30 Σεπ 2009

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Το δίκτυο "Σπάρτακος" είναι μια επιτροπή αλληλεγγύης στρατευμένων που αποτελείται προφανώς από ανθρώπους που έχουν νιώσει στο πετσί τους την ηλιθιότητα ορισμένων στρατιωτικών και την ανοησία των περίφημων στρατιωτικών κανονισμών που διέπουν την λειτουργία του ελληνικού στρατού και είναι, απλώς, κακέκτυπα του αμερικάνικου στρατόγκαυλου συστήματος.

Έξω από το κέντρο εκπαιδεύσεως νεοσυλλέκτων Κορίνθου, κάποια μέλη της επιτροπής προσπάθησαν να μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια σε νεοσύλλεκτους της Γ ΕΣΣΟ του 2008, τον περσινό Αύγουστο, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

Πλην όμως, αυτή η κίνηση δεν άρεσε στον διοικητή του στρατοπέδου ο οποίος κάλεσε την αστυνομία η οποία, με την σειρά της, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΑΛΛΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗς ΕΠΙΣΤΡΟΠΗΣ.

Ήταν στα 50 μέτρα από την πύλη και τους πήγαν στα 100!!!

Στο, δε, αποκαλυπτικό σήμα που βγήκε προσφάτως στην δημοσιότητα, ο χαφιές που το αποστέλλει στην κεντρική διοίκηση αναφέρει ότι "το περιστατικό εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο σχεδιασμένων και προγραμματισμένων ενεργειών του δικτύου με ασαφείς προς το παρόν αντικειμενικούς σκοπούς"

Το βλήμα αυτό δεν έχει καταλάβει, ή κάνει πως δεν έχει καταλάβει, ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν σκοπό να ενημερώσουν τον Έλληνα νεοσύλεκτο φαντάρο για τα δικαιώματά του που καταστρατηγούνται σωρηδόν μέσα στον ελληνικό στρατό.

Τόσο απλά αλλά τόσο... ασαφή για έναν βλάκα!

Ο... ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ!

ΟΥΤΕ, ΚΑΝ, ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΟΥ, Ο... ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Αντιγράφω από την Σίβυλλα ένα σχόλιο σχετικό με τον τυχοδιώκτη Καρατζαφέρη και τις ψευτιές που έχει γεμίσει τον κόσμο:

"Γιά τον "νοικοκύρη" λοιπόν αυτόν, που πολλές φορές στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για εργασιακό μεσαίωνα στις επιχειρήσεις του, εξεδόθη προ μιάς εβδομάδος η αριθ. 2225/21-9-09 καταδικαστική απόφαση (από έναν δημοσιογράφο που τόλμησε, γιατί οι άλλοι την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενοι, αρκούνται σε ότι τους δώσει) η οποία τον υποχρεώνει να καταβάλει συνολικά το ποσό των 67.000 ευρώ περίπου σε εργαζόμενο στο κανάλι του δημοσιογράφο, ο οποίος του έκανε αγωγή, επειδή δεν του κατέβαλε ούτε τις ...νόμιμες αποδοχές, ούτε τις.. υπερωρίες. !
Αυτό εννοεί ως "νοικοκύρεμα" ο φιλεύσπλαχνος "Πρόεδρος" Γιώργος;"

Βρε... ουστ, "λουλούδι" της πολιτικής!

29 Σεπ 2009

ΣΤΟΝ ΒΑΤΗΡΑ ΞΑΝΑ...

Εδώ είμαι μάγκες μου.

Από δω θα τα λέμε πλέον σε πιο... ανθοστόλιστο λόγο!


ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η... ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ΑΘΛΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

Δείτε ρε μάγκες, πώς χαρακτήρισε το σκάνδαλο Βατοπεδίου στην χθεσινή συνέντευξή του στον Χατζηνικολάου, ο άθλιος χοντρός της Ραφήνας:

«Αναγνώριση κυριότητας και ανταλλαγή. Μια υπόθεση νόμιμη, αλλά που όταν μπαίνει κανείς στην λεπτομέρεια των χειρισμών και των αποτιμήσεων μπορεί να έχει πολλά ερωτήματα»

Ποιά "λεπτομέρεια των χειρισμών" ρε απατεώνα; Ακόμα νομίζεις ότι θα υποτιμήσεις την νοημοσύνη μας και μεις θα σε χειροκροτάμε, μεγάλε κυνηγέ των νταβατζήδων;

Μια παράνομα στημένη συναλλαγή κράτους - Εφρέμ με ενορχηστρωτή τον άθλιο Ρουσόπουλο και απόλυτο γνώστη, ΕΞΑΡΧΗΣ, εσένα, την αποκαλείς θρασύτατα "νόμιμη υπόθεση";

Στην συνείδηση των νοημόνων Ελλήνων θα περάσεις ως ένας κοινός ψεύτης και ένα άθλιο γουρούνι που έχει το θράσος να ξαναζητά την ψήφο των Ελλήνων!

ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΓΙΩΡΓΟ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ" ΤΗΣ ΕΡΤ

Ήταν φανερό ότι ο Αντώνης Αλαφογιώργος, κρατικοδίαιτος "δημοσιογράφος" της ΝΕΤ, κλήθηκε να κάνει αγγαρεία απέναντι στον Βασίλη Λεβέντη της "Ένωσης Κεντρώων". Η... συνομιλία του με τον πρόεδρο (γραφικό τον λένε οι περισσότεροι, αλλά λίγοι ξέρουν πόσο μορφωμένος και λογικός είναι) ήταν αρκούντως απαξιωτική. Αυτό, όμως, έγινε μπούμερανγκ!

Για άλλη μια φορά ένας μαλάκας, δήθεν δημοσιογράφος, βάλθηκε να... εκθέσει τον Λεβέντη και μαύρισε την δική του μούρη.

Αξέχαστη θα παραμείνει η μεγαλειώδης γκάφα του "δημοσιογράφου" -τότε- Πάνου Παναγιωτόπουλου στην εκπομπή του "προφίλ". Θέλησε, κάνοντας ανόητο χιούμορ, να τον κεράσει πίτσες υπονοώντας τους μαλάκες τηλεθεατές που έστελναν πίτσες στον Λεβέντη κατά την διάρκεια της εκπομπής του στο -μικρό- δικό του κανάλι.

Από τότε η εκπομπή αυτή κόπηκε και έτσι άρχισε η κατηφόρα για τον "δημοσιογράφο" Παναγιωτόπουλο που τον οδήγησε στην απόφαση να καταφύγει στην πολιτική (όπου και... διέπρεψε και κει ως μέγιστος παπατζής Κόκκινος Πάνος!)

Σήμερα, όταν ο Λεβέντης ρώτησε ευθέως τον Αλαφογιώργο αν πιστεύει ως άτομο ότι "το 1999 στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου έγινε κανονική ληστεία στην τσέπη του Έλληνα" ο γίγας "δημοσιογράφος" άρχισε τα "κο κο κο" και τα "δεν ξέρω".

Καραγκιόζης δημοσιογραφίσκος κι αυτός, καλοταϊσμένος από την πουτάνα την ΕΡΤ. Άντε από αύριο και βουλευτής...

ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ: Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ, ΡΕ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ, ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;

Αυτή εδώ η κυράτσα η πολύτεκνη, η Πετραλιά, δεν θα έπρεπε να πάει στην φυλακή επειδή συγκάλυπτε, επί ένα χρόνο και βάλε, τον αρχιαπατεώνα Ψωμιάδη;

Έχει και το θράσος να ξαναβάζει υποψηφιότητα η άθλια!

Η περίφημη "Αθηναϊκή λέσχη" και οι μασόνοι που την απαρτίζουν να είναι καλά! Αφού διαπίστωσαν τελικά ότι η παρτίδα δεν σώζεται με τίποτα, αποφάσισαν να καθυστερήσουν όσο είναι δυνατόν ώστε να προλάβει να σώσει την προσωπική περιουσία του αυτό το λουλούδι της επιχειρηματικότητας, ο πρώην ιδιοκτήτης της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και δεκάδων άλλων παρακλαδιών που δημιούργησε για να δυσκολέψει τον κρατικό έλεγχο (ποιόν;).

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΡΦΙΤΣΑ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

"Δεν το ξέρουν;

Η «Καρφίτσα» ήταν μια παρακρατική ακροδεξιά οργάνωση στη Θεσσαλονίκη (Γκοτζαμάνηδες και Σία), που στη δεκαετία του 60 συνδέθηκε με θλιβερά γεγονότα, όπως η δολοφονία του Γρ. Λαμπράκη κ.λπ. Επειδή οι μνήμες δεν σβήνουν, μόνο ως άστοχη (ελπίζουμε να έγινε από άγνοια και όχι ως σκόπιμη πρόκληση) μπορεί να θεωρηθεί η επιλογή κάποιων να κυκλοφορήσουν αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη μια καθημερινή, δωρεάν διανεμόμενη εφημερίδα με τον τίτλο «Καρφίτσα»... Χ.Τ."

Τώρα, θα φταίω εγώ αν τα ξαναπώ για τους απατεώνες Παπαγεωργόπουλο και Ψωμιάδη που ενισχύουν με τα ξένα λεφτά (τα δικά μας, του Έλληνα δημότη) αυτούς τους ιστορικά ανίδεους ή προκλητικούς "εκδότες";

28 Σεπ 2009

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ... ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΩΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ & "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ";

ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ. ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

Στην Γερμανία η Μέρκελ πανηγυρίζει που... κέρδισε με ένα ποσοστό κάτω του 35%! Θα σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας με "ομοϊδεατικό" κόμμα και θα κυβερνήσει. Δεν θα μπορεί, όμως, να κάνει το απόλυτο κουμάντο!

Όσο... ομοϊδεάτες κι αν είναι οι "άλλοι" δεν θα την αφήσουν ανεξέλεγκτη...

Στην Πορτογαλία ο Σώκρατες είναι πρώτο κόμμα με 32-33%. Το ίδιο κι αυτός. Θα ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ να συνεργαστεί με άλλα κόμματα για να κυβερνήσει. Τουτέστιν, δεν θα κάνει του κεφαλιού του αλλά θα υπόκειται σε άμεσο έλεγχο των κυβερνητικών του επιλογών από τους "συνεταίρους του" στην εξουσία.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ Ή ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ, ΕΙΔΙΚΑ, ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ;

Με τέτοιον έλεγχο που θα υφίστανται οι παραπάνω, υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν φαινόμενα πλήρους διαφθοράς στον δημόσιο τομέα τους, όπως για παράδειγμα στις αμυντικές δαπάνες τους, στην Υγεία ή στην Παιδεία τους;

Μήπως στα δημόσια έργα τους;

Τους ζηλεύω λίγο τους συνευρωπαίους μου. Μόνο στο μπουρδέλο που ζούμε βγαίνουν οι κάφροι και αργυρώνητοι δημοσιογράφοι ΜΑΣ και περνούν το μήνυμα "της χώρας που θα μπει σε περιπέτειες" αν δεν πάρει αυτοδυναμία ο Γιωργάκης ή, παλιότερα, ο Κωστάκης!

Άθλιοι και λαδωμένοι, περνούν την γραμμή των αφεντικών τους και κοιμίζουν τον μαλάκα μικρομεσαίο Έλληνα ψηφοφόρο. Για να ζουν αυτοί -οι λίγοι- καλά και μεις... χειρότερα!!!

Γι αυτό, λοιπόν, τρεχάτε μαλάκες να ψηφίσετε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ...

27 Σεπ 2009

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ... ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ, ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Έγραψα, χθες, για τα λαμόγια του Καρατζαφέρη που έχουν παρεισφρύσει στο Διαδίκτυο και χώνουν τον κώλο τους εκεί που δεν τους σπέρνουν, προσπαθώντας να αυξήσουν το ποσοστό του ΛΑΟΣ και να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα να πιάσουν οι Οικολόγοι το 3% και να μπουν και στην ελληνική βουλή.

Αυτό, όμως, που γίνεται με τα πασόκια είναι άνευ προηγουμένου. Με αιχμές του δόρατος το press-gr του Καψάμπελη και το Fimotro του πανίβλακα Παπαγιάννη, έχουν αναλάβει να κάνουν το άσπρο μαύρο και να μας πείσουν για την μεγάλη ηγετική φυσιογνωμία του... Γιωργάκη Παπανδρέου.

Ε, λοιπόν, ο κοσμάκης δεν τρώει κουτόχορτο, μαλακούληδες του Ίντερνετ! Η άθλια κυβέρνηση Καραμανλή ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ λόγω των μεγάλων σκανδάλων και της κάκιστης οικονομική κατάστασης της χώρας. Ο χοντρούλης της Ραφήνας έχει αποφασίσει να αποσυρθεί και να αφήσει τον Αντωνάκη και την Ντόρα να σκοτωθούν για την αρχηγία του κόμματος.

Τα λοιπά είναι περιττά. Ο Γιωργάκης σας, παραμένει ένα αμερικανάκι, τελείως έξω από το κλίμα της Ελλάδος και αν, ω μη γένοιτο, γίνει πρωθυπουργός, θα αποδειχθεί πολύ κατώτερος ακόμα και του τωρινού ανίκανου χοντρού. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!

Το θέμα είναι να μπουν όλοι στην βουλή και να περάσουμε στην εποχή των πολυκομματικών κυβερνήσεων. Να έρθει η απλή αναλογική και να μπουν στην βουλή κόμματα που θα πιάσουν 0,33%. Ας μπουν και 10 μουσουλμάνοι από την Θράκη. Έλληνες είναι κι αυτοί και ας θέλουν να λέγονται Τούρκοι. Σιγά την δύναμη που θα έχουν! Μην είστε μαλάκες, Έλληνες...

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΚΟΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ!

Μην είστε μαλάκες!

26 Σεπ 2009

Η ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ

Ξέρετε, ρε παιδιά, ποιά μεγάλη ζημιά έχει κάνει ΚΑΙ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο αρχιμαφιόζος
Κόκκαλης, όταν εδώ και 15 χρόνια έχει στήσει τα πρωταθλήματα και έχει δημιουργήσει την μεγαλύτερη "παράγκα" του κόσμου;

Μεγάλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές, πολλοί από τους οποίους μας έφεραν το πρωτάθλημα Ευρώπης ΔΕΝ ΕΥΤΥΧΗΣΑΝ να γίνουν πρωταθλητές Ελλάδας.

Δεν είναι κρίμα και δεν υποβαθμίζει το ήδη χαμηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου μας, ένας αλήτης σαν τον Κόκκαλη να στερεί έστω έναν τίτλο (με δόλιο και ανήθικο τρόπο) από τον Ντέμη Νικολαϊδη, τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Άκη Ζήκο, τον Τραϊανό Δέλλα, τον Κώστα Κατσουράνη, τον Γιώργο Καραγκούνη, τον Σωτήρη Κυριάκο και τον Νίκο Λυμπερόπουλο;

Μιλάω για τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο ελληνικό πρωτάθλημα κάποια χρόνια (δεν αναφέρω π.χ. τον Άγγελο Χαριστέα ή τον Νίκο Μαχλά που επέλεξαν να παραμείνουν στο εξωτερικό) και προσπάθησαν να το κατακτήσουν μέσα στο γήπεδο αλλά το στερήθηκαν από εξωαγωνιστικούς παράγοντες.

Δεν είναι άδικο;

25 Σεπ 2009

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ;

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ!

Θα ήταν πολύ χρήσιμο να μάθουμε πόσα πληρώνει ο δήμος του Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλου σε εκδότες - "κολοσσούς" τύπου Νίκου Καραμανλή για... διαφήμιση του έργου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Πόσα λεφτά κατασπαταλώνται σε ανύπαρκτους εκδότες και σε έντυπα πατσαβούρες για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα προβολής του δημάρχου Θεσσαλονίκης;

Δείτε εδώ πόσο γλαφυρά τα λέει ο... σκύλος!

Για να ξέρουμε πού πάνε και τα υπόλοιπα λεφτά μας, αφού κάποια εκατομμυριάκια ευρώ τα έχουν εκταμιεύσει (κλέψει) οι υπάλληλοί του και ο ίδιος, προφανώς για τα... γεράματά τους!

Ένας τίμιος δικαστής δεν υπάρχει, ρε γαμώτο; Να τον αρπάξει και να τον χώσει στη φυλακή ώστε να παραδειγματίσει και τους μελλοντικούς απατεώνες;

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΛΟΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΑΝ, ΜΗΔΕ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ!

Εγώ τα έχω μάθει, μάλλον, από άλλη χώρα αυτά που πιστεύω, κ. μαλάκα Παπαγεωργόπουλε, όνειδος της Σαλονίκης, πρώην πρωταθλητή της Ελλάδος στα σπριντ.

Εγώ, αν ήμουν επικεφαλής σε έναν δήμο και οι ορκωτοί λογιστές γνωμοδοτούσαν για τον ΔΗΜΟ ΜΟΥ, ότι πέρσι και πρόπερσι ένας υπάλληλός ΜΟΥ υπεξαίρεσε 13 (ΔΕΚΑΤΡΙΑ!!!) εκατομμύρια ευρώ, τότε το πρώτο -ΚΑΙ ΜΟΝΟ- πράγμα που θα έκανα, θα ήταν να φορέσω ξανά τα αθλητικά μου παπούτσια και να αρχίσω να τρέχω προς τον... εισαγγελέα ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. Αν είχα λίγη τσίπα πάνω μου!

Δεν μπορεί να μην ήξερες τίποτα, αγαπητέ Βασιλάκη, κομμένο το δούλεμα! Αν -μια στο εκατομμύριο- πράγματι δεν γνώριζες τότε θα έπρεπε, παράλληλα, να παραδεχτείς ότι είσαι ένας κοινός μπούφος, στην πλάτη του οποίου έπαιζαν παιχνίδια οι "δραστήριοι" υπάλληλοί σου.

Τα άρπαξαν, λοιπόν, τα λαμόγια σου και μαζί τους τα άρπαξες και συ, πρωταθλητή της δεκάρας!

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια για σένα και τους αλήτες που λυμαίνονται -χρόνια τώρα- τον δήμο Θεσσαλονίκης.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΟΠΡΟΙ, ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ, ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ!

Δεν είναι όλοι φασίστες και χρυσαυγίτες στο κόμμα του τυχοδιώκτη Καρατζαφέρη.

Είναι λίγοι, αλλά φαίνονται περισσότεροι επειδή φωνάζουν και χώνονται παντού -σαν σκουλήκια που είναι- ακόμα και κει που δεν τους πέφτει λόγος.

Έτσι γίνεται και στο διαδίκτυο. Προκειμένου να περάσουν την γραμμή τους, κάποιοι λίγοι, έχουν στήσει ολόκληρο μηχανισμό παρακολούθησης των "αντιπάλων" και βαράνε στο ψαχνό! Πότε επωνύμως (Σιδέρης, πιο κομψά και... χριστιανικά!), πότε ανωνύμως (όπως ο αλήτης που έχω παρακάτω) προσπαθούν εν προκειμένω να αλλοιώσουν την φυσιογνωμία που επιθυμώ να δώσω στο μπλογκ μου και δεν είναι άλλη από την ανελέητη κριτική στην εξουσία απ΄όπου κι αν προέρχεται!

Αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτοί οι μικρόνοες και θέλουν σώνει και καλά να με κατατάξουν κάπου ώστε να στοχεύουν καλύτερα!

Χατήρια δεν κάνω, όμως, σε τέτοια υποκείμενα. Αν αύριο με απογοητεύσουν, θα βρίσω και τους Οικολόγους, και το ΚΚΕ, και τον ΣΥΡΙΖΑ και τον θεό τον ίδιο. Μέχρι τότε θα βρίζω (και) αυτούς!

Μου γράφει, λοιπόν, ο αληταράς: "ΕΛΑ BOMBER ΒΑΛΕ ΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ, ΑΦΗΣΕ ΦΥΤΙΛΙ ΜΕ ΜΗΚΟΣ 7.15 (ΟΣΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙΚΩΛΟΓΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ , ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ."

Του απαντώ: "Ή είσαι τελείως μαλάκας ή δεν παρακολουθείς τί γράφω για τους Σκοπιανούς, τον αληταρά Γκρουέφσκι και τους φιλοσκοπιανούς Έλληνες. Δεν καταλαβαίνω γιατί παρακολουθείς το μπλογκ μου αφού δεν σκοπεύεις να βελτιωθείς ως άνθρωπος. Σας έχω ξαναπεί ότι τον θέλω τον Καρατζαφέρη στην βουλή ΚΑΙ σε συγκυβέρνηση οικουμενική. Μπορεί να ελέγξει την εξουσία και να βοηθήσει στο να καταπολεμηθεί η ασύλληπτη διαφθορά της Μπανανίας μας. Εκείνο που δεν θέλω είναι όλους εσάς τους αλήτες που βρήκατε στέγη στο κόμμα αυτού του τυχοδιώκτη, ο οποίος προκειμένου να αυξήσει λίγο τα ποσοστά του σας έδωσε "φαΐ και ύπνο" δωρεάν. Το κατάλαβες κωλοπαιδαρά;"

Αυτά...

24 Σεπ 2009

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΨΩΜΙΑΔΗ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Να ξανακάνω την ερώτηση, μπας και την χωνέψω, διότι μου έκατσε στο λαιμό όλη μέρα σήμερα:

Γιατί ρε φλώρε Παπαγεωργόπουλε και ψευταρά Πανίκα δίνετε τα λεφτά των δημοτών σε τυχάρπαστους εκδότες από την Αθήνα;

Γιατί, ρε απατεώνες, δεν δίνετε τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ λεφτά;

ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ "ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΑΡΦΙΤΣΑ!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ

Να μην ξεχάσω να πω και τούτο για την "Καρφίτσα":

Βιάστηκε να εκδοθεί ώστε να προλάβει ΚΑΙ το προεκλογικό χρήμα! Ειδικά το "μαύρο", άνευ απόδειξης και ΦΠΑ...

Οι, δήθεν, βαρυσήμαντες συνεντεύξεις των πολιτευτών της περιοχής ΔΕΝ είναι τζάμπα, φυσικά! Πάνε, κυριολεκτικά, με το μέτρο (τον πόντο, πιο σωστά!). Πληρώνουν οι μαλάκες οι πανάγνωστοι τον Καραμανλή (τον Νίκο τον εκδότη)  για να δουν την φάτσα τους στο έντυπο και να πουν τις παπαριές τους.

Πόσο μαλάκες είμαστε...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ... "ΚΑΡΦΙΤΣΑ" ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΟΙ ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ... ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.

Άλλη μια πατσαβούρα free press κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη με προφανή στόχο την κρατική, νομαρχιακή και διαδημοτική διαφήμιση.

Τα δικά μας λεφτά, δηλαδή, θέλει να λάβει άλλος ένας φιλόδοξος εκδότης, μέσω μιας φυλλάδας με πολλά ανούσια σχόλια, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ και κοσμική και διεθνή μπουρδολογία!

Άμα τη εκδόσει... τόσο ο δημαρχάρας Παπαγεωργόπουλος, όσο και η νομαρχάρα ο Ψωμιάδης έσπευσαν να την "χρηματοδοτήσουν" μέσω καταχωρήσεων της δημαρχίας και νομαρχίας αντίστοιχα.

Γιατί ρε αλήτες παίζετε με τα δικά μας λεφτά και τα δίνετε σε μια πατσαβούρα που μοιράζεται στα φανάρια;

Ως διευθύντρια του εντύπου αυτού υπογράφει αυτή η ανίκανη μπουχέσα η Καραπαναγιωτίδου που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο στην πόλη. Είμαι βέβαιος ότι άλλοι κάνουν την δουλειά (την... λάντζα) και η αυτή η κυρία ασκεί, απλώς, υψηλή επιστασία!

Εκδότες είναι ο Αθηναίος Νίκος Καραμανλής και κάποιος Παπασταθόπουλος. Ο πρώτος είναι "γνωστό" λαμόγιο στους αθηναϊκούς κύκλους αλλά ουδεμία σχέση έχει με τον χοντρό πρωθυπουργό της Ραφήνας, αν και πολύ το... κυκλοφόρησε στην πρωτεύουσα.

Οι λαμογιές του κυρίου αυτού είχαν σχέση με εκδοτικές δραστηριότητες γύρω από δήμους της Αθήνας.

Γι αυτό το λόγο εξέδιδε τοπικά έντυπα (ένα από αυτά ήταν το "Πόλις") και προσλάμβανε νέους δημοσιογράφους στους οποίους έδινε μια και μόνο εντολή: "Πιέστε δήμαρχους και τοπάρχες να μας δώσουν έντυπα και διαφήμιση, αλλιώς φεύγετε".

Αυτός ο τύπος, λοιπόν, ήρθε και στην Θεσσαλονίκη να κάνει τις μαγκιές του, εκδίδοντας πατσαβούρες (νομίζω και το εβδομαδιαίο "Κεντρί" είναι δικό του) που δεν κάνουν ούτε για να σκουπίσουμε τον κώλο μας!

22 Σεπ 2009

ΛΟΥΚΕΤΟ "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ": ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ!

ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΑΛΛΟΥ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!

Ιδού μια ακόμα άποψη για το λουκέτο της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ από μια ασφαλίστρια που... μαγείρεψε πριν πεινάσει και αγνόησε τις διαβεβαιώσεις του απατεώνα Ψωμιάδη!

"'Εχω δύο χρόνια ασφαλιστικό γραφείο, αλλά μετράω πολλά χρόνια στον χώρο λόγω του ότι οι γονείς μου είναι μέσα σε ασφαλιστικές εταιρείες.
Ένα έχω να πω και ειδικά επειδή πιο πάνω διάβασα πως ένας συνάδελφος καταστράφηκε λόγω της Ασπίς. Η ασπίς αργοπέθαινε χρόνια τώρα...για τις άλλες 3 εταιρείες, το λουκέτο το περιμέναμε πολύ νωρίτερα..όπως κ για όλες τις εταιρείες που έχουν κλείσει τελευταία!
Έχω χάσει πολλόυς πελάτες τα τελευταία χρόνια επειδή δεν τους ασφάλισα στις λεγόμενες φθηνές(με μικρή απόκλιση στα ασφάλιστρα από τις υπόλοιπες) εταιρείες οι οποίες χθες έκλεισαν...γιατί ο χώρος είναι μικρός και ΟΛΟΙ υποψιαζόμασταν πως αυτό θα συνέβαινε..γιατί για 200€ αποζημίωση η εταιρίες αυτές έδιναν ημερομηνία πληρωμής σε 3-4-5 μήνες.
Με έλεγαν χαζή γιατί προτιμούσα να χάσω μερικούς πελάτες από το να έρθω στην δυσάρεστη θέση που πολλοί συνέδελφοι ήρθαν χθες, να τους ανακοινώσω πως έχασαν τα λεφτά τους, να χάσουν την εμπιστοσύνη τους σε μένα. λυπάμαι μόνο για όσους έμειναν άνεργοι όπως επίσης κ για χιλιάδες ασφαλισμένους που έχασαν τα χρήματά τους,ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ,ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!
Ότι κ να έλεγε λοιπόν ο οποιοσδήποτε Ψωμιάδης,εμείς βγάζουμε το ψωμί μας από όλους αυτούς τους πελάτες που μας εμπιστεύονται και έμπρακτα αυτές οι εταιρείες κάθε άλλο παρά δικαίωναν όσα έλεγαν οι Πρόεδροί τους."

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΡΟΩΡΑ Ο ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ; ΝΑ ΚΑΝΕΙ... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ;

Για πολλά γέλια! Δεν του άρεσε η λογοκρισία του μέγιστου δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου (όταν, όμως, τα έκανε ο ίδιος στον ΕΤ ήταν καλά!) και παραιτήθηκε σήμερα από την αρχιπατσαβούρα της Δεξιάς, την Απογευματινή!


Άιντε, φιλαράκι από τον Βόλο, τράβα πίσω στην "μανούλα σου" την Γιάννα. Αυτή είναι η μόνη που σε καταλαβαίνει...

ΚΑΙ Η "ΑΣΠΙΣ BANK" EXEI ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΓΩ ΨΩΜΙΑΔΗ!

Διαβάστε εδώ νεώτερα γι αυτόν τον αδίστακτο αληταρά Παύλο Ψωμιάδη και την ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ξένης τράπεζας, με την οποία επιχείρησε να καλύψει τα ασφαλιστικά αποθέματα της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ (αφού τα πραγματικά λεφτά τα έχει τσεπώσει).

Έγινε, όμως, αντιληπτός από την τράπεζα της Ελλάδος και τώρα έχει πρόβλημα και η τράπεζά ΑΣΠΙΣ bank στην οποία είναι μεγαλομέτοχος.

Κλείστε τον, λοιπόν!

Όσοι έχετε λεφτά σ΄αυτήν την τράπεζα, τραβήξτε και πάρτε τα αμέσως. Έτσι, και δεν θα κινδυνέψετε να τα χάσετε και θα ρίξετε στο καναβάτσο ένα αρχίδι από τα μεγάλα που επιβουλεύονται την περιουσία και την ποιότητα ζωής μας.

Μόνο έτσι υπάρχει μια πιθανότητα να πάει στην φυλακή, όπου ανήκει, ο απατεώνας αυτός!

ΝΤΙΜΠΕΪΤ: ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ!

Για το μεγάλο ρεζιλίκι των δημοσιοκάφρων στο χθεσινό ντιμπέιτ των αρχηγών δεν θα μιλήσει κανείς;

Ξέρετε πόση ξεφτίλα είναι να κάνουν οι ΙΔΙΟΙ οι πολιτικοί καλύτερες ερωτήσεις από σένα μαλάκα Τσίμα, Ευαγγελάτε, Λιάτσο και λοιπά ανδρείκελα του "επαγγέλματος";

Το είπε άλλωστε, ελαφρώς χαιρέκακα, και η ίδια η συντονίστρια Μαρία Χούκλη: "Την άλλη φορά δεν χρειάζεται να είστε (οι δημοσιογράφοι) εδώ, αφού τα καταφέρνουν καλύτερα μόνοι τους".

Όργια...

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΜΑΣ), Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ;

Περικοπές ωραρίου (από 8 σε 6) ανακοίνωσε στους εργαζόμενους του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (Διαβαλκανικό, Ιατρικό Αθηνών κλπ) ο πολύς Αποστολόπουλος. Τον έπιασε κι αυτόν, λέει, η κρίση και φοβάται μην φτωχύνει ο καημένος.

Γι αυτό και άρχισε την οικονομία από το πιο ανυπεράσπιστο είδος, τον απλό εργαζόμενο!

Φυσικά και θ΄αρχίσει από κει, από την εύκολη λύση...

Για φανταστείτε να πάει και να πει, φερ΄ειπείν, του Λάκη Νικολάου ότι πρέπει να παίρνει λιγότερα! "Βρε ουστ" θα είναι το λιγότερο που θα του απαντήσει ο μεγαλογιατρός!

ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ Ο ΔΕΙΛΟΣ ΑΥΤΙΑΣ

Του την πέταξε την βόμβα, σήμερα το πρωί του Αυτιά, ο Τριανταφυλλόπουλος και τον... μούδιασε!

"Υπάρχει πολιτικός ηγέτης που έχει πάρει, παρακείμενο του σπιτιού του, οικόπεδο με την μέθοδο της χρησικτησίας, που το έχει καταπατήσει δηλαδή" είπε περίπου ο Μάκης στον Αυτιά και τον άφησε σέκος!

Ο Αυτιάς ήξερε το θέμα, αλλά επειδή πρόκειται για τον ίδιο τον Καραμανλή (ναι, ο μπούλης της Ραφήνας είναι που έχει καταπατήσει κι άλλο κομμάτι γης, δίπλα στο σπίτι του) ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ και το γύρισε σε άλλο θέμα!

Μεγάλη δημοσιογραφάρα...

ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ο... αυτοδημιούργητος άθλιος Καρατζαφέρης και η πολυσυλλεκτικότητα που, νομίζει ότι, εκφράζει, είναι ό,τι πιο επικίνδυνο ενυπάρχει στην πολιτική σκηνή του τόπου.

Απόψε, μόνο που δεν είπε ότι θα... κυβερνήσει.

Χρήσιμος σαν παρακλάδι της παλιάς δεξιάς, στην ανάγκη της Μπανανίας μας να κυβερνηθεί από οικουμενική κυβέρνηση, αλλά όχι για παραπάνω!

Θέλει προσοχή!

21 Σεπ 2009

ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΗ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΩΣΤΟΣΟ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ

Μου γράφει ένας απελπισμένος ασφαλιστής γι αυτόν τον αληταρά τον Ψωμιάδη της Ασπίς Πρόνοια (από τον περασμένο Μάη τα ΄λεγα) και το σημερινό της οριστικό λουκέτο:

Ειμαι 12 χρόνια στην Ασφαλιστική αγορά, ως Ασφαλιστικός και Χρηματοοικονομικος Σύμβουλος. Εχω 90 πελάτες στην Ασπις Προνοια με συμβόλαια ζωής!!!. Μας ελεγαν να μην ανησυχούμε, οτι η Εταιρεία βάλεται οπως και παλαιότερα η Interamerican, οτι υπάρχουν συμφέροντα και πουλημένοι, οτι κανουμε αυξηση μετοχικού κεφαλαιου και αυτό τρομάζει τις ΜΕΓΑΛΕΣ (Αλλες) εταιρείες και να μην ανησυχούμε. Ο Ψωμιαδης Φερεγγυος κλπ κλπ.
Εγω αυτή τη στιγμη Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Α Φ Η Κ Α.
Εσβησε οτι ειχα κτισει με απίστευτο κόπο και αυταπάρνηση.
Ντροπή τους (Σε οποιον φταίει)
Ο κοσμακης ακουει εμάς. Βλέπει στο πρόσωπό μας την Εταιρεία που εχουμε πίσω μας.
Ειμαστε εκπρόσωποι ενος ομίλου και ομως εχουμε Αγνοια.
Ας φρόντιζε το κράτος να βγάζει τα χρεη της καθε εταιρείας στη φόρα και να μην ψαχνουν για λαδωματα τελευταίας στιγμης (Τετοια πράγματα ακουσα σήμερα)

18 Σεπ 2009

ΝΤΙΜΠΕΪΤ: ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΧΡΥΣΟΓΕΛΟ

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ, ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ...

Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω με σας τους -λεγόμενους- μικρούς, είναι το εξής:

Αφού διαφωνείτε (άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο) με τον τρόπο και την μεθοδολογία που περνούν οι δυο απατεώνες "μεγάλοι" της πολιτικής, γιατί παίζετε το παιχνίδι τους;

Τί νομίζετε ότι θα κερδίσετε πέρα από τα ειρωνικά σχόλια των νοημόνων τηλεθεατών;

Οι υπόλοιποι, ούτως ή άλλως, δεν καταλαβαίνουν τί λέτε και έχουν, ήδη, ξεπουλήσει την ψήφο τους.

Γιατί δεν πάτε εκεί στο μπουρδέλο της ΕΡΤ και να το κάνετε και σεις... μπουρδέλο;

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΜΠΡΑΒΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΑΡΕΙ;

ΜΕ... ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΤΙΜΠΕΪΤ

Ή... ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ" ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Σε σχέση με το γελοίο ντιμπέιτ που θα γίνει την Δευτέρα και το μικρό -μεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ- την επόμενη μέρα, έχω να στείλω τούτο το μήνυμα στους τεράστιους δημοσιογράφους αυτής της χώρας - Μπανανίας που ζούμε.

Στους μεν άντρες: Σκύψτε και κοιτάξτε τ΄αρχίδια σας. Αν τα δείτε εγώ θα αρχίσω να βγαίνω από αύριο στην Συγγρού.

Στις, δε, γυναίκες: Πάρτε καθρέφτη και δείτε τον κώλο σας. Αν είναι ξεσκισμένος, μην ανησυχήσετε!

17 Σεπ 2009

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΑΡΕΙΑΝΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!

Άλλη μια αθλητική πατσαβούρα αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Θεσσαλονίκη και να... γοητεύσει κι αυτή με τα αποκλειστικά της.

"Αθλητική φωνή", "Αθλητικά νέα" ή κάτι τέτοιο θα είναι η ονομασία της και θα είναι σχεδόν ολόκληρη αφιερωμένη στους κίτρινους του βορρά.

Θα την εκδώσει ο Λάμπρος Σκόρδας του Άρη και... θύματά του, πιστεύει ότι, θα είναι οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας.

Λες και τον ρώτησε κανείς αν οι λεγάμενοι έχουν ανάγκη "αρειανής" πληροφόρησης και τους περισσεύει το ευρώ καθημερινά.

Δεν πειράζει, λεφτά να ξοδεύει και να τα δίνει πρωτίστως στους εργαζόμενους, αν και κάτι άκουσα για 400σάρια και 500σάρια, μισθούς ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΕΝΣΗΜΑ, για τους δημοσιογράφους που έχει μαζέψει.

Λαμπρούκο... "πίπα κώλο" θα σε πάω αν αληθεύει το τελευταίο!  

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ

Γιατί, όταν βλέπω αυτό το όργιο να βγαίνει στην τηλεόραση και να υποστηρίζει τις θέσεις (ποιές;) του ΠΑΣΟΚ, με πιάνει μια αηδία;

ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ... ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΥΣ;

"Έσπασε ταμεία" το σχόλιό μου για τους Οικολόγους.

Υπάρχουν κάποιοι που συμφωνούν μαζί τους και άλλοι που διαφωνούν και τους κατηγορούν, μάλιστα, ως προδότες.

Ήρεμα! Ουδεμία σχέση έχω με τους τύπους και το μόνο που θέλω και ζητώ είναι να μπουν στην βουλή ως έκτο κόμμα για να καταπολεμηθεί αποτελεσματικά η διαφθορά του πουστοκράτους που ζούμε.

Έχω αναλύσει σχετικά, σε παλιότερο σχόλιό μου. Και σε άλλο μικρότερο εδώ.

Αντιγράφω, τέλος, ένα σχόλιο αναγνώστη που με αντυπωσίασε και με εκφράζει:

"οι φασιστες φιλε μπομπερ δεν θα καταλαβουν ποτε το πνευμα των κειμενων σου. παντα θα βρισκουν δικαιολογιες για να σε βαλουν εσενα αλλα και οποιον βγαζει γλωσσα υποχρεωτικα σε μια πλευρα. η δεξιος εισαι η αριστερος. δεν μπορεις να αρθρωσεις τον δικο σου λογο ο οποιος δεν ειναι απαραιτητα ενταγμενος σε καποιο κομμα αχαιρευτων και απατεωνων πολιτικων. κρατα γερα. σε διαβαζουν κι αλλοι και δεν ειναι αναγκη να μιλαμε"

Να... μιλάτε, να μιλάτε φίλε, διότι η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία!

ΓΙΑΤΙ, ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΗ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

Ρε αλήτες, το φτωχαδάκι είναι που έχει ένα αυτοκινητάκι 10-20 χρόνια και το συντηρεί από το πενιχρό εισόδημά του.

Πληρώνει με το ζόρι τα σέρβις, την ασφάλεια και τα τέλη κυκλοφορίας και το έχει για να κάνει λίγες εκδρομές τον χρόνο και να μετακινείται στην πόλη όταν βρέχει.

Για τις άλλες μέρες έχει το μηχανάκι του για πιο οικονομικά.

Γιατί ρε καθάρματα, ρε όργια της κοινωνίας, τον χαρατσώνετε κι άλλο στα τέλη κυκλοφορίας και τον "υποχρεώνετε" να χρεωθεί 8-9 χιλιάρικα στις πουτάνες τράπεζες για να αγοράσει καινούριο;

Ποιά υπηρεσία προσφέρεις στην φτωχή κοινωνία, ρε αλήτη Καραμανλή;

Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ!

Βγαίνει σιγά-σιγά στα μπλογκς, όλη η βρομερή αλήθεια για τον άθλιο χοντρό πρωθυπουργό της Ραφήνας και την δήθεν άγνοιά του για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Όλοι νόμιζαν ότι η επισκεψη του Καραμανλή στο Πικέρμι, στο σπίτι του Έβερτ, έγινε κατόπιν πρόσκλησης του Μιλτιάδη με σκοπό να τον μεταπείσει για την αποπομπή του γαμπρού του Πέτρου Δούκα από τα ψηφοδέλτια των εκλογών.

Όοοχι μάγκες μου. Γιατί δεν σκεφτήκατε το αυτονόητο;

ΌΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ.

Στην περίπτωση λοιπόν του Έβερτ, ο ίδιος ο Καραμανλής είχε αίτημα και όχι ο Μιλτιάδης.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ!

Για να ζητήσει από τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ, να βουλώσει το στόμα του Δούκα, που ήταν έτοιμος να τα ξεράσει όλα.

Να πει, δηλαδή, ότι ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΤΟΥ ΕΦΡΕΜ ΩΣ "ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ" ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ.

Αυτή είναι, μάγκες μου, η αλήθεια και ευτυχώς που υπάρχουν τα μπλογκς και βγαίνει στην επιφάνεια.

Ο Ρουσόπουλος είχε πείσει τον χοντρό πρωθυπουργό ότι είναι απαραίτητο να γίνει η ανταλλαγή και ο μεγάλος αυτός ηγέτης της Δεξιάς δεν αντιλήφθηκε την σοβαρότητα -και την έκταση- που θα έπαιρνε το θέμα όταν θα μαθευόταν.

Γι αυτό και έδωσε εντολή στους υποτακτικούς του, τύπου Αγγέλου, να... ρυθμίσουν το ζήτημα! Όταν έσκασε η βόμβα από την επιμονή του Άλφα, ήταν αδύνατον να κάνει πίσω και επέλεξε, φυσικά, την συγκάλυψη!

Με αυτούς τους άθλιους, που παίζουν παιχνίδια με την τεράστια περιουσία του Δημοσίου, έχουμε να κάνουμε και αντί να τους πετάξουμε στα σκατά, όπου ανήκουν, ασχολούμαστε με το... ντιμπέιτ.

16 Σεπ 2009

ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΧΟΝΤΡΕ!

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ...


15 Σεπ 2009

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. GOOD!

Όλο το άθλιο σύστημα ανεβοκατεβάσματος κυβερνήσεων και πολιτικών, έχει πέσει πάνω στον αποκλεισμό των Οικολόγων - Πράσινων από την είσοδό τους στην βουλή.

Η πρεμούρα των διάφορων πληρωμένων αλητών τύπου MRB, FOCUS, ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ και δεν συμμαζεύεται, είναι να μην εισέλθουν έξι κόμματα στη βουλή που θα προκύψει στις εκλογές του Οκτώβρη.

Γι αυτό τους έχουν εκτός βουλής ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ που εμφανίζουν!

Η διασπορά των βουλευτών θα πολεμήσει την διαφθορά και αυτό είναι που δεν θέλουν με τίποτα τα λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Θέλουν να τρώνε ΕΝΑΛΛΑΞ και δεν θέλουν ενοχλητικά τσιμπούρια στο χοντρόπετσο σβέρκο τους.

Δεν θα τους περάσει!

Οι Οικολόγοι - Πράσινοι με επικεφαλής αυτόν τον γλυκύτατο άνθρωπο, τον Χρυσόγελο, θα μπούν και στην ελληνική βουλή και τα καθίκια αυτά θα ρουφήξουν άλλη μια πολιτική πίπα!