31 Αυγ 2009

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΕΘΙΣΟΥΝ... ΠΡΟΩΡΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΑΚΗ!

Η ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΑΦΟΥ  ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΝΩΛΗ

"Ο Γιάννης Μανώλης, ενεργώντας με προφανώς προσωπικά πολιτικά κίνητρα, δε 
νομιμοποιείται να εμφανίζεται ως δήθεν τιμητής της πολιτικής ζωής του τόπου και της παράταξης που τον στήριξε και τον ανέδειξε"

Εκ του ασφαλούς (αφού πρώτα παραιτήθηκε ο Μανώλης) βγήκε και γαύγισε αυτό το άθλιο κομματόσκυλο του τεμπέλη Καραμανλή.

Είναι χρήσιμο αυτό το είδος του ηλιθίου. Λέει αυτά που θα ήθελε να πει ο ίδιος ο αρχηγός του αλλά με λόγια που... δεν κάνει!

Αυτός είναι ο ρόλος του, τίποτα περισσότερο!

28 Αυγ 2009

ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΤΙΝΑΞΗΣ, ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΣΑΡΑΚΙΝΗ;

Ξέρετε τί ρώτησε, χθες το μεσημέρι, αυτό το ζώον η παρουσιάστρια Ντένια Σαρακίνη, όταν ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ μετέδωσε την πτώση του πυροσβεστικού - ψεκαστικού αεροσκάφους στην Κεφαλονιά και τον πιθανό θάνατο του πιλότου;

"Δηλαδή, δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει το σύστημα εκτίναξης;"

Άμα δεν ήταν τραγικές η στιγμές από τον θάνατο ενός ήρωα, του ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΤΟΥΛΑ (φωτό), το κτίριο της ΕΡΤ θα είχε πέσει από τα γέλια από την ερώτηση που έκανε αυτή η άσχετη Μπάρμπι που μιλάει με την μύτη!

Είναι τραγικό να είσαι τόσα χρόνια δημοσιογράφος σ΄αυτήν την πουτάνα την ΕΡΤ, να παρουσιάζεις ειδήσεις, να κάνεις ραδιοΦΟΝΙΚΟ μαγκαζίνο στην ΕΡΑ και να μην γνωρίζεις ότι κανένα (μα κανένα, μαλάκα Έλληνα φορολογούμενε) πυροσβεστικό αεροσκάφος δεν έχει τέτοιο σύστημα (μόνο τα μαχητικά έχουν).

Είναι τραγικό...

ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!

ΕΣΚΟΥΖΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΗΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ...

Αυτός ο αληταράς ονομάζεται Σταμάτης Κριεμάδης και είναι κοινοτάρχης Σταμάτας. Το τί έκανε στην περιοχή του για να την προφυλάξει από τα... δέντρα, θα το διαβάσετε σε... τρία διαφορετικά άρθρα εδώ, εδώ και εδώ.

Με την δική μου φρασεολογία, ο τύπος αυτός τα γάμησε τη μάνα τα δεντράκια στην περιοχή του και άρπαζε όποια καμένη γη έβρισκε μπροστά του.

Ο περιφερειάρχης τον έπαυσε -προσωρινά- αυτόν τον απατεώνα, αλλά εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν τον έκλεισαν ακόμα στην φυλακή αυτόν τον κοινό κομπιναδόρο.

Γιατί ρε πουστοκράτος να κυκλοφορεί ελεύθερος αυτός ο κοπρίτης;

Για να δίνει το καλό παράδειγμα, φαντάζομαι εγώ ο μαλάκας της υπόθεσης!

ΑΝΤΕ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΚΑΝΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ...

27 Αυγ 2009

ΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

Σε πιάνει μια αηδία μόλις διαπιστώνεις το εύρος της διαφθοράς και της ασυδοσίας που αποκαλύπτεται ανάμεσα στις στάχτες της καμένης, και... καημένης, δασικής περιοχής της βορειοανατολικής Αττικής.

Μαθαίνεις κάτι λεπτομέρειες που σου σηκώνουν την τρίχα κάγκελο και θέλεις να τους σκίσεις όλους αυτούς  τους αλήτες, με συνοπτικές διαδικασίες.


Για την δήμαρχο Εκάλης, Βασιλική Σπηλιοτοπούλου, θα τα πω τώρα.

Αυτή η γουρούνα κράτησε κλειδωμένα στο γκαράζ του δήμου τρία από τα τέσσερα υδροφόρα οχήματα του δήμου και με πολύ δυσκολία επέτρεψε στους εθελοντές πυροσβέστες να χρησιμοποιήσουν το ένα. Μην τυχόν και δεν έχει νερό όταν θα έρθει η φωτιά στον χώρο της. Οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν!

Οι περισσότεροι, δε, πολιτικοί που διατηρούν σπίτι στην περιοχή φρόντισαν ΠΡΩΤΑ να σώσουν την περιουσία ΤΟΥΣ και τίποτα άλλο. Ονόματα θα βγουν σιγά σιγά και με φωτό.

Ο κόσμος δεν είναι μαλάκας και τα έβλεπε. Τα λίγα πυροσβεστικά έγιναν ακόμα λιγότερα όταν μερικά από αυτά στάθμευαν έξω από πολιτικά σπίτια.

Σιγά σιγά θα τα μάθω γι αυτούς τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ και... εδώ είμαστε, Μαρκογιαννάκη αδέκαστε και Πάκη ανελέητε!

26 Αυγ 2009

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΠΑΚΑΛΗ!

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

Πιέζει, λέει, την κυβέρνηση, αυτός ο νεραντζόμαγκας Ψωμιάδης, ώστε να εκταμιευθούν λεφτά από τα κρατικά ταμεία για την αποζημίωση των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Άσσυρο Θεσσαλονίκης.

Τό ΄πε και, νομίζει ότι, καθάρισε αυτός ο άθλιος πολιτικάντης.

Αυτό το κακέκτυπο του αμερικάνικου τρόπου προβολής, με τις εντυπωσιακές -πλην βλακώδεις- δηλώσεις και τις σοκαριστικές παραστάσεις (Ζορρό, Αϊ-Βασίλης κ.λπ.), ο οποίος, δυστυχώς, έχει δημιουργήσει μεγάλο -ποντιακό κυρίως- ακροατήριο που τον... πιστεύει και τον ψηφίζει.

Τούτος ο κουτοπόνηρος, όμως, δεν έβγαλε κιχ (σαν θρασύδειλος που είναι) όταν ήρθαν σε γνώση του οι αλητείες του Βατοπεδίου, διότι φοβήθηκε τον Ρουσόπουλο, ενώ θα μπορούσε, αν ήταν τίμιος νομάρχης, να τις σταματήσει.

Τούτος ο ανίκανος έχει εκμεταλλευτεί ελάχιστα κονδύλια για έργα υποδομής στον νομό του, ο οποίος μπάζει από παντού.

Έχω, πια, βαρεθεί να γράφω γι αυτό το υποκείμενο...

ΠΑΚΗΣ: Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

Αυτόν τον ηλίθιο δεν θα τον θυμάται κανείς μια μόλις μέρα αφότου εγκαταλείψει την πολιτική και ξεκουμπιστεί στο σπίτι του.

Πρόκειται για ένα επικίνδυνο ανθρωπάκι που έχει καταφέρει να είναι "ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας" για το παχύδερμο της Ραφήνας και να περνάει πονηρά τις απόψεις του.

Καμιά, ωστόσο, γνωμοδότησή του δεν είναι για το καλό της χώρας. Αυτό το ΄χει γραμμένο στα παπάρια του αυτό το κοπρόσκυλο.

Οι "συμβουλές του" αποσκοπούν πρώτα στο κομματικό όφελος ή στον περιορισμό του κομματικού κόστους, μετά αποσκοπούν στην βελτίωση της εικόνας του πρωθυπουργού και τέλος όλο και κάτι περισσεύει για την προσωπική του... ματαιοδοξία.

Αυτό το σκουλήκι είναι όλη την μέρα με ένα τηλέφωνο στο αυτί, σε συχνότατη επαφή με τους "δικούς του" δημοσιογραφίσκους. τους οποίους και ορμηνεύει κατά το δοκούν, παρέχοντας σε αντάλλαγμα σημαντικές κρατικές πληροφορίες.

Κοινώς, πρόκειται για τον μεγαλύτερο ρουφιάνο του Καραμανλή (εν γνώση του!).

Ο ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕΛΕΤΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

ΧΟΝΤΡΕ, ΚΟΨΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!

25 Αυγ 2009

ΣΟΥΦΛΙΑΣ: ΑΛΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ... ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Μεγάλο θράσος έχει αυτό το λαμόγιο ο Σουφλιάς από την Λάρισα.

Αυτός που έχει βολέψει έναν στρατό συντοπίτες του δεξιούς και έχει και ένα αυθαίρετο ο ίδιος!

Βγήκε σήμερα και δήλωσε ότι για την αποκατάσταση των πληγέντων και την αντιμετώπιση της οικολογικής καταστροφής θα ακολουθηθεί το... μοντέλο της Ηλείας και της Πάρνηθας!

Πάλι τριχίλιαρα θα δώσουν οι άθλιοι και μετά θα τους ξεχάσουν όλους, ακριβώς όπως έκαναν και στις προπέρσινες πυρκαγιές!

Δεν βάζουν μυαλό και, κυρίως, δεν διδάσκονται από τα λάθη τους!

ΙΔΟΥ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!

Τους ακούς τους αλήτες και το νιώθεις στο πετσί σου ότι σε κοροϊδεύουν.

"Η κρίση άργησε αλλά ήρθε και στην Ελλάδα. Τώρα είναι ώρα ευθύνης και απόλυτης ειλικρίνειας" δήλωσε σήμερα αυτός ο βλαξ ο Παπαθανασίου και κανείς δεν του πέταξε ούτε ένα πετραδάκι!

Κανείς δεν βρέθηκε να του πει ότι αυτός και οι όμοιοί του της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για τα οικονομικά χάλια μας και πρέπει να πάνε το συντομότερο στον αγύριστο!

Ουδείς του αντιγύρισε ότι η "ώρα ευθύνης και απόλυτης ειλικρίνειας" (υπάρχει άραγε και... σκέτη ειλικρίνεια;) δεν γίνεται να εφαρμοστεί από ανεύθυνους και ανειλικρινείς ανθρώπους σαν και του λόγου του.

Καθόμαστε και τους ακούμε να μας φτύνουν τα ψέμματα στην μούρη μας και δεν αντιδρούμε!

Μούρλια και τρέλα...

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ, ΜΑΛΑΚΕΣ!

Σπύρος Δαρδαμάνης λέγεται αυτό το... πτηνό της φωτογραφίας και είναι ο δήμαρχος Διονύσου, μιας πρώην δενδρόφυτης περιοχής λίγο πιο πέρα από την Εκάλη, που έχει πληγεί θανάσιμα από την μεγάλη φωτιά στην βορειοανατολική Αττική.

Ξέρετε τί έκανε αυτό το λαμόγιο;

Ένω η πυρκαγιά μαίνονταν στην περιοχή του και όλες οι βρύσες είχαν στερέψει, φρόντισε και έφερε μια γεμάτη υδροφόρα του δήμου Περιστερίου και την... έκρυψε πίσω από το σπίτι του.

Ε, όχι και να μας καεί το σπίτι μας, έτσι; Δεν πάνε να γαμηθούν όλοι οι άλλοι, οι πληβείοι!

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!

Άντε να μην μιλήσω για τα άθλια ελληνικά κωλοκάναλα που, μην μπορώντας και αλλιώς γιατί θα τους κράξει ο κόσμος, έχουν κάνει γιο-γιο τον βλάκα Καραμανλή και την δήθεν κυβέρνησή του.

Οι ξένοι ανταποκριτές, όμως; Όλοι είναι ανίκανοι και μαλάκες;

Το λέω διότι ΟΛΟΙ μιλούν για πλήρη ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την φωτιά και, κυρίως, για την πλήρη αδυναμία της ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ.

Η ΑΘΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΡΤ... ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Παρακολουθούσα πριν λίγο στις ειδήσεις της ΕΡΤ έναν βλάκα, δήθεν δημοσιογράφο, να κάνει... ρεπορτάζ της επόμενης μέρας στην Αττική. Δεν συγκράτησα το όνομά του (ένας καστανόξανθος ήταν, κάπου στα 40) και τα έλεγε σε μια ομορφούλα που παρουσίαζε το δελτίο.

Αν είχα μόλις έρθει στην Ελλάδα και άκουγα αυτόν τον μαλάκα θα νόμιζα ότι μας βρήκε μια απρόσμενη θεομηνία η οποία βρήκε... πανέτοιμη την κρατική μηχανή.

Σήμερα, μας ενημέρωσε ο τεράστιος ρεπόρτερ, οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ καταγράφουν όοοολες τις ζημιές στις αγροτοκαλλιέργειες ώστε οι αγρότες να αποζημιωθούν άμεσα από το κράτος.

Τέτοια υπεύθυνη στάση ρε παιδί μου, αυτό το υπέροχο κράτος που ζούμε, ε;

Ανατρίχιασα ακούγοντας αυτό το κρατικοδίαιτο ζώο να υπογραμμίζει αυτά που του υπαγόρευσε λίγα λεπτά πριν, αυτό το άθλιο υποκείμενο, ο Νικος Κατσαρός, που είναι πρόεδρος στον ΕΛΓΑ και παλιός υπουργός της ΝΔ.

Όλους τους έχει βολέψει ο άθλιος απατεώνας πρωθυπουργός της Ραφήνας, ακόμα και τους γηραλέους άχρηστους σαν τον προαναφερόμενο!

24 Αυγ 2009

ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004!


ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ 

Αυτή η άθλια μπουχέσα ξεγέλασε 2 εκατομμύρια Έλληνες το 2004 που τον έκαναν πρωθυπουργό.

Για φανταστείτε, ρε μαλάκες, τί θα μπορούσε να γίνει σε αυτήν την χώρα Μπανανία που ζούμε, αν από τότε βάζαμε στην εξουσία μια οικουμενική κυβέρνηση από τίμιους ανθρώπους (υπάρχουν αλλά φυσικά δεν είναι κανένας από τους 300 της βουλής).

Τί θα γινόταν; Κρατηθείτε:

1) Πλήρης ανεξαρτητοποίηση της Δικαιοσύνης. Ποιός δικαστής θα τολμούσε να γλύψει πολιτικό και ποιάς πλευράς;

2) Μηδενισμός της διαφθοράς. Ποιός θα τολμούσε να κλέψει το Δημόσιο και με ποιόν σύμμαχο;

3) Παιδεία. Καινούρια σχολεία και δάσκαλοι παντού (με πλήρες ωράριο, όμως, και όχι με το τεμπέλικο που έχουν σήμερα, ενώ κάθονται και τρεις μήνες!)

4) Υγεία. Νοσοκομεία και δωρεάν περίθαλψη σε όλους τους βαθμούς για όλους. Ποιός θα τολμούσε να πάρει φακελάκι αν γνώριζε ότι ΘΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΠΑΞ; Είναι δυνατόν να είναι επικεφαλής της Υγείας ένα ΤΙΠΟΤΑ όπως ο Αβραμόπουλος;

5) Δημόσια ασφάλεια. Και όχι... ασφαλιτισμός τύπου Μαρκογιαννάκη. Πρόληψη και όχι καταστολή, τομάρια!

6) Εξωτερική πολιτική και Άμυνα. Το ίδιο είναι να ασκεί εξωτερική πολιτική η... Ντόρα και Άμυνα ο... Βαγγέλας σε σύγκριση με μια ομόφωνη εθνική στρατηγική;

Αυτά...

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΠΑΚΗΣ - ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ


Μπα, τί έγινε ρε παιδιά; Τώρα ανακαλύψατε ότι είναι άχρηστοι και ανίκανοι ο Πάκης, ο Μαρκογιαννάκης και, κυρίως, ο χοντρός άθλιος πρωθυπουργός της Ραφήνας;

Τώρα που έκλεισαν τα... συμβόλαιά τους, καίγοντας και την υπόλοιπη Αττική;

Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ


Αυτοί οι άθλιοι που "κυβερνούν" με τέτοιο συγκεντρωτισμό την χώρα - Μπανανία που ζούμε, είναι ικανοί να φέρουν ακόμα και το υπουργείο Βορείου Ελλάδος στην Αθήνα.

Για να είναι όλοι μαζί, κοντά...

Για να καίγονται πιο... όμορφα!

23 Αυγ 2009

ΙΔΟΥ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ...

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ, ΜΑΛΑΚΕΣ!

1) Όσο η χώρα-Μπανανία που ζούμε δεν έχει κτηματολόγιο που να ορίζει σαφώς ποιά είναι η κρατική και ποιά η ιδιωτική ακίνητη περιουσία...

2) Όσο εκκρεμούν στα ανόητα ελληνικά δικαστήρια που κωλυσιεργούν ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ (πού ακούστηκε να κλείνουν για δυο μήνες το καλοκαίρι, ρε μαλάκες δικαστές, τα δικαστήρια;) χιλιάδες υποθέσεις διεκδίκησης δημόσιας γης από λαμόγια καταπατητές...

ΤΟΤΕ, ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΘΑ ΣΕ ΚΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ!

Τότε. καλά να πάθεις και ΔΕΝ δικαιούσαι να κλαίγεσαι.

Είσαι άξιος της μοίρας σου όταν πάς κάθε τόσο και δίνεις τα κλειδιά της εξουσίας σε άχρηστους, λαμόγια, τεμπέληδες, ανίκανους και απατεώνες πολιτικούς τύπου Καραμανλή, Παπανδρέου, Σημίτη, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και δεν συμμαζεύεται!!!

Ο... ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

ΑΪΝΤΕ, ΣΤΡΙΒΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΑΧΡΗΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ





22 Αυγ 2009

"ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ" ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ!

ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΕΡΓΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Την χλιδάτη διαμονή του στο εξωτερικό καλείται τώρα να πληρώσει από την τσέπη του ο χοντρομπαλάς Στυλιανίδης.

Τα σχετικά τιμολόγια που είχαν προσκομίσει οι αυλικοί του από την διαμονή του στο "four seasons" του Παρισιού (αν θυμάμαι καλά) του τα επέστρεψε το ελεγκτικό συνέδριο επειδή οι υπεύθυνοι έκριναν ότι η σχετική χρέωση των 25.000 ευρώ είναι καταχρηστική για τα κρατικά ταμεία.

Μωρέ μπράβο στο συνέδριο!

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΑΝΤΙΟ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ!

Υπάρχει κανείς που αμφιβάλλει ότι μέσα στο Φθινόπωρο θα κάνει τις εκλογές ο χονδρός πρωθυπουργός της Ραφήνας;

Σιγά μην κάτσει να τους φάει στην μάπα όλον τον χειμώνα! Δεν είναι για τέτοια δύσκολα αυτός ο ακαμάτης.

Θα ολοκληρώσει τα μπανάκια του, θα πει καμιά μαλακία στην ΔΕΘ και μετά... "γεια σας".

Όχι ότι καιγόμαστε, έτσι! Αλλά, να, ρε παιδί μου... ελπίζουμε ότι ο μάλαξ ο Έλλην θα τους πάρει, επιτέλους από τα ξερά τους, την αυτοδυναμία ώστε να ελεγθεί αυτή η πουτάνα η διαφθορά ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!

Όλοι κλέβουν, από τον μικρότερο υπάλληλο που έχει μια μικρή ευθύνη υπογραφής έως τον ανώτατο υπουργό που ρυθμίζει τις προμήθειες. Μα όλοι!

Εκεί τρελαίνεσαι...

21 Αυγ 2009

ME 2,5 ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ

ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Πήγε για μπάνιο ο άνθρωπος, στην Νέα Ηράκλεια, και εντυπωσιάστηκε από την τιμιότητα του επιχειρηματία, τής εκεί οργανωμένης παραλίας.

Μου έστειλε και φωτό τις οποίες παραθέτω, διότι καλό είναι να αναφέρουμε και τους τίμιους επιχειρηματίες, όπου υπάρχουν.

Η επιχείρηση ανήκει στον Γιώργο Γκαϊτατζή και ΔΕΝ χρεώνει ξαπλώστρες και ομπρέλλες (εκεί φτάσαμε, μαλάκες μου, να αναφέρουμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ως... προσόν της επιχείρησης).

Αν θελεις να πάρεις κάτι, το πληρώνεις σε λογική τιμή.

2,5 ευρώ το αναψυκτικό, 3 ο καφές.

Πάντα τέτοια και καλές δουλειές!

20 Αυγ 2009

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ... ΑΝΑΛΥΕΙ!

Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Αμπελοφιλοσοφεί -και σήμερα- στο Έθνος αυτή η πρασινοσκουφίτσα του ΠΑΣΟΚ, ο περιβόητος ΠΑΝ - ΠΑΝ.

Διαβάστε εδώ να δείτε τι μπούρδες, επιπέδου δημοτικού, συντάσσει καθημερινά. Το καλό ΠΑΣΟΚ και η κακιά ΝΔ...

Αυτή η ανεκδιήγητη Λαιστρηγόνα, έκανε πρόεδρος στην ΕΡΤ επί Σημίτη και ισοπέδωσε με τις μαλακίες του, για τα καλά, τα κρατικό μαγαζάκι της Μεσογείων. Μαζί με κάτι ανθρωπάκια σαν κάποιον βλάκα Νικηφόρο Αντωνόπουλο, αλλά και τον αδερφό του Αλέκου Αλαβάνου, Κώστα.

Τώρα το παίζει δημοσιογράφος και φιλόσοφος ταυτόχρονα, αφού τον πήρε στην δουλειά ο Μπόμπολας (το πραγματικό αφεντικό όλων μας).

Ποιά δουλειά, δηλαδή, που γράφει ένα... βαρυσήμαντο άρθρο και πληρώνεται αδρά από το συγκρότημα. Προφανέστατα, όχι για την ισχυρή πένα του, αλλά για να "εξοφλήσει" ο Μπόμπολας γραμμάτια στο πρόσωπό του.

Άλλο ένα λαμόγιο πασόκος που βολεύτηκε γλύφοντας την Εξουσία.

19 Αυγ 2009

ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ!

ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!

Μήπως πρέπει να αρχίσουμε την διαδικασία και να αποκτήσουμε αιρετούς δικαστές και εισαγγελείς, μπας και σωθεί το τρωθέν γόητρο της ελληνικής Δικαιοσύνης;

Δεν είναι κατάσταση αυτή, αδέρφια!

Οι δικαστάκηδες έχουν καταντήσει υποχείρια της εκάστοτε κυβέρνησης και πειθήνια όργανα του κάθε μαλάκα Δένδια, προκειμένου να μην υποσταλεί η καριέρα τους στο Σώμα!

ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΛΑΔΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ

ΜΕ 5 ΔΙΣ ΔΡΧ (ΣΗΜΕΡΙΝΑ 15 ΕΚ ΕΥΡΩ) ΤΟ 1990, ΛΑΔΩΣΕ "ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ" ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!

Αν αυτό δεν είναι εθνική προδοσία (να ξεπουλάς την ίδια σου την χώρα και τα ταμεία της για να ενισχύσεις το άθλιο κόμμα σου) τότε εγώ είμαι ένας χοντρομαλάκας και πρέπει να μεταναστεύσω.

Ό,τι πιο βρομερό και σιχαμένο βγάζει η -πάλαι ποτέ- ενωμένη Αριστερά μετά τις σοβαρότατες (και με... υπόσταση) καταγγελίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλή Κοροβέση για την "πονηρή" περίοδο της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ (ενωμένο τότε υπό τους Χαρίλαο Φλωράκη και Λεωνίδα Κύρκο) το 1990.

Την διαθέτουν μπόλικη αυτή την... δημοκρατικότητα, κάτι σκουλήκια κομμουνιστές και αριστεροί της κακιάς ώρας, οι οποίοι στο όνομα του Σοσιαλισμού και του κυνηγιού του Κεφαλαίου δεν διστάζουν ακόμα και το αίμα (των άλλων) να χύσουν.

Ο Κοροβέσης είπε αυτό που ξέρουν ΟΛΟΙ αλλά λίγοι τολμούν να το ρίξουν πάνω στο τραπέζι. Και αυτοί, οι άθλιοι, αντί να κοιταχτούν και να ψάξουν τα... εντόσθιά τους, έπεσαν πάνω του να τον φάνε τον δυστυχισμένο, επειδή είχε τα αρχίδια να το αναφέρει. Λεπτομέρειες διαβάστε εδώ, στον Πρέζα.

Ο αρχιμαφιόζος Κόκκαλης, την εποχή της οικουμενικής κυβέρνησης Ζολώτα, λάδωσε το πανελλήνιο, προκειμένου η Ιντρακόμ και η Ζίμενς (από κοινού) να "κερδίσουν" διεθνή διαγωνισμό για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ.

Έπρεπε σώνει και καλά την δουλειά να την πάρει αυτός ο αρχικοπρίτης, πρώην πράκτορας της ΣΤΑΖΙ, και ΟΛΟΙ ήθελαν να τα έχουν καλά μαζί του. Με το αζημίωτο ασφαλώς, καθώς ο καλός... πατερούλης Σωκράτης φρόντισε να τους γλυκάνει.

Το γνωστό είναι ότι έδωσε (ΛΑΔΩΣΕ, ΔΗΛΑΔΗ) από 2 δις δρχ σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ένα δις στον ενωμένο τότε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.

Το τί έδωσε σε ατομικό επίπεδο δεν έχω -ακόμα- λεπτομέρειες, αλλά εκείνο που ξέρω είναι ότι δόθηκαν άλλα τόσα σε κομβικά πρόσωπα. Το ένα από αυτά είναι βέβαιον ότι είναι ο Μητσοτάκης (σιγά μη δεν ήταν!), που τα έπαιρνε μέσω των περίφημων off shore εταιριών.

Ιδού τί είχε γίνει, για να καταλάβετε:

Ο διεθνής διαγωνισμός για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ κόντευε να ακυρωθεί επειδή διαφαινόταν ξεκάθαρα ότι πήγαινε χαριστικά σε Ζίμενς - Ιντρακόμ. Μπροστά στο φάσμα της ακύρωσης, ο Κόκκαλης επικοινώνησε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς και... τους έκανε "μια πρόταση που δεν μπορούσαν να αρνηθούν" (σας θυμίζει τίποτα αυτό;).

Τότε, λοιπόν, άσκησαν παρέμβαση και οι τρεις και ο διαγωνισμός χαρίστηκε στην κοινοπραξία η οποία για να καλύψει οικονομικά τα λαδώματα, υπερτιμολόγησε ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ τις τηλεπικοινωνιακές εγκαταστάσεις με τις οποίες προμήθευσε την δυστυχισμένη χώρα μας.

Πόσο πιο απλά να το πω, γαμώ την κοινωνία μου:

Οι αλήτες ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ επέτρεψαν στον αρχινονό Κόκκαλη να κλέψει το Δημόσιο ταμείο, ώστε να τσεπώσουν κι αυτοί κάποια... ψίχουλα (σε σύγκριση με τα κλεμμένα) για την πάρτη τους!!!

ΟΥΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΟΞΥΛΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάντια γι αυτή την χώρα, να βγαίνει σήμερα το άθλιο ΠΑΣΟΚ, ο κατ΄εξοχήν υπεύθυνος για τα χάλια μας και την φτώχεια μας, και να υπόσχεται ΕΥΗΜΕΡΙΑ.

Τρελαίνεσαι με αυτούς τους αλήτες!

Ποιός να το πίστευε πριν από 5 χρόνια ότι σε σύντομο σχετικά διάστημα θα ξαναπάρουν θάρρος και θα ξανάρθουν να μας... σώσουν.

Πιο ρεαλιστικά, όμως, θέλουν να ξανάρθουν για να τα... τσεπώσουν ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.

Θα τα γαμήσουν την μάνα, ΟΛΑ!!!

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΑΣΕ!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ... ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ!

Βρε βλάκα υποκριτή Γιωργάκη, δεν ντρέπεσαι λίγο να δίνεις το δικαίωμα στο κάθε λαμόγιο δικηγόρο (και μάλιστα Γερμανό) να σε χαρακτηρίζει γελοίο;

"Είναι γελοίο το αίτημα, μου έρχεται να βάλω τα γέλια" ήταν η αντίδραση του δικηγόρου του Χριστοφοράκου, Στέφαν Κουρσάβε, όταν έλαβε την επίσημη επιστολή Ραγκούση με την οποία το ΠΑΣΟΚ ζητάει πλήρη στοιχεία για αυτά που λέει ο Χριστοφοράκος για τα λαδώματα στο κόμμα τους.

Μα είναι δυνατόν, ρε παιδιά, να έδινε ποτέ τέτοια στοιχεία ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ο ελληνογερμανός υπήκοος; Θα επρόκειτο για μαλάκα και τέτοιος δεν φαίνεται να είναι. Άλλωστε, δεν θα έφτανε εκεί που έφτασε αν ήταν τέτοιος.

Κακά τα ψέματα, εκείνο που νοιάζει αυτήν την ώρα τον Χριστοφοράκο είναι το πότε θα βγει από την φυλακή. Το στίγμα του απατεώνα το έχει λάβει ανεξίτηλα και το έχει αποδεχτεί. Τώρα θα κοιτάξει να σώσει το τομάρι του και τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή και το Μητσοτακέικο τους έχει γραμμένους στ΄αρχίδια του.

Γι αυτό λέω ότι στην περίπτωσή του, το μόνο σύστημα που θα λειτουργούσε άψογα στην απονομή Δικαιοσύνης είναι το αμερικάνικο. Εξοντωτική ποινή από την μια πλευρά και αθώωση από την άλλη, εφόσον αποκαλύψει με στοιχεία (τα έχει... τα έχει, μην ανησυχείτε!) ποιούς λάδωσε.

Αλλιώς, γιατί να σου δώσει λεπτομέρειες, βλάκα Γιωργάκη;

ΕΤ3: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ;

ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!

Εδώ πούλησαν ολόκληρη Ολυμπιακή στον Βγενόπουλο, γιατί δεν πουλάνε την συχνότητα και όλο τον εξοπλισμό της ΕΤ3 σε ιδιώτη να ησυχάσουμε;

Δεν κοστίζει και λίγα στον Έλληνα φορολογούμενο, να είστε βέβαιοι!

Γιατί δεν το κάνεις βλάκα, κοιμισμένε και ανίκανε Στυλιανίδη (αν είσαι υπεύθυνος γι αυτό, ως υπουργός Μεταφορών και... Επικοινωνιών);

18 Αυγ 2009

ΕΤ3: ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ... ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!

ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΝ ΕΤΕΙ 2009!

Όχι πείτε μου με ειλικρίνεια.

Τί είδους υπηρεσίες προσφέρει στον τόπο, και ειδικότερα στην βόρειο Ελλάδα, η ΕΤ3;

Τα δελτία ειδήσεών τους και οι, δήθεν, ενημερωτικές εκπομπές τους, αποτελούν όργιο κυβερνητικής προπαγάνδας. Αντίληψη παρωχημένη και άνευ αποτελέσματος.

Το αστείο αθλητικό τμήμα της, με τις ειδήσεις να περιστρέφονται στο αν έκλασε ή όχι ο Ζαγοράκης και πότε έξυσε το αρχίδι του ο Σκόρδας, είναι για πολλά γέλια, με κορυφαία φυσιογνωμία εκείνον τον άθλιο "Χατζηαβάτη" Γιώργο Μίνο. Για τον γελοίο Φερέτη τα έχω πει παλιότερα...

Για ποιό λόγο υπάρχει ακόμα αυτό το παρακμιακό τηλεοπτικό κανάλι, μόνο ο ανίκανος και απατεώνας πρόεδρος της ΕΡΤ Παναγόπουλος μπορεί να μας το εξηγήσει.

Αφού δεν το βλέπουν παρά ελάχιστοι (οι περισσότεροι είναι... συγγενείς των εκάστοτε συντελεστών), για ποιό λόγο, επαναλαμβάνω αληταρά Παναγόπουλε, να το πληρώνουμε ΑΔΡΑ όλοι οι Έλληνες;

Για ποιό λόγο, αναρωτιέμαι, πληρώνουμε και σένα...

ΟΙ... ΓΚΕΪ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ;

Βλάκα Παναγόπουλε, οι "απεσταλμένοι" σου στο Βερολίνο έκαναν σήμερα μια από τις μεγαλύτερες γκάφες κατά την μετάδοση των πρωινών αγωνισμάτων του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου.

Ενώ ήταν γνωστό ΑΠΟ ΧΘΕΣ ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Οζάκα (πριν δυο χρόνια), ο Αμερικάνος Τάισον Γκέι δεν θα έτρεχε σήμερα στα 200 μέτρα λόγω τραυματισμού, ο Νίκος Τσώνης και, κυρίως, ο πανίβλακας Γιάννης -Ζέλος- Μαμουζέλος το πήραν χαμπάρι όταν είδαν άδειο το κουλουάρ του.

Ο, δε, ηλίθιος Μαμουζέλος είχε την... ετοιμότητα να κάνει και σχόλιο γι αυτό, λέγοντας "δεν πιστεύω να φοβήθηκε τον Μπόλτ και να θέλησε να αποφύγει μια δεύτερη ήττα από τον μεγάλο αντίπαλό του"!!!

Καταλάβατε κορόιδα μου; Έτσι αντιλαμβάνονται τον Αθλητισμό κάτι ανόητοι "παραγκόβιοι" παλιάτσοι τύπου Μαμουζέλου (ο σοβαρός Τσώνης είχε, τουλάχιστον, την ευφυία να μην πει τίποτα χαζό και αρκέστηκε στο ιστορικο των συναντήσεων Μπολτ - Γκέι).

17 Αυγ 2009

ATHENS PLAZA, ΚΟΡΙΝΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ

Στο Κορινό έχω σταματήσει πολλές φορές. Εκεί στο Athens Plaza, μπορείς να κάνεις τα πάντα για να χαλαρώσεις. Μπορείς να φας, να πιεις και να ξεκουραστείς πριν συνεχίσεις το ταξίδι σου.

Εγώ μάγκες μου, μόνο για κατούρημα σταματάω και καφέ παίρνω από το μίνι μάρκετ που υπάρχει εκεί. Μια φορά μόνο έφαγα και μου έκατσε η μακαρονάδα στο σταμάχι όταν πλήρωσα.

Αυτό ήταν, δεν ξανάδωσα τα λεφτουδάκια μου εδώ και χρόνια στους κλέφτες αυτούς.

Το ίδιο και στα βενζινάδικά τους. Μην βάζετε ΠΟΤΕ! Είστε μεγάλοι μαλάκες αν βάλετε εκεί βενζίνα. Ιδού και η απόδειξη από το μπλογκ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Στα 600 μέτρα πιο μέσα, υπάρχει βενζινάδικο της BP (που δεν είναι και η φθηνότερη, ε;) που έχει την αμόλυβδη 22 λεπτά (60 δραχμές) το λίτρο φθηνότερη.

Όχι 600 αλλά... 10.600 μέτρα θα έκανα για να βάλω βενζίνη σε λογική τιμή.

16 Αυγ 2009

Ο... SPORT KAΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΡΤ

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ... ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ!

Θα ξεκινήσω με ένα προσωπικό ζόρι: Δεν μπορώ τόσα χρόνια να ακούω, πια, αυτόν τον βλάκα τον Γιάννη -Ζέλο- Μαμουζέλο (αριστερά στην φωτό) να λέει του κόσμου τις ασυνάρτητες μαλακίες από τα μικρόφωνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος στίβου στο Βερολίνο. Έλεος!

Έστω, όμως, ότι σε κάποιους αρέσει η γελοία τσιριχτή φωνή του και το... βαθύ περιεχόμενο του λόγου του. Γι αυτό θα πω τούτα, τα οποία γνωρίζω από ανθρώπους στα εντόσθια της πουτάνας της ΕΡΤ του κάθε απατεώνα αρπάχτρα Παναγόπουλου:

Στο παγκόσμιο του Βερολίνου είναι αυτές τις μέρες τρεις - τέσσερις σπήκερς. Ο Ζέλος, ο Νίκος Αντωνιάδης, ο Νίκος Τσώνης, ο Δημήτρης -κομμωτήριο & πιστολάκι- Χατζηγεωργίου και, από ότι λένε ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος (αυτή η γριά πουτάνα που δεν χάνει ταξίδι για ταξίδι!). Δεν ξέρω πόσοι άλλοι είναι κει και δεν με νοιάζει.

Τους περισσότερους από τους παραπάνω τους βλέπουμε και τους ακούμε μια ή δυο φορές τον χρόνο, πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟ!

Και ρωτάω τώρα εγώ ο μαλάκας αφελής τον αλήτη πρόεδρο Παναγόπουλο: "Γιατί φίλτατε να τους πληρώνουμε όλοι εμείς, όλον τον χρόνο, και να μην τους... νοικιάζεις (αφού είναι τόσο καλοί!) κάθε φορά που γίνεται μια μεγάλη διοργάνωση!!!"

Δεν είναι πιο φθηνή λύση αυτή;

Πάρτε παράδειγμα τα ιδιωτικά κανάλια. Εδώ ολόκληρος Σωτηρακόπουλος και τον βάζουν να λέει τα αθλητικά στο τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Είδατε ποτέ εσείς κανέναν Τσώνη ή Αντωνιάδη ή Ζέλο ή Θεοφιλόπουλο να λένε δελτίο;

Τον μισθό τους, όμως, τον τσεπώνουν κανονικά κάθε μήνα ενώ κάποιοι εξ αυτών κάνουν και ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ως... μπόνους παροχής ποιοτικής εργασίας στο κρατικό κανάλι.

Κάπως έτσι τα έπαιρνε χρόνια ολόκληρα και τα άλλο μεγάλο λαμόγιο της αθλητικής δημοσιογραφίας, ο Μανόλο Μαυρομάτης, μέχρι να τον... ψωνίσει ο Καραμανλής και να τον στείλει στην ευρωβουλή.

Λες και αν φύγουν θα τους πάρουν άλλα κανάλια με τα ίδια λεφτά και το ίδιο... καθισιό.

Έτσι δεν είναι απατεώνα πρόεδρε Παναγόπουλε;

Ο ΑΘΛΙΟΣ ΕΦΡΕΜ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ

Διαβάστε στον ΠΡΕΖΑ (σε αναμετάδοση) το σημερινό δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ που υπογράφουν οι Τελίδης - Μαρούτσης, σχετικά με τον απατεώνα "ρίαλεστέιτερ" ηγούμενο Εφρέμ και την ύπουλη απόπειρά του να ξεμπλοκάρει τα 40 τόσα εκ. ευρώ που έχει αρπάξει από τις αγοραπωλησίες - απάτη!

Η σημαντικότερη, κατά την γνώμη μου, παράγραφος του μεγάλου δισέλιδου που έχει αφιερώσει το ΕΘΝΟΣ στην μονή ΣΚΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, είναι τούτη:

"Οι ίδιοι πάντως (σ.σ. οι καλόγεροι) επικαλούμενοι μια σειρά δικαιολογίες έχουν καταφέρει μέχρι τώρα από την αρχή του χρόνου να αναβάλουν για τέσσερις φορές τη δίκη τους στο Τριμελές Εφετείο Κομοτηνής με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος αναφορικά με τη μεθόδευση που υπήρξε ώστε να μην εκδοθεί η απόφαση για τη Βιστωνίδα το 2003-2004 που ήταν υπέρ του Δημοσίου. Μαζί τους δικάζεται και η τότε πρόεδρος του δικαστηρίου (σ.σ. η άθλια δωρολήπτρια Μαρία Ψάλτη, δείτε εδώ και εδώ) η οποία συνεχίζει να εργάζεται κανονικά και να δικάζει."

Αυτή είναι η πιο κρίσιμη απόφαση που θα δώσει -ή όχι- την λίμνη Βιστωνίδα στο Δημόσιο και οι αλήτες αυτοί κάνουν ό,τι μπορούν για να παίρνουν αναβολές.

Και το καταφέρνουν, σε αγαστή συνεργασία των καθικιών δικηγόρων τους με τους άθλιους δικαστές που -κι αυτοί με την σειρά τους- εκτελούν εντολές της Ρηγίλλης και πετούν την μπάλα στην κερκίδα.

ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS

Παντού, ρε γαμώτο, όπου διαβάσεις ένα δημοσίευμα ή μια ανάρτηση που "αγγίζει" ή... "εφάπτεται" ελαφρώς της αγίας Οικογένειας, διακρίνεις μια... συστολή στο κείμενο. Έναν μικρό φόβο σαν αυτόν που αισθάνονται όλοι όταν μια ενέργειά τους έχει να κάνει με κάποιον αρχιμαφιόζο!

Τα ίδια και το Τρωκτικό. Γράφουν τα παιδιά αυτά, για το γεύμα της Ντόρας στον Καραμανλή:

"Από ανάγκη πήγε ο Καραμανλής και η Νατάσα στο τραπέζι που τους έκανε η Ντόρα με τον Ισίδωρο και τον Κώστα Μητσοτάκη. Μάλλον τον τελευταίο τον είχαν για να τους ευχηθεί! Το τραπέζι έγινε για να συζητηθούν κάποια θεματάκια που είναι ανοιχτά. Ο Καραμανλής τι να κάνει ο άνθρωπος; Πήγε γιατί ξέρει ότι είναι ισχυρή η οικογένεια και έχει σχέσεις και με την siemens. Για την ακρίβεια μπορει να ξέρει και τι θα πει ο Χριστοφοράκος. Πριν το πει."

Αφού το λέτε που το λέτε, γιατί δεν το λέτε ανοιχτά, ρε μαλακούληδες; Τί φοβάστε; Μην τους... συκοφαντήσετε; Ή, μην σας κλάσει τ΄αρχίδια το μητσοτακέικο;

Αυτό που ξέρει ΟΛΗ η Ελλάδα, εσείς το λέτε απέξω - απέξω. Ότι, δηλαδή, σύσσωμο το μητσοτακέικο είχε δωρεάν ντιλίβερι από την Σίμενς. Εφ΄όρου ζωής.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Χώρια το χοντρό πακέτο που μπήκε στις τσέπες τους επί Μάγιο.

Αυτή είναι η αλήθεια για τον αρχιαπατεώνα Μητσοτάκη και την οικογένειά του, γιατί δεν την λέτε;

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑΣ")