30 Απρ 2009

ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;


Άμα κάτσεις και το φιλοσοφήσεις λιγάκι το ζήτημα "περί προσωπικότητας του Καραμανλή" θα βγάλεις ένα άνισο συμπέρασμα:

Πώς να αισθάνεται, άραγε, μέσα του ο πρωθυπουργός μας όταν γύρω του οι "συνεργάτες του", τους οποίους περιέβαλε με εμπιστοσύνη, αρμέγουν ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ το έρμο το κράτος μας και αυτός τους παρακολουθεί ανήμπορος (λόγω 151) να αντιδράσει.

Πώς να αισθάνεται, άραγε, αυτός ο πραγματικά ταπεινός άνθρωπος (το αποδεικνύει η καθημερινότητά του και η λιτότητα της προσωπικής του ζωής) όταν με ακραίο και άσεμνο τρόπο τα λαμόγια οι βουλευτές και υπουργοί του ΑΡΠΑΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ, ειδικά τώρα που ξέρουν ότι οι μέρες τους είναι λίγες;

Ειλικρινά, κάντε τον κόπο και προσπαθήστε να μπείτε στο μυαλό του. Πέστε ότι είστε ένας καλόκαρδος άνθρωπος που έγινε με το ζόρι πρωθυπουργός και θέλει την ησυχία του.

Τί θα σκεφτόσασταν, άραγε; 

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ


Αν και πνιγμένος στην μαλακία του, ο Παπαγιάννης του ΠΡΕΣΜΜΕ βγάζει πότε-πότε κανα σοβαρό θέμα.

Αυτό, με τον δήθεν δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο, είναι φοβερό. Αυτός ο τύπος το 'παιξε... μπλόγκερ εντός της εφημερίδας του (είναι διευθυντής στον Ελεύθερο Τύπο, τούτος ο κολοσσός του επαγγέλματος).


Αυτή η μπουχέσα, η οποία με την αρθρογραφία της επηρεάζει -δυστυχώς- τον, τελούντα εν πλήρη άγνοια, πληθυσμό, ΔΕΝ είναι δημοσιογράφος. Δεν πληροί τον βασικότερο κανόνα του έντιμου δημοσιογράφου που είναι η απαγόρευση σχέσεων με την εξουσία.

Αυτός είναι ο ορισμός του ασυμβίβαστου στην δημοσιογραφία και μπορείτε να υπολογίσετε και πόσοι άλλοι δεν πληρούν την προϋπόθεση αυτή!

Ο Κοτρώτσος, λοιπόν, ήταν για χρόνια -και παραμένει- ο εκπρόσωπος Τύπου της Γιάννας Αγγελοπούλου (αυτής, ντε, που λιποθύμησε "τυχαία" στον στιβαρό ώμο του γιου Αγγελόπουλου και, σε ένδειξη βαθιάς ευγνωμοσύνης, τον παντρεύτηκε... ουάου). Αυτός κανόνιζε τα πάντα στην "εικόνα" που θα έβγαζε στα ΜΜΕ η ΚΥΡΙΑ. Ειδικά την περίοδο προ και μετά των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Σ΄αυτά είναι καλός. Η ειδικότητά του είναι διαμορφωτής προφίλ ή "image maker" επί το αγγλικότερον. Από δημοσιογραφία... άστο καλύτερα!

Αυτόν λοιπόν τον πανάξιο επαγγελματία η... Ιωάννα (όχι της Λωραίνης) τον τοποθέτησε διευθυντή στον νέο Ελεύθερο Τύπο. Εκεί, η ανικανότητά του να αντιληφθεί δημοσιογραφικά τα θέματά οδήγησε ακόμα παρακάτω τις πωλήσεις της εφημερίδας.

Παροιμιώδης είναι και η δειλία του να χειριστεί θέματα που (ακρο)θίγουν την κυβέρνηση. Για παράδειγμα, είχε την δήλωση του μπούλη πρωθυπουργού μας "αν χάσω φεύγω" πολύ πριν τον Χατζηνικολάου αλλά την χαντάκωσε στα ψιλά και χάθηκε. Την ίδια δειλία έδειξε και στο παραπάνω άρθρο για τον Εφρέμ και τον Ρουσόπουλο με την ψεύτικη υπογραφή του. Προχθές στην εκπομπή του άλλου μεγάλου της δημοσιογραφίας του Πρετεντέρη, έκανε κο κο κο όταν ήρθε η ώρα του Ρουσόπουλου.

Εκεί τρελαίνεσαι με αυτά τα μουνιά. Το ίδιο ισχύει και για τον άλλον άχρηστο τον Παν - Παν (Παν. Παναγιώτου) που συμμετείχε στην εκπομπή.

ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΙΝΕΣΑΙ ΛΥΚΟΣ!!!

Ε, βγάλε και μια κομματική ταυτότητα, ρε αληταρά, να ξέρουμε τουλάχιστον με τί έχουμε να κάνουμε, υποκριτή της δεκάρας!

29 Απρ 2009

ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΠΑΤΣΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΦΟΡΜΗ


Κράτος εν κράτει, το Διαβαλκανικό στην Θεσσαλονίκη. Τούτοι οι φραγκοφονιάδες τα έχουν φαίνεται τόσο καλά με το σύστημα εξουσίας του βαρύμαγκα του Μαρκογιαννάκη που μπορούν και κάνουν... ντιλίβερι τους μπάτσους.

Του έστειλαν την αστυνομία στο σπίτι του για να τον εκφοβίσουν. Ο ίδιος ο υποδιοικητής του τμήματος Θέρμης χτύπησε την πόρτα του για να... ρωτήσει (και καλά!) την άποψή του για μια μηνυτήριο αναφορά που υπέβαλλε το Διαβαλκανικό και στην οποία τον κατηγορούν ότι ήταν... υβριστικός ΠΡΙΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ εντός του νοσοκομείου.

Ακόμα, όμως, και αν έγιναν έτσι τα πράγματα (που δεν έγιναν!) πώς εξηγείται για ένα τόσο ασήμαντο θέμα να έρχεται στο σπίτι σου ολόκληρος υποδιοικητής για να σε ρωτήσει; Είμαι καχύποπτος ή  απλώς έδρασαν τα κολλητιλίκια και οι προσωπικές σχέσεις με τους μπάτσους με στόχο την τρομοκράτηση ενός πολίτη; Γύρω μας σφυρίζουν σφαίρες και ληστεύουν τα πάντα και αυτοί ασχολούνται με... υβριστικές συμπεριφορές;

Διαδώστε το παιδιά, να μην πατήσει κανείς το πόδι του σ΄αυτούς, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να καταπολεμηθεί το θράσος και η αλητεία των δικηγόρων του Διαβαλκανικού.

Το θέμα αφορά στον εξοργισμένο πατέρα που πριν ένα μήνα έστειλε εξώδικο στο νοσοκομείο ζητώντας απαντήσεις για ιατρικές, διοικητικές και οικονομικές παραλείψεις και χρεώσεις.

28 Απρ 2009

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ

Διαβάστε τί λένε μανάδες για τους άθλιους στο Διαβαλκανικό στην ιστοσελίδα parents.gr για να φρίξετε και να παλαβώσετε!

Δεν μπορούσαν να διαγνώσουν ουρολοίμωξη οι ανίκανοι!

Σε μια άλλη περίπτωση την έγδαραν στις χρεώσεις, ενώ έναν άλλον ανθρωπάκο με καρκίνο στο παχύ έντερο κόντεψαν να τον πεθάνουν πριν την ώρα του και σώθηκε όταν τον μετέφεραν στο Θεαγένειο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΟΛΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ


Διαδώστε το, να μην πατήσει κανείς το πόδι του σ΄αυτούς τους αλήτες, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να καταπολεμηθεί το θράσος και η αλητεία των δικηγόρων του Διαβαλκανικού.

Σας είχα μιλήσει παλιότερα για τον εξοργισμένο πατέρα που τους έστειλε εξώδικο ζητώντας απαντήσεις για ιατρικές, διοικητικές και οικονομικές παραλείψεις και χρεώσεις.

Το ζητούμενο για τον άθλιο Αποστολόπουλο και το μεγάλο Διαβαλκανικό κέντρο υγείας του, είναι ότι οι τύποι αυτοί δεν μπήκαν καν στον κόπο να επιχειρήσουν μια απλή συννενόηση μαζί του αλλά έκαναν την γνωστή παπαριά. Παρέταξαν ένα τοίχος από ηλίθιους δικηγόρους απέναντι στον πατέρα και τον βομβαρδίζουν με ψευτιές.

Αποκορύφωμα της απάτης τους είναι η πρόσφατη αναφορά που υπέβαλαν στην αστυνομία και στην οποία κατηγορούν τον πατέρα ότι προκάλεσε επεισόδια στο νοσοκομείο. Αυτοί, μια μεγάλη και εύρωστη επιχείρηση, συκοφαντούν έναν πελάτη τους επειδή ζήτησε εξηγήσεις.

Εξηγήσεις που όχι μόνο δεν του δώσανε αλλά τον ορμήξανε κι από πάνω, τα καθάρματα αυτά!

Γι αυτό σας λέω με κάθε αυστηρότητα και σοβαρότητα: Τιμωρήστε τους με την αποχή σας. Είναι απατεώνες!

Ο ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ


Υπάρχει ένας -έστω ένας- Έλληνας με μίνιμουμ νοημοσύνη που να μην πιστεύει ότι ο Ρουσόπουλος είναι πίσω από την όλη οργάνωση της κλοπής των οικοπέδων του δημοσίου από τον Εφρέμ;

Φαίνεται από την φάτσα του, καταρχήν, και από το θράσος και την αλαζονεία με την οποία αντιμετωπίζει όλους όσοι τάσσονται εναντίον του. Το λένε, όμως, και οι υπάλληλοι του δημοσίου στις καταθέσεις τους... περιφραστικά. Με όλο το νόημα!

Τί πρέπει να γίνει, δηλαδή, για να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη και εκεί να κριθεί αν είναι ή όχι ηθικός αυτουργός, ρε λαμόγια πολιτικοί; Να βγει ο ίδιος ο Εφρέμ και να τον κατονομάσει δημοσίως;

Το ζητούμενο είναι ότι άλλος ένας πιθανός απατεώνας πολιτικός δεν θα δικαστεί και δεν θα πάει φυλακή, όπως δεν πήγε κανένα άλλο λαμόγιο και της άλλης πλευράς (όπως ο Άκης και ο Γιάννος) που βγαίνει κι αυτή με την σειρά της με το ίδιο θράσος και ζητάει... δικαιοσύνη.

Ντροπή είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει σε αυτόν τον τόπο αλλά, επιπλέον, τα έχουν τόσο καλά στημένα που δεν μπορεί να υπάρξει και δικαιοσύνη!

Ξεφτίλες!

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΚΕΑ!


Ο ίδιος ακριβώς καναπές του ΙΚΕΑ πωλείται με 200 ευρώ φθηνότερος στην Γερμανία από ότι στην Ελλάδα. 929 € στην Γερμανία - 1130 € εδώ!!!

Την αποκάλυψη αυτή έκανε το http://olympia.gr  και όταν το είδα έβγαλα καπνούς από τα νεύρα μου, διότι και γώ όπως και πολλοί άλλοι συγκαταλέγομαι στα... θύματα αυτών των κερδοσκόπων αλητών.

Γιατί ρε καθάρματα; Γιατί, που να σας πάρει ο διάολος όλους, υποτιμάτε την νοημοσύνη μου και με θεωρείτε υποανάπτυκτο; Τόσο μαλάκες είστε λοιπόν που νομίζατε ότι δεν θα μαθευτεί! Γιατί να σας δώσω 200 ευρώ παραπάνω; Για τα... μεταφορικά; Δεν ντρέπεστε λιγάκι!

Με αυτό που κάνατε είστε απατεώνες στην συνείδησή μου, σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι στο κοινό ποινικό δίκαιο. Υπάρχει ένας δυστυχισμένος λαός που ασφυκτιά υπό το βάρος των κρατικών λαμόγιων και τον δοσίλογων και προδοτών που στελεχώνουν την κάθε κυβέρνηση. Κι έρχεσαι συ αλήτη ξενόφερτε και του δίνεις μια και τον αφήνεις στον τόπο.

Όταν θα δείτε να πέφτουν οι πωλήσεις σας, μετά όλα αυτά τα δημοσιεύματα, τότε θα καταλάβετε το μέγεθος της μαλακίας σας.

27 Απρ 2009

ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥ ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ


Στο τρωκτικό διάβασα τον διάλογο ενος μπλόγκερ με αυτόν τον άθλιο τον Παπαγιάννη του pressmme. Δεν θα τον αναδημοσιεύσω αλλά μπορείτε να τον δείτε απευθείας στο δημοφιλές μπλογκ. Στο χώρο μου θα ασχοληθώ με το αρνητικό φαινόμενο Παπαγιάννη, αυτή την ξεφτίλα ενός "επαγγελματία" δημοσιογράφου.

Πρόκειται, ίσως, για το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ενός ανίκανου "δημοσιογράφου" που αποφάσισε να μετατραπεί σε μπλόγκερ και να καταθέτει ανώνυμα τα βρωμερά χνώτα του στο διαδίκτυο. Διαπλεκόμενος με την εξουσία σε ρόλο γλύφτη (οι κουμπαριές με την Βόζεμπεργκ τον μάραναν!), είναι γιος πρωην βουλευτή και μωροφιλόδοξος από μικρός.

Οι παλιοί του συνάδελφοι τον αποκαλούσαν σούργελο μόλις καταλάβαιναν τί κρύβεται πίσω από την όψιμη σοβαροφάνειά του. Στο... παλμαρέ του έχουν καταγραφεί εκατοντάδες "γκάφες", όπως ονομάζονται στην δημοσιογραφική πιάτσα οι δημοσιογραφικές "πατάτες" που έχει κάνει και οι ανεξακρίβωτες ειδήσεις που έχει δημοσιοποιήσει. Επιστήμων σε αυτόν τον τομέα! Τούτο το υποκείμενο ζει μέσα στο ψέμα και στην κακομοιριά πουλώντας μόνο αυτό που έχει για εμπόρευμα: Την χαμογελαστή μούρη του και την πειστική -πλην ανούσια- παρλάρα του!

Στην πραγματικότητα δεν έχει καμιά σχέση με το επάγγελμα και το βλέπει μόνο για λόγους βιοποριστικούς και σε καμιά περίπτωση ηθικούς. Η θεωρητική του κατάρτιση είναι ανύπαρκτη. Τα αρπάζει από όπου μπορεί και όσα περισσότερα! Ήδη, προσφάτως, βγήκαν στον αέρα διάφορες... αόρατες μικροσυμβάσεις που είχε υπογράψει με την βοήθεια (με το... αζημίωτο φυσικά) σκουληκιών κυβερνητικών πολιτικών.

Συμβάσεις για τις οποίες πληρωνόταν χωρίς να πατάει ποτέ το πόδι του στην δημόσια υπηρεσία ή να προσφέρει, γενικώς, εργασία για τα δεκαχίλιαρα που τσέπωνε ανά εξάμηνο.

Αυτό το χαμογελαστό φίδι έχει το απύθμενο θράσος να πουλάει ηθική και εντιμότητα μέσα από το μπλογκ του, το οποίο δυστυχώς παρακολουθούν πολλοί αδαείς αναγνώστες οι οποίοι και τον πιστεύουν.

Δυστυχώς... 

Ο ΤΑΛΗΡΟΦΟΝΙΑΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Τερζίδης λέγεται αυτός ο κουβάς δήμαρχος του Κιλκίς και είναι αυτός υπεύθυνος (και η πλειοψηφία του από ανδρείκελα στο δημοτικό συμβούλιο της συμπαθούς πόλης) που επέτρεψε σε αυτά τα καθίκια τους Ιταλούς του τσίρκου Ρόμα να στρατοπεδεύσουν εκεί.

Γιατί; Για να μην χάσει το παραδάκι από την αδρά πληρωμένη παραμονή αυτών των αδίστακτων επιχειρηματιών στην περιοχή του.

Συνέπεια αυτού, ανέχεται το ξεπάστρεμα όλων των αδέσποτων ζωντανών (σκυλιών, γατιών κ.λπ) που υπάρχουν στην περιοχή.

Οι αλήτες του τσίρκου, προκειμένου να ταΐσουν φθηνά τα άγρια ζώα που έχουν σε αιχμαλωσία, αγοράζουν προς 20 ευρώ το κεφάλι όποιο αδέσποτο τους πάνε και το πετάνε ΖΩΝΤΑΝΟ στα θηρία όπου το δυστυχισμένο βρίσκει τραγικό θάνατο! 

Βλέπετε, είναι πολλά τα κιλά που χρειάζονται καθημερινά και έτσι δεν τους... συμφέρει (στα παπάρια μας!) να αγοράζουν κρέας από κρεοπωλεία.

Ούτως ή άλλως, η κατάσταση είναι απαράδεκτη για τον πολιτισμό μας και είναι ευτυχώς λίγοι, πλέον, οι δήμαρχοι που αφήνουν τέτοιου είδους "θεάματα" να γίνονται στον χώρο τους.

Κάντε ό,τι θέλετε μαλάκες αλλά αφήστε τα άγρια ζώα στην φύση τους.

26 Απρ 2009

ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΕΡΤ


Μάλιστα. 300 εκατομύρια ευρώ τσέπωσε η ΕΡΤ το 2008 μόνο από το χαράτσι που πληρώνουμε όλοι μας μέσω της ΔΕΗ!

Ένα ολόκληρο τρακοσάρι για να τρώνε και να πίνουν στην υγεία μας (να ΄μαστε καλά να... πληρώνουμε!) όλα αυτά τα λαμόγια που παρασιτίζονται στο μπουρδέλο της αγίας Παρασκευής.

Για τα αρπάζει χοντρά και να το παίζει μάγκας και βαρύς αυτός ο άχρηστος ο Παναγόπουλος που, αν δεν ήταν η ΕΡΤ, δεν θα έκανε ούτε για μικροπωλητής σε λαϊκή.

Για να κάνει τον καμπόσο εκείνο το κολοβό φίδι ο καταπράσινος ΠΑΝ ΠΑΝ (Παναγιώτου) που ήταν πρόεδρος επί ΠΑΣΟΚ και σήμερα το παίζει μεγάλος και τρανός αρθρογράφος στο Έθνος του Μπόμπολα. Λες και τον διαβάζει ή του δίνει κανείς σημασία πέραν του άθλιου Πρετεντέρη!

Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να πάψουμε να είμαστε οι μαλάκες της υπόθεσης. Οργανωμένα και συνετά οι νοήμονες αυτής της πουτάνας της χώρας, να αρχίσουμε να πληρώνουμε την ΔΕΗ μέσω του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ το ποσό της πουτάνας της ΕΡΤ.

Μόνο έτσι θα καταλάβουν την δύναμη που έχουν απέναντί τους!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ & ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ


Η πάγια δικαιολογία των αλητών πολιτικών μας για να αποφεύγουν την τιμωρία από τις πολλές παράνομες πράξεις τους είναι ότι "ο νόμος περί ευθύνης υπουργών υπάρχει ώστε να μπορεί ο πολιτικός να αφοσιωθεί απερίσπαστος στο έργο του και να μην επηρεάζεται από άτομα που θα κάνουν κατάχρηση στις μηνύσεις σε βάρος του".

Ωραία, απατεώνες! Και τότε γιατί δεν αφήνετε στην κρίση των κατ΄εξοχήν αρμοδίων, και πολλαπλώς εμπειρότερων δικαστών, το αν θα διωχθείτε ή όχι; Γιατί να μην δημιουργηθεί μια ολιγομελής ομάδα ανωτάτων δικαστών του Αρείου Πάγου που θα εξετάζει την βασιμότητα κάθε μήνυσης σε βάρος σας και θα συνεχίζει ή θα αρχειοθετεί την υπόθεση;

Γιατί δεν το κάνετε αυτό αλήτες; Γιατί να έχετε και το μαχαίρι και το καρπούζι άθλιοι; Κλέφτες, ψεύτες και δοσίλογοι σε όλα σας!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝΙΔΑ(Σ)!


Παραβιάζει την... κοινή λογική αυτός ο ανεκδιήγητος εισαγγελέας Σανιδάς, που επιμένει να μπαίνει στην μέση των ανόητων πολιτικών και να τους δίνει (τους Πασοκτσήδες εν προκειμένω) την ευκαιρία να τον μετατρέπουν σε αποδιοπομπαίο τράγο. Έχει μπερδέψει τον ρόλο του και αντιδρά όπως οι κακοί διαιτητές που μετατρέπονται σε πρωταγωνιστές αντί να περάσουν -όπως οφείλουν εκ του καθήκοντός τους- στο παρασκήνιο της διεξαγωγής του αθλήματος!

Ο αστείος αυτός εισαγγελέας, με βλακώδεις προφάσεις και δικαιολογίες, υποτιμά την κοινή νοημοσύνη και έχει μουλαρώσει στο να αρνείται να στείλει ξανά την δικογραφία για το Βατοπαίδι στην βουλή.

Είναι φανερό ότι οι αιτίες της στάσης του αυτής μπορούν να βρεθούν μόνο μέσα στο μυαλό του. Εμείς μπορούμε να υποθέσουμε πολλά: Είτε είναι βαλτός από την Δεξιά, είτε είναι απλώς βλάκας, είτε έχει "νοσήσει" από την λεγόμενη διαστροφή της δικαστικής εξουσίας.

Το ζητούμενο, ωστόσο, είναι ένα: Έχει μπει στην μέση χωρίς να έχει καμιά αρμοδιότητα ή λόγο να το κάνει και έχει δώσει δικαίωμα ακόμα και σ΄αυτόν τον κουτοπόνηρο Καρατζαφέρη να τον απειλεί, άκουσον - άκουσον, με παραπομπή στο εδώλιο του κατηγορούμένου.

Οι μέρες του στην εισαγγελία είναι, πλέον, μετρημένες (λήγει η θητεία του) και θα ήμουν πολύ καχύποπτος αν σας έλεγα ότι είμαι βέβαιος ότι στο κοντινό μέλλον θα τον δούμε σε άλλο... μετερίζι;

25 Απρ 2009

ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ... ΤΣΙΡΟΓΛΥΦΤΗΣ!


Αυτό το άθλιο και βρομερό υποκείμενο που βλέπετε στην φωτογραφία (δεξιά είναι ένας βλάκας διαπλεκόμενος "δημοσιογράφος" ονόματι Παπαγιάννης), είναι ο καρπαζοεισπράκτορας του Κουρή στην Αυριανή, ο Γιώργος Τσιρογιάννης.

Πρόκειται για ένα σκουλήκι που σέρνεται δίπλα στο αφεντικό του αλλά το παίζει βαρυσήμαντος και μάγκας στους απλήρωτους και ανόητους (αφού εργάζονται μαζί του) υπαλλήλους του στην πατσαβούρα του απατεώνα Γιώργου Κουρή.

Τον έχει διευθυντή εκεί πέρα το λαμόγιο ο Κεφαλονίτης για να τρέχει αντί για αυτόν στα δικαστήρια όταν η Αυριανή εισπράτει μηνύσεις και αγωγές.

Αυτό το φίδι έχει και πολλές αργομισθίες, ως αντιπαροχή του αφεντικού του στην θυσία του να στέκεται "αντ΄αυτού" στην ταυτότητα της φυλλάδας του. Μεταξύ των αργομισθιών είναι και η θέση του στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, όπου για πολλά χρόνια τώρα, λαμβάνει κανονικά τον μισθό του αλλά δεν πατάει ποτέ το πόδι του στο ραδιομέγαρο, αυτή η μέγιστη... δημοσιογραφάρα!

Παναγόπουλε, άθλιε, το ακούς;

24 Απρ 2009

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ... ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΥΡΓΙΩΤΗ


Με μια λεπτή και επιτηδευμένη δόση ειρωνείας, που φανερώνει ασφάλεια, απάντησε η "δημοσιογράφος" γαλαζοφρουρός Μαριάννα Πυργιώτη στο κομοτηνέικο μπλογκ piazzadelpopolo, που της τα έριξε χοντρά (και καλά έκανε διότι η κυρία δεν είναι παρά μια... δεξιά εκδοχή της άλλης άθλιας "δημοσιογράφου" της Κάτιας Μακρή).

Δεν με ενδιαφέρει το περιεχόμενο της διένεξης και αν θέλετε να το μάθετε μπορείτε να ενημερωθείτε από το μπλογκ.

Εκείνο που με εξοργίζει αφάνταστα από την απάντηση της δεξιάς αυτής κυρίας, είναι η πάγια,  απατεωνίστικη και επικίνδυνη για την χώρα μας, τακτική του συμψηφισμού ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ μεταξύ των δυο αλήτικων κομμάτων που εναλλάσσονται στην εξουσία και δεν αφήνουν χώρο για άλλες πολιτικές εκδοχές. Λέει χαρακτηριστικά:  "Παρόλο που δεν ευθύνεστε όπως γράφετε , για το περιεχόμενο του ιστολογίου σας, δεν βλάπτει να συγκρατείτε από καιρού εις καιρόν την «αγανάκτηση» σας για τα «γαλάζια παπαγαλάκια» μια που για τα ... «πράσινα» δεν είδα να έχετε αντίστοιχο ιερό μένος"

Θαρρείς και έχει υπάρξει μια σιωπηρή συμφωνία πίσω από τις κουίντες, όπου τα δυο αυτά μέρη προωθούν εντέχνως την δυαρχία με σκοπό να αφανίσουν τον όποιο ανταγωνισμό.

Μέλος αυτής της ομερτά και η άθλια αυτή Πυργιώτη, το παπαγαλάκι όπως την αποκαλεί σωστά η Πιάτσα, που δεν βλέπει γύρω της κανένα άλλο χρώμα πλην του γαλάζιου (δικού της) και του πράσινου (του αντιπάλου της). Ξεχνά, ωστόσο, η μαντάμ ότι τα θέματα τα διαβάζουν και νοήμονες, μη συμμετέχοντες στην πολιτική δυαρχία του συστήματος και γι αυτό τώρα θα τα ακούσει.
 
Αυτή η άθλια, επαναλαμβάνω, άτυπη εκπρόσωπος της Δεξιάς, είναι "δημοσιογράφος" και παράγει καθημερινά "ήθος" και "άποψη" μέσα από τα βήματα που της έχουν παραχωρήσει άλλοι ακόμα πιο άθλιοι -εξαρτήματα του συστήματος- τύπου Κυριακού, ΧατζηνικολάουΕυαγγελάτου κ.λπ.

Παραβιάζει (ασελγεί καλύτερα) καθημερινά τον πρώτο και βασικότερο, κατά την γνώμη μου, κανόνα της υπαρκτής, αλλά επιδεικτικά αγνοηθείσας, δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Το ασυμβίβαστο στην σχέση με την εξουσία!

Η κυρία δεν έχει απλά σχέση αλλά εξάρτηση με το δεξιό κόμμα που κυβερνά και το "φωνάζει" καθημερινά μέσα από τα γραπτά και τον λόγο της. Γι αυτό θα το ξαναπώ, με κίνδυνο να καταντήσω γραφικός κι εγώ:

Βήξτε Έλληνες, βήξτε όσο πιο δυνατά μπορείτε για να διώξετε τους κόμπους τύπου Πυργιώτη από τον λαιμό σας!

ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ


Μεγάλος μάγκας αυτός ο
Βγενόπουλος αλλά και μεγάλος παπατζής. Ψιλό γαζί έπεσε σήμερα το πανελλήνιο δούλεμα με την μείωση της τιμής του γάλατος της ΔΕΛΤΑ για... κοινωνικούς λόγους.

Ναι, ο καλός άνθρωπός μας είναι ο κύριος Βγενόπουλος που αφουγκράζεται τις ανάγκες μας και πραγματοποιεί, ως άλλος Μέρλιν, τις μύχιες επιθυμίες μας. Είστε τελείως μαλάκες;

Διαβάστε, τώρα την αλήθεια με επιχειρήματα.

Καμιά κοινωνική παροχή δεν έκανε σήμερα αυτός ο ψευταράς τραπεζίτης - δικηγόρος. Η μείωση της τιμής στο γάλα έγινε πολύ απλά διότι οι πωλήσεις τους έχουν πάρει την κατηφόρα και δεν λένε να σταματήσουν. Από καλή πηγή ειναι οι πληροφορίες μου και εξηγούμαι.

Oι τελευταίες μετρήσεις της Νielsen είναι εντυπωσιακές. Η Αγνό έφτασε περίπου στο 14% της αγοράς του παστεριωμένου γάλακτος όταν πριν από λίγους μήνες ήταν στο 8%. Αντιθέτως, με βάση τις ίδιες μετρήσεις το μερίδιο της Vivartia ΑΕ (Δέλτα) έπεσε στο 30% από 35% που ήταν και της ΜΕΒΓΑΛ βρίσκεται περίπου στο 9% από 11%. Ο Ολυμπος παραμένει σταθερός στο 16%. Πριν από λίγα χρόνια κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτή την εξέλιξη. Να χτυπήσοιυν, δηλαδή οι μικροί στα ίσα, τον κολοσσό την ΔΕΛΤΑ!

ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ

Η αγορά στο γάλα, μαλάκα Έλληνα, είναι χωρισμένη στα δυο, στην αγορά της βορείου Ελλάδος και στην αγορά της νοτίου. Στον βορρά, η μεγάλη μάζα του κόσμου έχει στραφεί εδώ και καιρό στο φρέσκο φθηνό γάλα της "προσωπικής" ετικέτας του κάθε μεγάλου μάρκετ. Τα LIDL έχουν το ΓΑΛΠΟ, τα ALDI έχουν το ΑΣΠΙΛΟ (φωτό), τα ΚΑΡΦΟΥΡ έχουν το δικό τους ομώνυμο.

Όλα τα παραπάνω γάλατα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ, είναι ΦΡΕΣΚΑ και είναι από γνωστές ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. Το ΓΑΛΠΟ είναι από την ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, το ΑΣΠΙΛΟ είναι από την ΑΓΝΟ. Για το ΚΑΡΦΟΥΡ δεν παίρνω όρκο. Όλα τους κοστίζουν κάτω από ένα ευρώ, μεταξύ 90 και 98 λεπτών. Η ίδια, δε, η VIVARTIA του ψευταρά, επαναλαμβάνω, Βγενόπουλου έχει λανσάρει την πρόσφατα αγορασμένη ετικέτα "φρέσκο γάλα Βλάχας" στην βόρειο Ελλάδα με τιμή στο ένα ευρώ.

Στην νότια Ελλάδα την... ζημιά στο καρτέλ (διότι περί αυτού πρόκειται!) την έκανε η ΑΓΝΟ που ανήκει στον ΚΟΛΙΟ, όταν έκανε συμφωνία με τους... μπαγάσηδες τους αρτοποιούς (η λέξη ανήκει σ΄αυτήν την λαιστρηγόνα τον Δασκαλόπουλο, πρώην ιδιοκτήτη της ΔΕΛΤΑ) και πουλούσε στους φούρνους το γάλα της προς 98 λεπτά, μια τιμή ασυναγώνιστη σε σχέση με τα 1,30 και 1,40 του καρτέλ.

Ο Βγενό, λοιπόν, τί έκανε; Με τυμπανοκρουσίες και φανφάρες βγήκε σήμερα (χθες) και με μπροστάρη το "σύστημα" του μέγιστου απατεώνα Κουρή (Αυριανή, ΑΛΤΕΡ, REAL FM & NEWS), στον οποίο τα σπρώχνει χοντρά (δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα!) ανακοίνωσε την μεγάλη κοινωνική του παροχή.

Στο ένα ευρώ το φρέσκο γάλα και, παράλληλα, μας γέμισε με ψευτιές σχετικά με το... αμφιβόλου ποιότητας γάλα που αγοράζουμε φθηνά. Τί "γερμανικό" το βάφτισε, τί "αυστριακό" μέχρι και... έλεος ζήτησε αυτός ο ελεήμων μεγαλοκαρχαρίας!

Μήπως νομίζει ότι έχει να κάνει με ινδιάνους που τους πήγαιναν καθρεφτάκια και μπιχλιμπίδια οι Πορτογάλλοι και Ισπανοί κατακτητές, στον 18ο αιώνα.

 Ο πραγματικός στόχος και η αιτία της "παροχής" που εξήγγειλε είναι να επαναφέρει το ποσοστό της ΔΕΛΤΑ στο 35% της αγοράς και να βάλει πλώρη για το μεγάλο στοίχημα του 40%, ώστε να σβήσει έναν έναν τους ανταγωνιστές του και να κάνει μονοπωλιακό παιχνίδι στην Μπανανία μας.

Αυτός ο θρασύς τύπος δεν είναι, άλλωστε, που... πρότεινε στα πρεζόνια τους Έλληνες πολιτικούς, να αναλάβει αυτός και η MIG να ξεπληρώσουν το χρέος της χώρας μας στο εξωτερικό;

Αυτά βλέπουν οι ξένοι και γελάνε με την κατάντια μας! 

23 Απρ 2009

ΑΧΡΗΣΤΕ & ΑΝΙΚΑΝΕ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΕ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ... ΑΓΩΓΗΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;

Αν δεν τον στείλεις σπίτι του αυτόν τον επικίνδυνο "παιδαγωγό", τότε είσαι χειρότερος από αυτόν!

ΕΝΑΣ ΟΜΑΔΙΚΟΣ... ΒΗΧΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ!


Σαράντα χρόνια πίσω μας γυρίζει σε κάθε του κουβέντα αυτό το μυστακοφόρο γίδι παρωχημένης τεχνολογίας, ο μπαρμπα-Τραγάκης της δεξιάς.

Όχι, πείτε μου με κάθε ειλικρίνεια ρε μάγκες, εσείς που τον ψηφίζετε αυτόν τον κάφρο. Θα τον εμπιστευόσασταν ως λογιστή στην επιχείρησή σας; Ή, ακόμα χειρότερα, θα τον βάζατε θυρωρό στην πολυκατοικία σας; Όχι τίποτα άλλο, μήπως είμαι εγώ ο τρελός του χωριού και νομίζω ότι μιλάω λογικά!!!

Τί ξεστόμισε πάλι σήμερα; "Αν γίνει παραπομπή του Παυλίδη τότε πολύ πιθανόν να πάμε σε εκλογές". Ε, ωραία -γράφει το Τρωκτικό- με τέτοιον εκβιασμό πού να ψηφίσει ο άλλος κατά συνείδηση; Να χάσει την έδρα του και την σύνταξη με τα προνόμια;

Βήξτε, Έλληνες, βήξτε όλοι μαζί για να φύγουν όλοι αυτοί οι... κόμποι που μας κάθονται στο λαρύγγι και δεν μπορούμε να ζήσουμε καλά την ζωή μας.

Βήξτε, να πάνε στο διάολο να ησυχάσουμε!

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


Χρωστάω, όμως, ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο Βλάχο, μόνο και μόνο για το θάρρος που διαθέτει να βροντοφωνάζει δημόσια και από τηλεοράσεως για "τα λαμόγια της βουλής".

Ανεξάρτητα από το ποιός είναι στην πραγματικότητα (δεν τον γνωρίζω αλλά ούτε και με νοιάζει), ο άνθρωπος αυτός διαθέτει αρχίδια πολύ μεγαλύτερα από όλων των πολιτικών και των δικαστών στης χώρας.

 Κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά!

Δεν διστάζει, για να είναι δίκαιος, να απαιτεί και από τον Γιωργάκη να ζητήσει ΤΩΡΑ συγνώμη για το τεράστιο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, με το οποίο τα κωλοπασόκια έβαλαν μέσα τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας!

Δυστυχώς, οι ανόητοι Γερμανοί έβαλαν δίπλα του, εκτός από τον Αυτιά που τον στολίσαμε πιο πριν, και μια ηλίθια που λέγεται Ιακωβίδου για να... αντιλογεί συστηματικά και τσιριχτά στον χείμμαρο αυτόν!

Έβαλαν ένα πετραδάκι για να κόψουν την ροή ποταμιού! Τόσο μαλάκες είναι...

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ Η... ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ!


Αυτό το γλοιώδες υποκείμενο ο Αυτιάς έχει, πια, καταντήσει αξιοθρήνητος στην καθημερινή του κόντρα με τον άσπονδο φίλο του τον Βλάχο.

Και τί δεν έσουρε -πάλι- στην Δεξιά κυβέρνηση και στους απατεώνες που την απαρτίζουν, ο Γιώργος Βλάχος. "Να αγιάσει το στόμα σου" του λένε οι μισοί -αν όχι όλοι- νοήμονες Έλληνες.

Στον αντίποδα, ωστόσο, αυτή η θλιβερή φιγούρα του δήθεν δημοσιογράφου Αυτιά ξέρετε τί μονολογούσε συνεχώς προσπαθώντας να φιμώσει τον καράβλαχο;

"Είναι... αξιοσημείωτες οι παρατηρήσεις σου"!!!

Αυτό το ανθρωπάκι πρέπει να πάρει πόδι από το γυαλί και να πάει να γράφει σε κάποιο δεξιό έντυπο. Να γίνει μια καλή αρχή! Να πληρώνουν οι αμετανόητοι νεοδημοκράτες για να τον διαβάζουν και όχι να τον τρώμε στην μάπα από ένα εθνικό κανάλι. Ευτυχώς που δεν είναι στην ΕΡΤ όπου θα τον πληρώναμε κιόλας.

Εκεί βέβαια έχουμε άλλα πληρωμένα σκουλήκια τύπου Κοττάκη, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

22 Απρ 2009

ΠΗΔΗΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!


Οι πουτάνες οι τράπεζες ή, για είμαι σαφέστερος, τα καθήκια που τις διοικούν, αδιαφορούν πλήρως και για ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα που αφορά στην ασφάλεια των χρημάτων μας.

Την φύλαξη των Αυτόματων Ταμειακών Μηχανημάτων τους (ΑΤΜ) τα οποία αποτελούν πια μόνιμο στόχο υποκλοπής των απατεώνων.

Πρόσφατο παράδειγμα το διάστημα 10-14 Απριλίου όταν κάποια τομάρια είχαν τοποθετήσει ειδική συσκευή ανάγνωσης των καρτών μετρητών που μας χορηγούν οι τραπεζίτες για να μας... διευκολύνουν!

Οι απατεώνες κατάφεραν μέσα σε 4 μέρες να υποκλέψουν στοιχεία (αριθμούς καρτών και ΠΙΝ) από πολλούς συμπολίτες μας στην Καρδίτσα και ήδη θα έχουν κάνει σαν κύριοι τις... αναλήψεις τους.

Ασφαλώς, δε, οι αλήτες οι τραπεζίτες θα είναι οι τελευταίοι που θα αναγνωρίσουν την μαλακία τους και τα χρήματα των ανθρώπων θα πετάξουν.

Κι όλα αυτά διότι δεν φυλάνε τα μηχανήματά τους, τα οποία πάνε και τα "πετάνε" όπου να ΄ναι γράφοντας στα αρχίδια τους την ασφάλειά μας (εντελώς απροστάτευτοι όταν σηκώνουμε λεφτά σε περιέργες ώρες!) και τα λεφτά μας.

Κοπρίτες, κλέφτες και απατεώνες με τα όλα τους!

Να μην ξεχνάμε, τέλος, ότι το συνάφι τους ήταν αυτό που εφηύρε τις... υπεραποδόσεις στην Αμερική και έστειλε στον κουβά τα λεφτά του κόσμου ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ!

20 Απρ 2009

Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΔΙΟΓΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ!


Γιατί, άραγε, έχουμε την ουτοπία (και εμού συμπεριλαμβανόμενου) ότι η συνεχής και επίμονη διαμαρτυρία μας θα μετριάσει ή θα... εξαλλείψει την διαφθορά από την χώρα μας, την υπ΄αριθμόν ένα αιτία της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και όλου του υπόλοιπου κόσμου;

Ποιός είναι αυτός που θα την πατάξει, αφού η εξουσία δεν είναι στα χέρια μας και δεν πρόκειται να αποκτηθεί;

Να σας το θέσω αλλιώς!

Αν σας (μου) δινόταν η ευκαιρία να "πιάσω την καλή" μέσω μιας καραμπινάτης παρανομίας, πλην με ελάχιστες πιθανότητες σύλληψής σας (μου), θα μπαίνατε (έμπαινα) στο δίλημμα ή όχι. Ακόμα και αν επέρχετο σύλληψις ποιές θα ήταν οι πιθανότητες να τιμωρηθείτε (τιμωρηθώ) παραδειγματικά;

Ας μην γελιόμαστε και ας είμαστε ρεαλιστές!

Η ατιμωρησία είναι η απάντηση, είναι η λέξη-κλειδί, στις παραπάνω ερωτήσεις.

Με απλά μαθηματικά, σας (με) συμφέρει να πάρετε (πάρω) το ρίσκο και να φτιαχτείτε (φτιαχτώ) μέσω παρανομίας στην ζωή μου.

Τα οφέλη της παρανομίας μου είναι, απλώς, πολλαπλάσια των συνεπειών που ΘΑ (και ΑΝ) υποστείτε (υποστώ) σε περίπτωση σύλληψής μου.

18 Απρ 2009

ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΥΝΕΙΣ...


Είστε όμως μεγάλοι αλήτες και σεις... ταπεινοί και κλαψιάρηδες χασάπηδες. Από την μια μεριά παραπονιέστε για τους πελάτες που δεν αγοράζουν και δεν πάνε καλά οι δουλειές σας και από την άλλη στην πρώτη ευκαιρία που σας παρουσιάστηκε σήμερα Μεγάλο Σάββατο με την δήθεν (τεχνητή) έλλειψη αρνιών και κατσικιών, εκτινάξατε την τιμή του κιλού στα 13 έως 17 ευρώ!!!
Αν έχεις τον θεό σου δηλαδή. Αν δεν είστε αλήτες τότε τί είστε;
Αλλα δεν φταίτε εσείς, εμείς φταίμε. Θα τα πούμε από Δευτέρα, κλεφταράδες...

17 Απρ 2009

ΜΑΥΡΙΚΟΣ: ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΒΛΑΞ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.

Γελάει ο τόπος με αυτόν τον αγράμματο πανηλίθιο Μαυρίκο, ο οποίος με τα λεφτά κάποιου απατεώνα πολιτικού έχει συστήσει... μεγαλειώδεις εταιρίες και έχει καταφέρει να αγοράσει ιστορικούς τίτλους εφημερίδων όπως η Ακρόπολις, η Επικαιρότητα και, λιγότερο, οι 24 Ώρες (του Κοσκωτά).
Αυτό το όργιο συνεχίζει, έκτοτε, να ασελγεί καθημερινά σε βάρος της δημοσιογραφίας ή ό,τι έχει απομείνει από δαύτην. Με εκδόσεις... εκδούλευσης υπέρ υπουργών της άθλιας κυβέρνησης, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο τα δελτία τύπου που εκδίδουν οι ίδιοι  οι υπουργίσκοι του Καραμανλή, γλύφει και ξερογλύφεται για ένα ξεροκόμματο εξουσίας.
Αυτό το αίσχος το παρακολουθούμε λίγοι, ευτυχώς, καθώς οι πατσαβούρες που εκδίδει αγνοούνται επιδεικτικά από το αναγνωστικό κοινό.

Ο ίδιος, ως άτομο, δεν είναι επικίνδυνος ή, μάλλον, είναι τόσο επικίνδυνος όσο ένας κοινός βλαξ από τους πολλούς που κυκλοφορούν γύρω μας. Μόλις προσφάτως τσίριζε σαν υστερικός σε υπάλληλο επιχείρησης στην Θεσσαλονίκη επειδή ο τελευταίος τόλμησε να του θυμίσει ότι η εταιρία του χρωστάει κάτι... ψιλά για έπιπλα που αγόρασε. "Ξέρεις σε ποιόν μιλάς; Εγώ είμαι ο Μαυρίκος και έχω πέντε Α.Ε. στο όνομά μου". 'Εσκουξε αλλά... ακόμα να εξοφλήσει!

Πολύ πιο επικίνδυνοι είναι, κατά την ταπεινή μου γνώμη, τα σκουλήκια τύπου Αβρωμόπουλου και Χοντροστυλιαννίδη που είναι φανερό ότι τον σιγοντάρουν και αλείφονται με το σάλιο του γλυψίματός του.

15 Απρ 2009

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ!

Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, θα τα ξαναπούμε για το Διαβαλκανικό. Γι αυτούς τους αδηφάγους αλήτες που δεν υπολογίζουν τίποτα και το μόνο τους μέλημα είναι το κέρδος.

Θα συνεχίσουμε το θέμα των προηγούμενων ημερών όπου ένας δυσαρεστημένος πατέρας συνάντησε... τοίχος από δικηγόρους μπροστά του όταν έστειλε εξώδικο και έθεσε κάποια ερωτήματα στο μεγάλο αυτό ιατρικό κέντρο του ευεργέτη Αποστολόπουλου.

Είχα πει ότι το εξώδικο είναι στα χέρια μου αλλά δεν είχα την άδεια να το δημοσιεύσω.

Σήμερα η άδεια εδόθη! Θα δείτε ένα μέρος του, το ερωτηματολόγιο του πατέρα προς το Διαβαλκανικό.

Εννιά ερωτήσεις τις οποίες, τα τομάρια του... ιδρύματος αυτού, απαξίωσαν και τις έδωσαν σε έναν μαλάκα δικηγόρο να απαντήσει (ασφαλώς με νομικούς και όχι με ιατρικούς όρους).

Χωρίς να μπω στις λεπτομέρειες της υπόθεσης λόγω προσωπικών δεδομένων, να εξηγήσω ότι το μωρό εμφάνισε ίκτερο την ίδια μέρα της γέννησής του και έπρεπε να μπει άμεσα και συνεχώς κάτω από την ειδική λάμπα για θεραπεία.

Από την ανάγνωση των ερωτήσεων του πατέρα προκύπτει το πως αντιμετώπισαν το θέμα οι γιατροί και η διοίκηση του Διαβαλκανικού:

ΟΙ ΕΝΝΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ:

1) Πόσες ειδικές λάμπες φωτοθεραπείας διαθέτει το νοσοκομείο σας και πόσα παιδιά είχαν ανάγκη φωτοθεραπείας το διάστημα 10 – 14 Μαρτίου;

2) Γιατί δεν μου δώσατε την επιλογή να πάω σε δημόσιο νοσοκομείο την κόρη μου όταν εμφάνισε ίκτερο;

3) Γιατί επιμείνατε στην υπογραφή της εισαγωγής τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν η λεχώνα γυναίκα μου αρνήθηκε αρχικά να το κάνει;

4) Αν υπήρξε επιπλοκή και χρειαζόταν εντατική, είχατε κάτι τέτοιο στο νοσοκομείο σας και, αν όχι, τι θα κάνατε σε αυτή την περίπτωση;

5) Γιατί δεν με ενημερώσατε για την βασική χρέωση της εισαγωγής;

6) Στο αντίγραφο τιμολογίου που έχω στα χέρια μου υπάρχει έξτρα χρέωση για «υγειονομικό υλικό» 393,77 ευρώ, παρά το γεγονός ότι στον «βασικό τιμοκατάλογο» που μου έδωσαν την πρώτη μέρα, το υλικό αυτό ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στα έξοδα της καισαρικής τομής. Εκείνο που δεν περιλαμβάνεται είναι «υγειονομικό υλικό ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ» το οποίο είναι «περίπου 150 ευρώ». Έτσι λέει ο κατάλογός σας, όχι εγώ. Γιατί, λοιπόν, υπάρχει αυτή η χρέωση στο αντίγραφο τιμολογίου και πώς την εξηγείτε;

7) Γιατί δεν δίνετε εξοφλητικό λευκό τιμολόγιο όταν παραλαμβάνετε συναλλαγματικές; Δεν είναι εξόφληση όταν κάποιος σας δίνει γραμμάτιο;

8) Γνωρίζετε ως διοίκηση του νοσοκομείου ότι στην καισαρική παραβρέθηκε εκτός του δικού μας μαιευτήρα και ένας δικός σας (μαιευτήρας υπηρεσίας θα τον ονόμαζα) ο οποίος ζήτησε και έλαβε από μένα 250 €, άνευ αποδείξεως, για ένα δεκάλεπτο παραμονής του στο χειρουργείο; Όπως μάλιστα μου ανέφερε η γυναίκα μου, ήρθε αργοπορημένος παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του μαιευτήρα μας. Ουδείς μας είχε ενημερώσει γι αυτό το πρόσθετο κόστος. Τί έχετε να πείτε γι αυτό;

9) Γνωρίζετε ως διοίκηση του νοσοκομείου ότι η αναισθησιολόγος ζήτησε και έλαβε από μένα 250 €, με απόδειξη, για την επισκληρίδειο ένεση στην σύζυγό μου; Τί έχετε να πείτε γι αυτό;

Σε αυτά τα πολύ λογικά ερωτήματα, το Διαβαλκανικό απάντησε με ύβρεις μέσω ενός άσχετου ηλιθίου. Αποκάλεσε τον διαμαρτυρόμενο πατέρα συκοφάντη, λιβελογράφο και... μπαταχτσή!

Τί με εξόργισε από την ανάγνωση των ερωτημάτων:

α) Η πιθανότητα να στερήθηκε θεραπείας το μωρό επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμες λάμπες
β)Το ότι δεν έδωσαν στους γονείς την επιλογή να πάνε σε δημόσιο νοσοκομείο μετά την επιπλοκή. Και τους κράτησαν ΚΑΙ τους πήδηξαν στην χρέωση!
γ) Το αν έχουν ή όχι μονάδα εντατικής. Ξέρω, πάντως, ότι τα βαριά περιστατικά ή... εκείνα που βαραίνουν στην πορεία τα στέλνουν στα δημόσια νοσοκομεία
δ) Οι "αόρατες" χρεώσεις που έρχονται σαν καταπέλτης όταν πας να πληρώσεις στο ταμείο τους και στις οποίες, δυστυχώς, οι περισσότεροι πολίτες δεν αντιδρούν!
ε) Το κοράκι, ο εξτρά μαιευτήρας, που παίρνει "μαύρα" 250 ευρώ για μια απλή δεκάλεπτη παραμονή στο χειρουργείο κατά την διάρκεια της καισαρικής. Ήταν και αργοπορημένος ο άθλιος!


Αν δεν τα παίρνουν χοντρά, τότε ποιόν άλλον λόγο έχουν να το κάνουν αυτό, άχρηστε και ανίκανε ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ Αβραμόπουλε;

ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

Σωρηδόν... από το ΙΚΑ Βόλου οι παραπομπές για εξετάσεις αγγειοπλαστικής στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη. 
Δυσφορία από ασφαλισμένους, που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και παίρνουν πίσω ψίχουλα... 
Παρά το γεγονός ότι το ΙΚΑ είναι συμβεβλημένο με αρκετά Νοσοκομεία στα οποία μπορούν να υποβληθούν ασθενείς ασφαλισμένοι του ιδρύματος σε στεφανιογραφία, πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες ασφαλισμένων ότι ουσιαστικά οδηγούνται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης που είναι ιδιωτική κλινική, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να επισκεφτούν οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο για τις εξετάσεις που πρέπει να κάνουν. 
Η επίκληση της ανάγκης π.χ η στεφανιογραφία να γίνει άμεσα, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, υποχρεώνει ουσιαστικά τους ασθενείς να επιλέγουν -χωρίς να ξέρουν τις οικονομικές συνέπειες- το Διαβαλκανικό, αφού ακόμη και γιατροί του ΙΚΑ, όπως υπογραμμίζουν, το συνιστούν σε σχέση με άλλα δημόσια νοσοκομεία. 
Το παράδοξο είναι ότι με εγκύκλιό της η Διοίκηση του ΙΚΑ πριν από ένα χρόνο, έχοντας εντοπίσει μετά από έλεγχο των νοσηλίων που υποβάλλουν οι συμβεβλημένες με το ΙΚΑ κλινικές, ότι τόσο τα υλικά της στεφανιογραφίας, όσο και τα υλικά των αγγειοπλαστικών επεμβάσεων χρεώνονται σε υπερβολικά υψηλές τιμές, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στο πραγματικό κόστος, επισήμανε με σχετική εγκύκλιο τις “διαφορές των τιμών από κλινική όσον αφορά τη χρέωση” εντούτοις αγνοήθηκε. 
Οι τιμές που χρεώνει το Διαβαλκανικό για μία τέτοια εξέταση, όπως υπογραμμίζουν ασθενείς που υποβλήθηκαν σε στεφανιογραφία, είναι κατά πολύ πιο αυξημένη από άλλα δημόσια νοσοκομεία, με αποτέλεσμα να υποχρεώνονται πολλές φορές να βάλουν λεφτά από την τσέπη τους, αφού το ΙΚΑ... σε αυτές τις περιπτώσεις δίνει ψίχουλα. 

Σημαντικές αποκλίσεις... 
“Μετά από έλεγχο των νοσηλίων που υποβάλΛουν οι συμβεβλημένες με το ΙΚΑ κλινικές, διαπιστώσαμε ότι τόσο τα υλικά της στεφανιογραφίας, όσο και τα υλικά των αγγειοπλαστικών επεμβάσεων χρεώνονται σε υπερβολικά υψηλές τιμές, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στο πραγματικό κόστος, όπως προκύπτει και από σχετική έρευνα αγοράς την οποία πραγματοποιήσαμε. Επί πλέον διαπιστώσαμε σημαντικές διαφορές από κλινική σε κλινική, όσο αφορά στη χρέωση -το κόστος των εν λόγω υλικών” επισημαίνεται στην εγκύκλιο του ΙΚΑ. 
Με αφορμή τα παραπάνω αναφερόμενα η Διοίκηση του Ιδρύματος προχώρησε στον καθορισμό ανώτατης αποδιδόμενης τιμής για υλικά στεφανιογραφίας και αγγειοπλαστικής ως ακολούθως: 
1. ΥΛΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΙΑΣ μέχρι 200 € 
2. ΥΛΙΚΑ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ μέχρι 600 € 
Επιπλέον η Διοίκηση διευκρίνιζε ότι “για τα κρατικά Νοσοκομεία τα συμπληρωματικά υλικά των αγγειοπλαστικών επεμβάσεων περιλαμβάνονται στο πακέτο και δεν πληρώνονται πέραν αυτού και ζητούσε “τόσο οι οικονομικές Υπηρεσίες των Υποκ/των που εκκαθαρίζουν τις δαπάνες νοσηλίων, όσο και οι Υπηρεσίες παροχών (για περιστατικά έκτακτης περίθαλψης να εκκαθαρίζουν τους σχετικούς λογαριασμούς σύμφωνα με τις παραπάνω τιμές, ελέγχοντας παράλληλα εάν οι συμβαλλόμενες κλινικές εξυπηρετούν τους ασθενείς ασφαλισμένους του ΙΚΑ, χωρίς να τους επιβαρύνουν με καμία πρόσθετη δαπάνη. 
Σημειώνεται τέλος ότι όταν το παραπεμπτικό για την πραγματοποίηση των παρακλινικών εξετάσεων το δίνει ο γιατρός του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, η προθεσμία υποβολής της αίτησης για την απόδοση της δαπάνης είναι 6μηνη, η οποία υπολογίζεται από την ημερομηνία εκτελέσεως των παρακλινικών εξετάσεων. 
Όταν το παραπεμπτικό για εξετάσεις το δίνει ιδιώτης γιατρός, η προθεσμία υποβολής της αίτησης είναι 30 ημέρες και υπολογίζεται από την ημερομηνία εκτελέσεως των παρακλινικών εξετάσεων.


14 Απρ 2009

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ!


Πραγματική τηλεοπτική όαση στην έρημο των κωλοκάναλων που παρακολουθούμε είναι η εκπομπή του Σταύρου στο Μέγκα.

Με ό,τι και να καταπιαστεί αυτός ο καλλιτέχνης δημοσιογράφος, ειναι εκπληκτικός ο τρόπος που προσεγγίζει τα θέματά του.

Με νηφαλιότητα, εύστοχες και λιτές ερωτήσεις, εκκωφαντική σιωπή και απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο που δέχτηκε να μιλήσει στην εκπομπή του.

Εξαιρετική και η σκηνοθετική πινελιά που έρχεται να συμπληρώσει το εκπληκτικό σύνολο, ένα διαμάντι στην τηλεοπτική μαυρίλα μας.

Σχολείο!

ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ & ΑΝΙΚΑΝΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ


Μετά να μην παραπονιόμαστε που τα παίρνουν -όσοι το κάνουν τέλος πάντων- με φακελάκια.
Όταν το άχρηστο κράτος του αρχιανίκανου υπουργού Ανθυγιεινής Αβραμόπουλου δεν πληρώνει τα δεδουλευμένα στους νέους κυρίως γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας που σκοτώνονται στην δουλειά με άπειρες εφημερίες, τότε πώς θα ζήσουν οι άνθρωποι αυτοί ρε κοθώνι;
Επίσχεση εργασίας πραγματοποιούν από τη Δευτέρα οι γιατροί του "Ιπποκράτειου" νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων για τις εφημερίες του 2009.
Δεν ζητούν προκαταβολές αλλά τα λεφτά για την δουλειά που έχουν ΗΔΗ προσφέρει, κόπανε!