε (ο νέος πρόεδρος) να γίνει η δουλειά εκ των έσω από την τεχνική υπηρεσία της βουλής, η οποία το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα ειδικό μηχάνημα ξυσίματος μαρμάρων αξίας 20.000 ευρώ.

Έκανε δηλαδή αυτό που θα έκανε στο σπίτι του. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ μαλάκες!

Δεν ξέρω αν η ενέργεια του Πετσάλνικου είναι για το "φαίνεσθαι" ή είναι απόρροια πραγματικής θέλησής του για οικονομία. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι η ενέργεια του αυτή να γίνει παράδειγμα προς τους ανίκανους πολιτικούς μας και να το ακολουθήσουν κι άλλοι!

Την ίδια ώρα ωστόσο, ο ίδιος άνθρωπος δείλιασε και δεν τόλμησε να τα βάλει με τους εκατοντάδες άχρηστους υπάλληλους της βουλής η οποίοι χάρις στην ανοχή όλων ημών λαμβάνουν ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ 16 μισθούς τον χρόνο.

Εκεί Φίλιππε έκανες απλά... ΚΟ - ΚΟ - ΚΟ!

Για να βλέπουμε και τις δυο όψεις ενός νομίσματος...

10 Μαρ 2010

ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙΣΑ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ


Δείτε εδώ ένα σοβαρότατο θέμα που έπαιξε ακόμα και από το αγγλικό BBC αλλά αποσιωπήθηκε εντέχνως από τα ελληνικά αλητοκάναλα που ασχολούνται όλη την μέρα με την πορνοστάρ και τα άλλα συναφή είδη.


Η δικαστίνα Μαρία Μαργαρίτη αποτάχθηκε από το δικαστικό Σώμα επειδή αποκάλυψε ότι παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς. Ακόμη, αποκάλυψε τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η γυναίκα θέλησε να κάνει απεργία πείνας έξω από το Μαξίμου μπας και συγκινηθεί κανένα λουλούδι, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να την διώξουν κακήν κακώς και από κει.

Είναι τρελή αυτή η γυναίκα ή απόλυτα διεφθαρμένο το κωλοκράτος που ζούμε;