23 Φεβ 2010

ΚΟΡΙΤΣΙΑ... Ο ΜΙΝΙΣΤΡΕ ΚΑΣΤΑΝ!

Δείτε τί είδους εξαγγελίες μετά δεκάδων "ΘΑ", έκανε χθες τούτος ο σαχλεπίσαχλος Καστανίδης, υπουργός Δικαιοσύνης, τρομάρα μας!

Αμα δείτε σεις ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ να του δημεύουν την περιουσία ή έναν να υφίσταται ένα από τα υπόλοιπα... τεράστια μέτρα κατά της διαφθοράς, εγώ θα έρθω περπατώντας (σαν τον Ρότσα) από την Ισπανία στην Ελλάδα.

Έλεος, μαλάκα Έλληνα, έλεος. Να χέσω και σένα και την ψήφο σου!

20 Φεβ 2010

Ο ΠΙΟ ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ, ΑΣΦΑΛΩΣ, Ο ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ... ΑΠΑΞ!


Γράφει στο Φίμωτρο ο Παπαγιάννης (άθλιος πασόκος μεν, αλλά με καλό ρεπορτάζ δε):

"Πήγε χθες στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Κάθισε εντελώς απομονωμένος στα ορεινά τηςαίθουσας Γερουσίας. Του μιλούσαν ελάχιστοι και αυτοί με βαριά καρδιά. Γελούσε σαν χάχας. Ο Σαμαράς σε μια ομιλία 3.500 λέξεων δεν... ανέφερε ούτε μια φορά το όνομά του. Τι το θέλει και ασχολείται; Γιατί δεν παραιτείται από βουλευτής να πάρει κάποιος άλλος νέος την θέση του; Για λύπηση...".

Άδικο έχει; Ισως να περάσει στην ιστορία ως ο πιο τεμπέλης και ανίκανος πρωθυπουργός της σύγχρονης Ελλάδας. Και ο πιο χοντρός, φυσικά!

Αυτό το τελευταίο το κέρδισε με το... φαΐ του!

19 Φεβ 2010

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ... ΠΕΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΟΥΣ!



Αναρωτιέμαι συχνά -και βέβαια δεν είμαι ο μόνος- αν σ΄αυτή την χώρα μπουρδέλο που ζούμε θα πάει ποτέ κάποιος "μεγαλόσχημος" φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γύρω μας, ΟΛΟΙ γνωρίζουμε ότι, έγιναν και γίνονται καραμπινάτες παρανομίες από μεγάλους καρχαρίες και ουδείς άθλιος κρατικός τολμά να τους αγγίξει. Αντιθέτως, τα ψόφια κανάλια προσπαθούν, μεταξύ άλλων, να μας... τρομάξουν (όντας καλοπληρωμένα από την Αττικό Μετρό) ώστε να μην δίνουμε στο εισιτηριάκι μας σε κάποιον άλλον φτωχό συμπολίτη μας όταν δεν έχει περάσει ο χρόνος χρήσης του.

Είμαστε στην χώρα του οξύμωρου, του παράλογου και της υπερβολής.

Είμαστε στην χώρα όπου έχει... πολιτικοποιηθεί το ποδόσφαιρο (και όχι το αντίθετο!) και έχουμε προέδρους τύπου Ψωμιάδη, Μπέου και, ΑΣΦΑΛΩΣ, Κόκκαλη (για να μην ξεχνάω το αρχιλουλούδι της χώρας), που κάνουν του ΚΟΣΜΟΥ τις παρανομίες και χαμογελούν ειρωνικά όταν στέκονται απέναντι στην... αδέκαστη ελληνική Δικαιοσύνη.

Έλεος, μαλάκα Έλληνα, αμόρφωτε, απαίδευτε, κακομοίρη!

Ξεκίνα επιτέλους από το αυτονόητο παίρνοντάς τους την εξουσία στις ερχόμενες εκλογές και δίνοντάς την σε αυτούς που χρόνια τώρα κοροϊδεύεις και λοιδωρείς αλλά ουδέποτε τους έδωσες την ευκαιρία να αποδείξουν αν πιστεύουν στην πράξη αυτά που πρεσβεύουν.

Στα μικρά κόμματα της Αριστεράς, στην Αλέκα, στον Αλέξη και στο υπόλοιπο αριστερό μπλοκ της χώρας.

17 Φεβ 2010

ΟΙ... ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!


Στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος και αυτό γίνεται σήμερα με την σοβαρή (!) απόφαση του τεράστιου πολιτικού αντρός Γεωργάκη να συστήσει εξεταστική επιτροπή που (δεν) θα ερευνήσει τις μεθοδεύσεις και τις ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ αποκρύψεις οικονομικών στοιχείων από την κυβέρνηση του τεμπέλη χοντρούλη προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Να κάνει τί, αυτή η επιτροπή, χάχα γιε του Αντρέα και της Μάργκαρετ;

Να αποφανθεί ότι... κάποιοι ευθύνονται αλλά να μην ονοματίσει και, ΑΣΦΑΛΩΣ, να μην στείλει κανέναν άθλιο στην φυλακή!

Ο ανίκανος σημερινός πρωθυπουργός έστειλε για άλλη μια φορά την μπάλα στην κερκίδα και αποπροσανατολίζει ξανά την ανόητη κοινή γνώμη με επιτροπές της δεκάρας.

Έδωσε, δε, την ευκαιρία στην βρώμικη ΝΔ να αρχίσει τα θρασύτατα γαυγίσματα και -πολύ δίκαια- να ζητά να ξεκινήσει η έρευνα από το 1981!

Και συ βλάκα Έλληνα και Ελληνίδα θα ξαναπάς και θα ξαναψηφίσεις ένα από τα δυο αυτά κόμματα κλεφτών και ανικάνων μόλις ξανάρθει η ώρα των εκλογών...

6 Φεβ 2010

Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ


Τί νομίζεις ότι είναι ο Σαλπιγγίδης βρε σαρδελοτρίφτη Πατέρα και τον πιάνεις από τους ώμους μπροστά στην κάμερα και με ύφος "πατερούλη" ανακοινώνεις τους δημοσιοκαφρούληδες ότι "μου υποσχέθηκε φέτος 15 γκολ. Πόσα έχεις βάλει ως τώρα;"

Μήπως ο γιόκας σου ή κανένας υποτακτικός σου;

Μιλάμε για τον σέντερ φορ της εθνικής μας ομάδας που θα παίξει στα τελικά του μουντιάλ το καλοκαίρι.

Και ο καλοθρεμμένος μπεμπές που τα βρήκε ΟΛΑ έτοιμα στην ζωή του, του συμπεριφέρθηκε έτσι!!!