26 Οκτ 2009

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Βουρλούμη του ΟΤΕ, για τον Αθανασόπουλο της ΔΕΗ και τον Χατζηεμμανουήλ του ΟΠΑΠ.

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ... ΜΕΤΡΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ

Ρε άθλια πασόκια, το ζητούμενο δεν είναι, απλώς, να ξεκουμπιστεί από την ΕΡΤ αυτό το υποκείμενο που έπαιζε με τα δικά μας λεφτά, μόνο χωρίς να εισπράξει την παχυλή αποζημίωσή του.

Οκ, να μην πάρει το μισό εκ. ευρώ που ζητάει.

Αν τον αφήσετε, όμως, να φύγει δίχως να τον ξεκολιάσετε για τα λεφτά που έχει φάει και έχει σπαταλήσει σε "παραγωγές" ημετέρων αυτά τα πέντε χρόνια, ο επόμενος που θα βάλετε εσείς στην θέση του, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!

Έτσι είναι ρε άχρηστοι μαλάκες. Αν δεν λειτουργήσει ο παραδειγματισμός και δεν στείλετε κάμποσους στην φυλακή, οι επόμενοι θα μπουν στον πειρασμό του εύκολου πλουτισμού.

Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ OFF SHORE

Ρε είσαστε καλά, γαμώ το μπουρδέλο που ζούμε;

Πάνω από 3.500 είναι οι off shore εταιρίες που διαθέτουν έστω ένα ακίνητο στην χώρα μας.

Αν δεν κάνω λάθος, οι εταιρίες αυτές δεν φορολογούνται από το ελληνικό κράτος για την ακίνητη περιουσία τους (σάμπως πληρώνουν έστω και ένα ευρώ φόρο;) και, συνεπώς, τα ακίνητα αυτά δεν συμμετέχουν και δεν εισφέρουν στον κρατικό προϋπολογισμό.

Τρέλα σε πιάνει, διότι οι περισσότερες από αυτές τις απατεωνίστικες εταιρίες ανήκουν σε Έλληνες, κατοίκους Ελλάδας, που τις δημιούργησαν ακριβώς για αυτό τον λόγο! Για να μην πληρώνουν το κράτος.

Ο άθλιος γηραιός, κάτοικος Σερρών πια, Αχιλλέας, είναι ένας από αυτούς!

Ασφαλώς, δε, πολλές από αυτές τις εταιρίες έχουν πολλαπλή ακίνητη περιουσία και χάνουμε, όλοι εμείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ, εκατομμύρια ευρώ εισφορών που ΘΑ έπρεπε να πληρώνουν.

Εδώ σας θέλω τώρα, όλους εσάς, ηλίθιοι, που ψηφίσατε τα πασόκια. Μήπως περιμένετε από αυτό το ανθρωπάκι τον Παπακωνσταντίνου να τους βάλει χέρι και να εξαλείψει την κοινωνική αδικία;

Εμ, γι αυτό είστε Μαλάκες (με κεφαλαίο)...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ; ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΠΛΕΟΝ!

Δεν κατάλαβα ρε παιδιά, γιατί αυτός ο ζάμπλουτος κάφρος, να κυκλοφορεί ΑΚΟΜΑ υπό την προστασία του κράτους;

Δυο αστυνομικοί, τους οποίους πληρώνουμε όλοι εμείς ΟΙ ΓΚΡΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ακολουθούν κατά πόδας τον τύπο, ενώ με τα λεφτά που έχει θα έπρεπε (αν είχε λίγη τσίπα πάνω του, ο ξεδιάντροπος) να πληρώνει σεκιουριτάδες να τον φυλάνε, αν πιστεύει ότι κινδυνεύει η ζωή του (από ποιόν, γαμώ το σπίτι μου;)

25 Οκτ 2009

ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ...

...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Πίκρα και οργή είναι τα καθημερινά μου συναισθήματα, καθώς βλέπω ότι η Ελλάδα του σήμερα δεν διαφέρει σε τίποτα από την Ελλάδα του χθες και, πιθανότατα, την Ελλάδα του αύριο!

Δεν πέρασαν παρά λίγοι μήνες και ο "περήφανος" ελληνικός λαός έχει ξεχάσει τον απατεώνα (και με δικαστική βούλα, πλέον!) Εφρέμ, τον Χριστοφοράκο και τις άρρηκτες σχέσεις που είχε δημιουργήσει μεταξύ της Ζίμενς και της οικογένειας του πιο άθλιου και βρόμικου πολιτικού από την ύπαρξη του νέου ελληνικού κράτους!!!

Σήμερα η κόρη του αποστάτη πρώην πρωθυπουργού θέλει να γίνει αρχηγός και κανείς δεν την ρωτάει πόσα λεφτά έχει πάρει (και) από την Ζίμενς για να πληρώσει όλον αυτόν τον στρατό από δημοσιογράφους που έχει στο προσωπικό της pay roll.

Κανείς δεν ασχολείται, επίσης, με τον αρχινονό της χώρας, τον Σωκράτη, ουσιαστικά το μεγάλο αφεντικό του Χριστοφοράκου και ο άνθρωπος που κινεί τα μαφιόζικα νήματα της χώρας εδώ και 30 χρόνια περίπου! Όχι μόνο δεν ασχολείται κανείς με αυτόν τον αρχιαπατεώνα, αλλά υπάρχουν, επιπλέον, και δεκάδες-χιλιάδες άμυαλοι "ερυθρόλευκοι" κάφροι που δικαιολογούν τις έκνομες πράξεις του και πίνουν νερό στ΄όνομά του.

Θυμάται κανείς, άραγε, τον Καραβέλλα, εκείνο το "πιόνι" που έφυγε νύχτα από την χώρα με την αμέριστη συμπαράσταση της πιο διεφθαρμένης οικογένειας της χώρας, διότι τους απείλησε ότι θα τα ξεράσει όλα;

Ντρέπομαι... (καθημερινά όλο και περισσότερο) για την όμορφη χώρα μου με τους εγκεφαλικά λεπρούς κατοίκους της!

24 Οκτ 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

ΓΕΡΟΥΛΑΝΕ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟ ΑΛΗΤΗ

(Ο παρακάτω διάλογος δημοσιεύθηκε στο μπλογκ του Θωμαΐδη και είναι, μάλλον, αυθεντικός. Αφορά σε διάλογο του υπουργού Γερουλάνου με αργόμισθο υπάλληλο του ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια "εφόδου" στα γραφεία του πολύπαθου οργανισμού):

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ:"Με τι ακριβώς απασχολείστε κύριε;"
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΠΑΠ:"Κάθομαι σε αυτό το γραφείο που βλέπετε..."
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ:"Άλλο σας ρώτησα".
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΠΑΠ:"Τι με ρωτήσατε;Δεν κατάλαβα".
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ(εκνευρισμένος):"Ποιο είναι το αντικείμενο της εργασίας σας".
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΠΑΠ(προκλητικά):"Μετράω τις χάντρες του κομπολογιού μου'!

Σε έξαλλη κατάσταση ο υπουργός Πολιτισμού έβαλε τις φωνές στον αργόμισθο και χρειάστηκε να τον ηρεμήσουν υπηρεσιακοί παράγοντες...

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ" ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ; Του κόβεις αμέσως τον μισθό και ζητάς και ποινικές ευθύνες από τον ίδιο αλλά και από αυτούς που τον διόρισαν. Αυτό είναι εντιμότητα και όχι ένα απλό στημένο σκηνικό για τα μάτια των ρεπόρτερς!

Γκέκε, κ... Θωμαΐδη;

23 Οκτ 2009

ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ...

Την "καλύτερή" της περίοδο διανύει το τελευταίο διάστημα (μετά τις εκλογές) αυτό το μπουρδέλο η ΕΡΤ.

Βρίσκεται στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα φάση να έχει αλλάξει η κυβέρνηση και οι υπόδουλοι δημοσιογράφοι της μπορούν εύκολα να βγάλουν τα θέματα που τους δίνει το νέο αφεντικό τους, καθώς για τα σκάνδαλα και σκανδαλάκια αυτά, δεν ευθύνεται η τωρινή αλλά η παλιά κυβέρνηση του κουρασμένου χοντρού.

Ασφαλώς και ΔΕΝ είναι υγεία αυτή η εξέλιξη, καθώς φανερώνει ανάγλυφα την απόλυτη εξάρτηση των δημοσιογραφίσκων του μπουρδέλου από την εκάστοτε κυβέρνηση.

Ούτε, όμως, οι άθλιοι υπάλληλοι "δημοσιογράφοι" της ΕΡΤ δείχνουν και μεγάλη διάθεση να εκμεταλλευτούν αυτήν την μεγάλη ευκαιρία για ανάδειξη σκανδάλων της κυβέρνησης Καραμανλή.

Έτσι έμαθαν... έτσι πράττουν. Ανίκανοι γενικώς!

Να βγάλει τί, δηλαδή, ένας δεξιός υπηρέτης (πχ ο Κοττάκης) εναντίον της Δεξιάς;

Για να μην τρελαθούμε δηλαδή...

21 Οκτ 2009

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ 60% ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ

ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Είμαι και γω ένας από τους μαλάκες που κατέθεταν κάθε βδομάδα (λίγα) λεφτά στο ΤΖΟΚΕΡ... μπας και μου χαμογελάσει η πουτάνα!

Η "τύχη", ωστόσο, χαμογελούσε μόνο σ΄αυτόν τον δικηγορίσκο τον Χατζηεμμανουήλ ο οποίος είχε... προτείνει στον εαυτό του και είχε υπογράψει για τον... εαυτό του μια γερή αύξηση στην αμοιβή του. Ήτοι, 500.000 ευρώ το χρόνο γι αυτό το τίμιο ανθρωπάκι... για τα γεράματά του που θα έλεγε και ο πρώην Αττικής Παντελεήμων.

Προσωπικά, τον έκοψα τον μικρό οβολό μου όταν ο άθλιος αυτός τύπος αύξησε σε μια μέρα την στήλη του ΤΖΟΚΕΡ από 30 σε 50 λεπτά!!!

Αυτό μεταφράζεται, για να μην σας μπερδεύω, σε αύξηση 60% της τιμής.

Μπορείτε να φανταστείτε για τί ποσά μιλάμε; Για εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ΑΣΦΑΛΩΣ και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη του ελληνικού Αθλητισμού και όλες τις μαλακίες που λέει η κάθε κυβέρνηση, αλλά θα πάνε στις τσέπες του κάθε επιτήδειου είτε με την μορφή μίζας, είτε με την μορφή υπέρογκων αμοιβών!

Όπως, καλή ώρα, του "φίλου μας" που προανέφερα, ο οποίος και ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (όλους εμάς δηλαδή) με νομότυπο τρόπο!

Εδώ σε θέλω τώρα, Γιωργάκη, εσένα και τις ανόητες τυμπανόκρουστες εκφράσεις σου, του τύπου "πού πήγαν τα λεφτά"!

Στις μίζες πήγαν, φίλτατε Παπανδρέου, και συ οφείλεις να τους τσιμπήσεις όλους αυτούς τους κλέφτες ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ!

Κανένας να μην γλυτώσει φίλε μου και να είσαι σίγουρος ότι μόνο με αυτό, θα εξασφαλίσεις τουλάχιστον δυο τετραετίες ακόμα.

Θα είσαι χαζός άμα δεν τον κάνεις, αφού έχεις, πλέον, και το μαχαίρι και το καρπούζι και δεν χρωστάς -ακόμα- σε κανέναν πούστη!

20 Οκτ 2009

ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!

ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΤΑ!

"Νόμιμα ο Μακαρος έξω από την φυλακή σύμφωνα με τον νόμο περί αποσυμφόρησης των φυλακών που λέει ότι όποιος έχει ποινή κάτω απο 5 χρόνια ακόμα και αν δεν είναι εξαγοράσιμη με απόφαση δικαστηρίου μπορεί να προσφύγει στην δικαιοσύνη ...
( όπως και έκανε στην συνέχεια ) και να πληρώνει 3 ευρώ την ημέρα για να είναι ελεύθερος και ωραίος έξω !!"

Δηλαδή ο τύπος καταλήστευσε την ΑΕΚ και γέμισε τον τόπο εικονικά τιμολόγια και παραμένει νόμιμα έξω, έστω κι αν η... Δικαιοσύνη τον χαρακτήρισε επίσημα απατεώνα;

Δηλαδή, για να καταλάβω ρε ηλίθιοι, θεωρείτε ότι ο τύπος αυτός νουθετήθηκε από την "τεράστια" ποινή που του επιβλήθηκε και δεν θα ξανακάνει κάτι τέτοιο;

Τα ίδια και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ θα κάνει (και έχει κάνει) ο τύπος και κάποιοι αλήτες δικηγόροι σε αρμονία με δικαστάκια του επιβάλλουν μικρές ποινές ώστε να μην φυλακίζεται, ο άθλιος.

Στα παπάρια του, δηλαδή, το ποινικό μητρώο του και η υποκριτική στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων (αν του επιβλήθηκε κι αυτή). Ο άνθρωπος αυτός το μόνο που θέλει είναι να μένει εκτός φυλακής για να συνεχίζει το... ανθοστόλιστο έργο του!

Σα δεν ντρέπεστε λιγάκι!

17 Οκτ 2009

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

Ρε μάγκες, ο χοντρός Καραμανλής δεν ήταν αυτός που διατύπωνε -προεκλογικά- σε όλους τους τόνους ότι είναι πολύ νέος ακόμα και δεν σκοπεύει να συνταξιοδοτηθεί στα 53 του;

Χοντρό -πολύ χοντρό- δούλεμα από έναν ψεύτη (βλέπε Βατοπέδι) και ανίκανο να κυβερνήσει "ηγέτη".

Αυτόν τον άχρηστο και επικίνδυνο πολιτικό, τον εμπιστεύτηκαν οι μαλάκες Έλληνες (όχι όλοι) για να κυβερνήσει (τρομάρα του!) την χώρα.

Άλλοι τόσοι είναι και οι μαλάκες της άλλης πλευράς που έκαναν πρωθυπουργό τον Γιωργάκη, τον γιο της Μαργαρίτας!

Σ΄αυτήν την χώρα - Μπανανία που ζούμε, έχουμε τους πολιτικούς που μας ταιριάζουν!

15 Οκτ 2009

ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Την πρώτη τους κωλοτούμπα έκαναν ήδη τα πασόκια, μόλις δέκα μέρες μετά τον ερχομό τους στην εξουσία!

Άλλα έλεγαν, ως αντιπολίτευση, ότι ΘΑ κάνουν στο λιμάνι του Πειραιά και τους ιδιοκτήτες της μιας (από τις δυο) προβλήτας Κινέζους της ΚΟΣΚΟ και, φυσικά, άλλα κάνουν σήμερα που είναι κυβέρνηση και τους μπήκε το αγγούρι στον κώλο!

Ότι θα επανεξετάσουν την αποικιακή σύμβαση, έλεγαν τότε. Να... τα βρούμε και να συνεργαστούν οι δυο προβλήτες, λένε τώρα οι ψευταράδες του ΠΑΣΟΚ με πρώτη και καλύτερη την Λούκα Κατσέλη, την σύζυγο του πιο αποτυχημένου τσάρου Οικονομίας, του Γεράσιμου Αρσένη.

Την... επανεξέτασαν, φαίνεται, την σύμβαση και είδαν ότι δεν τους παίρνει να την ακυρώσουν καθώς οι οικονομικές ρήτρες που φρόντισαν να βάλουν οι παμπόνηροι Κινέζοι είναι τεράστιες!

Μόνο τα μεγάλα λόγια τα ψεύτικα του Γιωργάκη έμειναν.

Ψευταράδες...

14 Οκτ 2009

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥΣ "ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ"

To συνειδητοποιείς και τρελαίνεσαι με την ελληνική μαλακία!

Δεκάδες βιομήχανοι, πολιτικοί, εφοπλιστές, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες της χώρας "απολαμβάνουν" δωρεάν φύλαξη από την ελληνική αστυνομία που τους έχει διαθέσει δυο έως τέσσερις αστυνομικούς για... αποκλειστική χρήση.

Αυτή είναι η πραγματικότητα στο κράτος - οπερέτα που ζούμε.

Σε μια τραγική χώρα - Μπανανία, όπου ένας δήθεν σοβαρός επιχειρηματίας καταδέχεται να λαμβάνει φύλαξη και δεν έχει την παρρησία να πληρώσει ιδιώτες σωματοφύλακες για την ασφάλειά του.

Αυτή είναι η κατάντια μας.

Το πάμφτωχο κράτος μας (έτσι το κατήντησαν οι άχρηστοι και κλέφτες πολιτικοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ) προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες σε παλιούς και νέους πλούσιους της υψηλής κοινωνίας.

Βρε... ουστ κοπρίτες!

13 Οκτ 2009

ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ... ΔΡΑΚΑΙΝΑ!

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΗΣ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

"Ποτέ μου να μην γίνω πρωθυπουργός αν..."
ήταν το... αφοπλιστικό επιχείρημα του Εφιάλτη της Ελλάδας, όταν το 1989 προσπαθούσε να πείσει τους ανόητους Έλληνες για την καλή πρόθεσή του να κυβερνήσει την χώρα για το... καλό μας!

"Ποτέ μου να μην γίνω αρχηγός της ΝΔ αν..." είναι το... σεμνό και ταπεινό επιχείρημα της κόρης του Μητσοτάκη αυτές τις μέρες, λίγο πριν πάρει το δοτό χρίσμα από τον απερχόμενο κουρασμένο χοντρούλη της Ραφήνας.

Άλλος ένας άθλιος πολιτικός που υποτιμά την νοημοσύνη μας και θέλει να προχωρήσει τις καθαρά προσωπικές φιλοδοξίες του με "σημαία" την... ταπεινότητα.

Έλεος...

9 Οκτ 2009

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΕΦΡΕΜ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΨΑΛΤΗ!

ΑΠΟ 15 ΜΗΝΕΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ. ΟΙ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ;

Και με δικαστική βούλα, πλέον, είναι απατεώνες του κοινού ποινικού Δικαίου τόσο ο Εφρέμ, όσο και το τσιράκι του ο Αρσένιος και η δικαστίνα Ψάλτη που "μαγείρεψε" την ΜΗ απόφαση για το ιδιοκτησιακό της λίμνης Βιστωνίδας.

Αυτή η μη απόφαση ήταν που οδήγησε στην ανταλλαγή των... νερών της λίμνης με τα οικόπεδα φιλέτα του δημοσίου.

Ξέρετε, δε, πώς δικαιολόγησε την ύποπτη καθυστέρησή της η κυρία αυτή, χθες στο Εφετείο Κομοτηνής; "Είναι συνήθης πρακτική" ήταν η θρασύτατη απάντησή της στο ερώτημα του δικαστηρίου.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ ΔΙΑΛΕΞΕ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ Ή... ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

To γνωστό κόλπο της λαϊκής αφύπνισης χρησιμοποίησε ΚΑΙ ο Βασιλάκης Παπαγεωργόπουλος, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, για να "συγκαλύψει" τις ευθύνες του για το κλέψιμο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από το ταμείο του δήμου του, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ!

Διότι, ναι μεν, ο άνθρωπος που έκανε την υπεξαίρεση κυκλοφορεί -προσωρινά- ελεύθερος λόγω της απαράδεκτης λειτουργίας της ελληνικής Δικαιοσύνης, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψουμε όλοι εμείς οι... νοήμονες ότι τόσο καιρό τα έκλεβε και ο γίγας Παπαγεωργόπουλος δεν το είχε πάρει χαμπάρι.

Αν, όμως, ισχύει ακόμα κι αυτό τότε είναι δυο φορές πιο επιτακτικός ο λόγος να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ αυτό το... ικανό άνθος της πολιτικής από τα καθήκοντά του!

ΚΑΡΦΙΤΣΑ: ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ" ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μοιράζεται στα... φανάρια του κέντρου της πόλης. Φοβερά πράγματα από άθλιους "επιχειρηματίες"

Αυτό είναι το πρώτο φύλλο της ανεκδιήγητης free press φυλλάδας που εκδόθηκε στην 21η Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, της "Καρφίτσας".

Όπως θα διαπιστώσετε, στην πρώτη σελίδα της φιγουράρει μεγάλη διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίας (τώρα ξέρετε πού πάνε τα λεφτά της κρατικής επιχορήγησης) και σε μικρότερο μέγεθος μα διαφήμιση του ΟΠΑΠ.

Το ερώτημα που τίθεται τόσο στην ΝΔ όσο και στον πρόεδρο του ΟΠΑΠ, αυτό το λουλούδι τον Χατζηεμμανουήλ (λίγες μέρες του μένουν ακόμα μέχρι να τοποθετηθεί στην θέση του πασόκος) είναι... με ποιά κριτήρια αποφάσισαν να δώσουν χρήματα του ελληνικού λαού σε ένα τυχάρπαστο έντυπο και έναν ακόμα πιο... τυχοδιώκτη εκδότη;

Δεν ντρέπονται λίγο ή νομίζουν ότι θα περάσει -κι αυτό όπως τόσα άλλα- απαρατήρητο;

3 Οκτ 2009

ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ - ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Πραγματικά αξίζει τον κόπο να δείτε ένα εξαιρετικό βίντεο που περιέχει όλα σχεδόν τα σκάνδαλ των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ της τελευταίας 15ετίας.

Από αυτά που θα δείτε και αφού ξεράσετε από την πολλή... υπενθύμιση, ρίξτε κανένα ψηφουλάκι ΟΠΟΥ αλλού θέλετε ΕΚΤΟΣ από αυτά τα δυο κόμματα των κλεφτών, ψευτών και αλητών!

2 Οκτ 2009

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

H καινούρια μοδάτη ευχή που ξεστομίζουν τελευταία στις μεταξύ τους δήθεν αντιπαραθέσεις οι υποψήφιοι των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι το "καλή προσωπική επιτυχία".

Πρόκειται για τον ορισμό της υποκρισίας, ειδικά όταν οι περισσότεροι τονίζουν με νόημα την λέξη "προσωπική".

Μια απαράδεκτη "ευχή" που δεν είναι τίποτα άλλο από έναν καθρέφτη που δείχνει πώς αντιλαμβάνονται την πολιτική οι άθλιοι πολιτικάντηδες των κομμάτων εξουσίας.

"Αρχικά να βολέψουμε το κωλαράκι μας και μετά θα έρθουν και τα λοιπά αξιώματα".

Αισχροί, υποκριτές, αλαζόνες, κλέφτες και ψεύτες είναι οι... πιο μέτριοι χαρακτηρισμοί που τους ταιριάζουν.

ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΟΥΦΛΙΑ;

Αυτή η μεγάλη σουπιά, ο Σουφλιάς, πού είναι ρε παιδιά;

Αυτός δεν ήταν που εισηγήθηκε άμεσες εκλογές στον χοντρό;

Δεν θα έπρεπε να είναι ΑΥΤΟΣ πρώτος στην μάχη, να βγαίνει και να μιλάει στα κανάλια και όχι να επιλέξει την ασφάλεια του Επικρατείας;

Λίγη τσίπα, λίγη ντροπή δεν έχει αυτός ο τύπος;

1 Οκτ 2009

ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ

Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα με ενοχλεί σφόδρα να προετοιμάζεται για πρωθυπουργός ο Γιωργάκης, ένας άνθρωπος που έχει για μητρική γλώσσα τα αμερικάνικα και σακατεύει την ελληνική γλώσσα με εκφράσεις τύπου "μηδέν εις το... πηλίκιον" και "πάση... θεού" (τα αποσιωπητικά δικά μου!).

Έχει, δε, τεράστια πλάκα το γεγονός ότι οι Πασόκοι, φοβούμενοι σοβαρότερο λεκτικό ολίσθημά του, τον έχουν σχεδόν "κρύψει" από τα δύσκολα μονοπάτια των τελευταίων ημερών της προεκλογικής περιόδου. Ούτε νέο ντιμπέιτ με τον Κωστάκη (δεν ξανακούστηκε πουθενά σε όλο τον κόσμο, ο πρωθυπουργός που πέφτει να... παρακαλάει τον αρχηγό της αντιπολίτευσης για νέο διάλογο μπροστά στις κάμερες!!!), ούτε συνεντεύξεις με "δυνατούς" δημοσιογράφους!

Έλεος, μάγκες μου! Και ο Σημίτης έκανε σαρδάμ και τον κοροϊδεύαμε άπαντες αλλά κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ τις γνώσεις του στα ελληνικά γράμματα. Το ίδιο ισχύει και για τον Καραμανλή, τον Αντρέα, ακόμα και για τον άθλιο Μητσοτάκη.

Για το αμερικανάκι, όμως, τον Γεώργιο Τζέφρι Παπανδρέου, τον γιο της Μάργκαρετ Τσαντ, ΟΧΙ!

ΜΑΚΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕΝ, ΕΞΩ ΔΕ!

Aυτή είναι η κατάντια της χώρας μας μάγκες.

Να καταδικάζεται σε 4 χρόνια φυλακή (χωρίς εξαγορά και αναστολή) ο Μάκης Ψωμιάδης και να το... συζητάμε αν θα πάει μέσα ή όχι.

Μιλάμε για ΤΟΝ απατεώνα και με δικαστική βούλα, πλέον. Πάνω από 10 εκ. ευρώ έφαγε αυτός και οι... δικοί του άνθρωποι από τα ταμεία της πολύπαθης ΑΕΚ μέσω εικονικών τιμολογίων για δήθεν κατασκευές στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στους Θρακομακεδόνες, οι οποίες φυσικά δεν έγιναν ποτέ!

Όπως μαθαίνω, δε, ο γιόκας του ο Σταύρος (άλλο κελεπούρι κι αυτός!) κυκλοφορεί στην Αθήνα με τρία διαφορετικά ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ αυτοκίνητα. Τον έχει πρόεδρο και δ/ντα σύμβουλο στην καημένη την Καβάλα (πού να ξέρουν τί τους περιμένει οι έρμοι οι καβαλιώτες!). Να είναι ένα μέρος από τα λεφτά που έκλεψε ο μπαμπάκας του, μιας και το παιδί αυτό δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του; Πολύ πιθανό...

Δεν υπάρχει κράτος παιδιά και αγαπητέ κύριε... Τέντε! Μ΄αυτούς πρέπει να ασχοληθείς ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ και όχι με τα μπλογκς.